Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój styl ;)

Zajrzyj koniecznie :) jezeli szukasz właśnie tego...

Polecane posty

Gość Twój styl ;)

Każda kobieta pragnie być piękna... Hmmm, ale przecież kazda z nas jest piękna, jeżeli nie wiesz w jaki sposób wydobyć swoje piękno, urodę chętnie Ci doradzę w sprawie np, ubioru, stylizacji włosów, makijażu... Jednym słowie ''fashion'' czyli modzie. Żeby być modnym nie trzeba wcale wydawać dużo pieniędzy na kosmetyki, ubrania... Wręcz przeciwnie. Jeżeli masz kłopot z tym co na siebie włożyć na rózne okazje lub jaki makijaż zrobic, nawet na co dzień to napisz :) Uwydatnij swoje piękno, pokaż je na zewnątrz, podkreśl atuty swojej urody bądź otwarta na nowe doświadcznia, bez względu na to ile masz lat, jaki jest Twój wzrost lub ile ważysz... Jeżeli szukasz jakiejś porady, nawet w drobnej sprawie to napisz, chętnie podam maila :) twojjstyll@wp.pl odpowiem na każdą wiadomość :) Pozdrawiam.

Gość To może ja chce
A napiszę na maila, spróbuję :)

Gość A co tam to ja też!
W końcu nie codziennie trafia sie porada stylisty :) chętnie sie dowiem jak powinnam sie ubierac, malowac itp

Gość Adeladelade
To ja tez wyslalam pytanko, a co tam

Gość Trochę nieśmiała
Też sie przełamałam i napisałam na miala, jak chcecie to pózniej napisze jak wrazenia po poradzie

Gość To może ja chce
Teś czekam na odpowiedz, chce wiedziec jak mam podkreslic swoją urode

Gość Adeladelade
Bardzo dziękuję za odpowiedz mail, naprawde mi pomogłas, wczescniej nie miałam odwagi czegos zmienic, a przede wszystkim bałam sie szpilek i całej reszty, makijaż, który mi dobrałaś wykonałam sama ww domu i wyszedł świetenie, nie wiedziałam, ze w tak prosty i szybki sposób mogę tak podkreślić moją urodę, co wiecej spotkałam sie wczoraj z przyjaciółką, była pod pozytywnym wrażeniem, dzięki Twoim radom, co do ubioru i makijażu oraz dbania o ciało poczułam sie pewniejsza siebie i w końcu zauważalna :) Dziękuję