Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżycowa Kotka

Nie wiedziałam, że starsze babcie mogą tak wulgarnie obgadywać"jak ona tego byka

Polecane posty

Gość Księżycowa Kotka

"jak ona może tego byka utrzymywać taka chuda dupa, a z niego byk jest" "aparat ma. pewnie ona sie kladzie a on zdjecia jej pizdy robi" Szok! Jest to na wiocha.pl filmik, jak student wychodzi i zostawia włączoną kamerę. Akcja zaczyna się w 3 minucie http://www.wiocha.pl/352352,Stancja_u_babci

Gość dsfdghfgh
przeciez wiekszosc ludzi na tej calej "wiocha.pl" to wieksze chamstwo i prostactwo od tych starych kobitek, poczytaj sobie koemantze jakie bydlo tam pisze

Gość Księżycowa Kotka
ale mnie to nie dziwi to co gówniażeria wypisuje, jestem naprawdę w szoku, że starsza babcia potrafi powiedzieć "ona tu się pewnie kładzie a ten jej kurwa pizde fotografuje" :O:O:O:O grzebaniu się nie dziwię, bo wiadomo, że nuda i ciekawość i wścibstwo, ale takie rzeczy wygadywać ... :(

Gość dsfdghfgh
nie wiem o co ci chodzi, mlodziez teraz prezentuje gorszy poziom od takiej babci, poczytaj sobie te komentarze napalonych ruchaczy, bydlo same. a babcia ma racje bo teraz co 2 to ku r wa

Gość Księżycowa Kotka
dsfg ile masz lat? :O