Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaiiii

kolejny dzien czekania na rentę...

Polecane posty

Rozwiązałam pewien swój problem w miedzyczasie i go tu chcę opisac. I tyle wam napiszę. JAKI? Jak mam pisać o przyrodzie bez doktoratu przez pająki ptaszniki. WIecie jak sie pisze? Z OCZAMI PAJĄKA PTASZNIKA. Jak to ograć nie wiem. Ale tak moge pisac. Czy powinnam? Bo nie mam racji. WCALE WIECIE. i tyle. No troche tam napiszę, ale bez sensu. OCZY PAJĄKA PTASZNIKA to był chyba cel każdego zielonego światka albo wszystko sie straciło bo wszystko mogli mieć - nawet członowane odnóza ale oczy pająka ptasznika - a szczękoczułki. Albo nogogłaszki - wiecie co wciska. Ale oczy? I sie ludzie nie dali i sie zaczęły kłotnie. Bo co po mnie pozostaje w Anglii. TYLE. Za wszystko. Wiecie to jest NIENORMALNE OD POCZĄTKU DO KOŃCa co się stalo. I wiecie władza to trzeba wiedzieć z kim ma sie do czynienia. I wiecie ta władza służby liturgicznej to ja tego nie chcę. Ja wole Adolfa Hitlera choć sie potępił bo ludzie widzieli jaki byl i mógł być. I teraz będzie A SKĄD ONI BYLI? Ale wiecie to już jest BEZ SENSU. Bo powinno być A O CO POSZŁO? Bo przy nich nie ma pracy, a oni? Pracują? I wiecie to jest takie coś wam powiem, ze no własnie... skad oni byli że TAK CENILI PRACĘ i O CO POSZŁO? bo skąd oni byli to tylko JAK PRACOWALI i o co poszło to właśnie jest to samo - ale nie do końca. I oni są jednym wielkim pytaniem CO ONI WŁAŚCIWIE W TYM ZAMKU ROBIĄ? I tylko tyle. Nic więcej. No i rododowody. I wiecie cudowna Anglia od Henrego 8 to samo i tyle :( I koniec :(

Wiecie powiem wam ja jestem ZAŁAMANA jak ja skonczyłam z tymi ZiELONYMI ŚWIATKAMI i wiecie pisać można z oczami pająka ptasznika albo św. Jan Ewangelista ograny na kał i mocz. I TAK MNIE ODDAŁA polska służba liturgiczna w Londynie i koniec. I wiecie co ja mam teraz robić w życiu jak wiecie wiem o co poszło. I byłam SŁUCHAJCIE W UP i powiedzieli mi dostanę szkolenie i cały urząd Zielonych Świątków i teraz co? Olali mnie, ale dobra. Ja i tak tylko na magazyn mogę iśc i wiecie jak mnie skierowali do PSYCHIATRYKA to teraz na magazyn - powinien być telefon - praca z UP i mogą mnie wyrzucić po 3 miesiącach, ale mogę szukać dalej - bo wiecie ja jestem w sytuacji, że JAK MAM SZUKAĆ PRACY TERAZ z oczami pająka ptasznika i kałem i moczem. NIE WIEM! A to słownictwo? Ale to sie wyspowiadam i to wszystko co mam do napisania i tyle :( Co jeszcze? ALE JA SKOŃCZYŁAm - na najprostsze rzeczy pieniedzy nie mam. Naprawde. I wiecie ja w sumie byłam w szkole do roku 2009 i wiecie ja w niej zostałam BO MUSIAŁAM???? lekcją z pająkiem ptasznikem i sie nie dam. I wyjechałam na zachod i zrobiłam Apokalipsę TRUP NA TRUPIE - A CO MIAŁAM ROBIĆ? Wiecie w Hugo Kołataju była POWIESZONA MATKA - facet założył sobie na mnie ŁAŃCUCH PRAWA - mógł ja sie z tego śmiałam nawet, ale ja nie wiedziałam CZEMU ON TO ZAŁOŻYŁ , a poza tym była tam historia wiecie zakonnicy z 2 dzieci, że lepsze życie Zielonego Swiątka niż ..takie coś i tyle. No wiecie - i mieliby rację ale cóz... to jeszcze mogli powiedzieć o co poszło bo bym nie przyszła na wesele ...Zielonego Świątka. Bez przesady. I sie wygłupiłam i przestańcie. I tym weselem ich żegnam. I wiecie chciałam nawet przyjść z kimś, ale... przyszłam sama. Ludzie mnie potępili, ale że rodzina do kościoła chodzi na arystokrację, małzeństwo z krzyża rodowodowego rodziny, imię - nie małzeństwo na krzyż rodziny a imię miałam z krzyża - takie coś... no wiecie co :( I tyle. I 3 kainy na mnie - 2 odcinek - Bona i jej siostra. I ten wasz KK teraz się go da zrozumieć, no ale... mnie to nie interesuje. Gdzie chciałabym żyć ? U babci. Po prostu. Co prawda była niezła, ale myślę, ze... jakoś by to było. Chociaż? Nie wiem... i tyle :( A nie było to nie i tyle :(

