Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starosc ojjjjjjjjjjjjj

Czy kobieta 35-40 letnia jest już STARA ??

Polecane posty

Gość starosc ojjjjjjjjjjjjj

Pytam bo mam lat 20 i tak sobie dzis myslalam jak wyglada zycie 40stki. Czy macie takie samo powodzenia jak kiedyś ? Czy zycie codzienne jest podobne jak dawniej? Nie chce zostać ryczącą czterdziechą która udaje sexi 16nastke na imprezie ani starym pruchnem które jedyne co potrafi to pić Karmi z koleżankami, oglądac durne komedie produkcji polskiej i jezdzic na dacze ewentualnie do kosciola :O Faceci mają chyba lepiej? 40 latek jest atrakcyjny dla wielu mlodszych kobiet jak i tych starszych

Gość dziewczyny z kafe to my
podobnie kobieta 40 letnia może być atrakcyjna dla rówieśnika jak i dla tych młodszych panów:D

Gość zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezz
tylko, ze 40latek zacyna miec problemy z libidem, a kobiecie wlasnie wtedy sie chce; wg mnie te udajace 16stki to na prawde maly procent, a ta reszte co opisalas to raczej po 50siatce, chociaz kobiety za wsi starzeja sie inacze, wiec uwazaj

Gość Marzenkoman
z tyłka lecą wióry

Gość po 40.....
Bardzo dobrze wygląda życie kobiety po 40 :) mam dobrego męża, dorosłą córkę, fajną pracę z której jestem zadowolona, ciągle się dokształcam. Nie zależy mi na spojrzeniach innych facetów, ani mnie to nie kręci. W końcu trzeba też pożyć dla siebie i spełnienia swoich przyjemności a kobietą (bez względu na wiek) które swoje życie uzależniają od facetów i bycia dla nich atrakcyjnym -współczuję :)

Gość czekoladka opalona
tu sie nie dowiesz, bo tutaj 35 latki wszystkie wygladaja na 25 lat, więc nie wiedzą jak to jest

Gość gość
Kobiety zyjcie wpierw dla siebie, pozniej dla....itd

Gość gość
40 sa stare

Gość gość
Eeee nie doluj czterdziestek :)

Gość gość
Mam 20 lat a ona 40 lat. Ona mnie podrywa a brzydze się jej. Co jej powiedzieć , żeby jej nie urazić?

Gość gość
Sà bardzo stare ale lubią sex. Wybieraj albo sex z obrzydzeniem albo masrurbacja.

Gość gość
Lepiej nie zygac, nie, robta co....

Gość gość
Cos slabiutko jak nie masz mlodszej

Gość gość
W tym wieku(prawie;)), mając fajnego męża, dzieci, rodzinę i ogólnie fajne życie mogę mieć już w nosie czy temu czy innemu palantowi się podobam:D