Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obejbe

krwawienie 3 tyg w miesiacu:/

Polecane posty

Gość obejbe

witam, postaram się krotko zobrazować moją sytuację: miesiaczke mialam w ostatnim tyg lutego. Tydzien pozniej mialam 3 tygodniowe obfite, ciemnobrązowe plamienia. Zażyłam cyclonamine i po 6 dniach krwawienia ustapily. 55 dni po krwawieniu dopero nastapil okres, tydzien po nim czyli w chwili obecnej juz tydzien borykam sie z takim samym krwawieniem- ciemnobrązowym, obfitym. Zaczelam zazywac znow cyclonamine ale narazie nie skutkuje, wydaje mi sie ze jeszcze b ardziej krwawie. Zaznacze, ze kiedys kiedsy tak nie mialam. Dopiero od stycznia zaczely sie takie problemy. Lekarz gin po badaniu cytologicznym oraz usg stwierdzil ze ja poprostu tak mam. Ale wydaje mi sie ze to nie do konca normalne. Mam 24 lata, 170 wzrostu i 51 kg wagi. Ostatnio przechodze ogromny stres, ale to potrwa jeszcze bardz długo zanim sytuacja sie unormuje wiec zycie bez stresu nie wchodzi w gre. Chyba sie wykoncze, bo jednak jakby nie patrzec jestem caly czas zmeczona i osłabiona przez te krwawienia...boje sie tez ze dostane wkoncu anemii. czy ktos tak mial? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość obejbe
dodam, że nie zazywam tabletek anty

Wydaje mi się, że ważysz trochę za mało, ale przy zbyt niskiej wadze występuje raczej zanik miesiączki. Powinnaś mieć raczej wykonane badania hormonalne, bo sama cytologia i usg to trochę za mało.