Wiecie biorę sie do roboty z oczami pająka ptasznika. Ten Mengele chyba sobie robi jaja ze mnie. Na to okulary słoneczne, ze ... nie stoję o Mengelego i chce moją rentę. Tak. I wiecie każdy powinien mieć jakąś odznakę wiecie. I Zielony Świątek powinien wiecie mieć okulary słoneczne przy sobie i tyle. I zakładać i koniec. To są cechy zielonych świątków - na oczy pająka ptasznika. Bo czym przegrałam na amazon.de bo to sie wierzyć nie chce że ja nie mam pracy od 12 lat i zero szans miałam zawsze z rodziną ale nie wiem jakie to zwierząta. Do krokodyli im daleko i tyle. A mnie nic nie powiedzą. Takie życie i tyle. No wiecie - a ludzie tu wszedzie. I ja byłam jednym pośmiewiskiem od dziecka. Ale z czego? Ja tego w ogóle nie rozumiałam. Ja tej wsi do dzis nie akceptuję. Dla mnie to są kanalie i tylko nie rozumiałam ich poczucia humoru. No ale... i tyle :(

I wiecie czemu ja nie nazywam sie PIĄTEK i na przykład KARINA to nie mam pojęcia. Naprawde. Ale wy jesteście nieżli w tej Polsce IMIĘ I NAZWISKO i do pewnego momentu umiałam je zmienić, a dalej? I tyle. I koniec. A przydatne to było. Co sie stało, ze nie. Nie napiszę. To moja największa tajemnica. CZEMU NIE? I tyle. I pamiętajcie w KEW jest tylko zbiorowa mogiła - jak w Auschwitz. I słusznie mieliście Auschwit z rodziny królewskiej w Londynie i tyle. Dlaczego nie? I zobaczcie jaką mam wiarę - rośliny i zwierzęta. Jakie - nie napiszę. CZY WARTO? Bo Mengele jest ideałem - ja tez. I tyle. I co po mnie zostaje - św. Jan Ewangelista nigdy mi tego nie przebaczy. Juz mi przebaczył. Taki on jest...wybacz... taki. A WY? I tyle :( Taka jest Polska - NIGDY CI TEGO NIE PRZEBACZĘ. A św. Jan Ewangelista... wybacz... taki był. I tyle. No i co opłacało się od niego być? i tyle :(

