Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etsyte54r

DENERWUJE MNIE MOJ FACET ALE GO KOCHAM

Polecane posty

Gość etsyte54r

Pracuje, ale za marne pieniądze, zmieniał prace kilka razy- nie mogę powiedzieć, bo stara się, jeździ, pyta, wysyła cv. Ale on ma mega ambicje , chce zarabiac 3tys na czysto od razu :-O ciagle ma jakies pomysły na biznes, które sa niewypałami :-O Gdybym go nie "gasiła" z niektórymi pomysłami, to nie wiem jakby było... a jestem młodsza o 7 lat od niego. Tak mnie strasznie denerwuje, ale dalej z nim jestem nie wiem juz sama :-O

Gość koloreq
mam podobnie. tzn. no, chodzi o to, ze zmienia pracę co chwile, potem szuka przez 3 miesiące nowej i tak w kółko. martwię sie o naszą przyszłosc. zwłaszcza, że jak np. zarobi ten swój tysiąc, to wyda go w 2 tyg.

Gość kamanbejbe
na kotełe ?

Gość już wszystko wiem
znalazłyście sobie wiecznych chłopczyków, którzy nie wiedzą na czym polega dorosłe życie

Gość koloreq
ja po prostu mam największego pecha w zyciu i nigdy nic mi nie wychodzi, więc sie niczemu nie dziwię.

Gość koloreq
znajoma ma faceta górnika, który kupił mieszkanie i sam je opłaca. ona nie ma pracy, nie ma studiów, leży sobie i pachnie. a ja będę dziadować do końca życia.

Gość już wszystko wiem
no to koooooochaj go dalej, to nie pech tylko twój głupi wybór

Gość etsyte54r
ja mam 21 lat, on prawie 29 i nadal mieszka z rodzicami :-O tez sie martwie o przyszłość, on chce wziąć ślub , ale za co ? :-O

Gość koloreq
juz wszystko wiem - nie mówiłam tylko o związku, ale ogólnie o życiu. po prostu NIC mi nie wychodzi. etsyte54r - Twój przynajmniej chce wziąć ślub.

Gość koloreq
poza tym mój facet jest dobrym człowiekiem, kocham go, ale wiem, że będzie nam ciężko.

Gość już wszystko wiem
koloreq - a twój ślubu nie chce?