Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepcio

mam miesiąćzke co 2 tygodnie

Polecane posty

Witam. Jestem tu pierwszy raz.mam problem,otóż 11 maja dostałam miesiączke i trwała 4 dni (jak zwykle) później 27 maja dostałam znowu miesiączke i trwa 5 dni a dziś jeszcze plamie na brązowo. Dodam że mam cykle krutkie 23-24 dni,ale to co się ostatnio dzieje to już przesada.Byłam 23 u gina i powiedziała że niby wszystko ok.A ja jednak myśle że coś jest nie tak.Poradźcie i powiedzcie co o tym myślicie.

Gość frtgrgr
poczatki menopauzy?

Gość Fausti
To się tak zaczyna. U mnie coś takiego wystąpiło po raz 1-szy w wieku 40 lat. Teraz mam 49 lat i menopauza tuż, tuż. Już są ewidentne objawy-bezsenność, uderzenia gorąca, drażliwość, miesiączka bardzo rzadko.

boże ...nie straszcie mnie.. mam jeszcze nie skończone 37 lat..i chcę jeszcze dziecko urodzić

Gość Fausti
No to nie czekaj, tylko planuj!:) A może zmieniłaś klimat, albo miałaś dużo stresów?

klimatu nie zmieniłam..ale stres albo może nerwy to i owszem. już nawet myślałam że może to jakaś ciąża jest a lekarka jeszcze nie widziała jej. słyszałam że przy tak krótkich cyklach to nawet w okres można zajść

Gość Fausti
To na pewno z nerwów iskoro lekarka mówi, że jest O.K. to po co się zamartwiasz. Swoją drogą podziwiam-2 dzieci i jeszcze chcesz mieć jedno. Brawo! Serio mówię i powodzenia życzę w staraniach.

zastanawiam się czy nie zaszłam w ostatnim dniu miesiączki poprzedniej czyli 14 maja..więc jak byłam u lekarza to może lekarka nie widziała nic bo zdecydowanie za wcześnie...już sama nie wiem , może wariuje już..?

Gość Fausti
kup test ciązowy i wszystko będzie jasne!

mam cykora...zastanawia mnie tylko czy można tak krwawić i być w ciąży..ale czytałam na forum już różne rzeczy

jak to jest z tymi krwawieniami w ciąży? wiem że objawy każdej ciąży mogą przebiegać inaczej..