Wiecie ja chce moją paczkę!!! Ja sie nigdy nie dam. Ta klasa w tym Korfantym też przegrała - gdzie mają krzyże rodowodowe na stała pracę - roślina, zwierzę - tak sie mieli z Korfantego wynieść wiecie. A oczy pająka ptasznika? Coś w tym jest. Na czułki owada. I tyle :( Przykro mi - dostałam klasę NIEDOSZŁYCH SAMOBÓJCÓW - nie oddałam ich bo szedł od nich papier. A jestem ze zbiorowego samobójstwa wilków i tyle. I wiecie to jest kara dla nich za to, że dostałam stała umowę o pracę. NIC O MNIE NIE WIEDZIELI i stała umowa o pracę PO TO ŻEBY MNIE TAK WYRZUCIĆ? I koniec. Niech se robią co chcą. Ten uczeń MUSI BYĆ po mojej stronie bo leciał wychowawczynią a myślenie... zielonego światka i koniec. Ja tego nie rozumiałam, ja sie ich chciałam pozbyć - tylko nie pasowało mi zostawić papierów w dyrekcji. W ogóle nie rozumiałam co mi jest - takie coś i tyle :( I koniec :( I co poza tym? Poza tym są powieszeni studenci UŚ wiecie. I tyle. I nimi lecę dalej. Mają swoją historię i nic sie nie da zrobić dalej - tyle można. Jak oni przepadli? Tak jakoś,że wszędzie już polska służba liturgiczna. Nimi poszedł system matematyczny na tę służbę I JEST SIE DOWIEM. Nie ja go rozwalam CICHO tym że TAKICH RZECZY SIE LUDZIOM NIE ROBI i ta rodzina tak się nie kapnęła na stała pracę , że jeden system wiecie był w domu na pocztę nałożony a drugi miał każdy ksiadz. Jak tu wyglądało, jaki CHAŚ - coś strasznego i tyle. No i co? nie maja tego systemu - nic nie znaczy i tyle. Nie dam sie za fizjologię roślin, kradzieże na studiach, brak stałej pracy, brak krzyza rodowodowego na spowiedz na stała prace bez chrztu. Za wszystko sie nie dam. Zgniotłam was i zniszczyłam - mieliscie mi podziękować za to, ze mogliście być mimo Bachledy a teraz se róbcie co chcecie. I tyle. Ja muszę pilnować AUSCHWiTZ. Taki jest świat. I Żydzi. Straszne świństwo im zrobili i muszą iść na wschód. Na widok Adolfa od razu bym sie wyniosła, a oni sie łudzili SZKOŁAMI wiecie. No to tacy zabili Pana Jezusa. Uczeni. Czy miał powołanie? Rodowody miał a czy je cenił? Cenił powołanie, ale rodowody miał i tyle. Takie jest życie i koniec. Tyle :(

Gość Barbaro!
Witaj Basiu! Miłego poniedziałku ❤️ Może dziś się uda 🖐️

Wiecie najlepszy jest ten mój brat w Niemczech - to jest zero, dla mnie on nie istnieje zupełnie i wiecie to było,że jak my sie kiedyś pogodzimy? Jak my będziemy rodziną? I ja miałam iść do szkoły ogrodniczej, czemu nie poszłam. I 19 lat miał i dostał to ogrodnictwo. I wiecie mogłam tam przyjechać. To jest skomplikowana historia - bo powiem wam w Niemczech nie ma szkół, niczego nie ma. To jedna sprawa. A druga sprawa powiem wam to to jakbym się czuła dziś gdybym poszła do tej szkoły ogrodniczej. To musiałabym też chodzić do Staszica żebym wiedziała co straciłam, a rok nie było najgorzej toteż zdjęcie kiepskie - bo to zdjęcie mnie kompromituje ale nie było najgorzej. Oni we mnie - włosy pająka ptasznika. Tak jakoś wyszłam i tyle. I wiecie no cóz... a dalej? Kaj sie dyrektor stracił. Bo rok to jeszcze miałam medycynę. Ale to ich nie obchodzi. Włosy pająka ptasznika i sroki. Ja powinnam mieć krótkie jak teraz, ale JAK? I tyle. Brygide od dziecka tak jak teraz. ALE JAK? Przy nich brygida? Co wy i tyle :(. Bo co na nich działa. Brygida. Tyle starczy. Moim zdaniem gdyby nie oni to wszystko byloby inaczej. Taka Brygida i taki koniec sie dowiem. Moze być - dla niej może byc. Takie coś wymyślić co w Polsce księza to wiecie - coś strasznego i tyle. Ale rodowodod to od sw. rodziny. Normalnie SRAĆ ZE ŚMIECHU Można i sikać. Ale po co? Lepiej sie zrzygać kolejnym obiadem Bony. I Mengelem i tyle, I brygidkami. Bo czy mi smakuje domowe jedzonko - jak wróciłam do domu. Bardzo. Moze pozostanę bez porównan i tyle. Bo nie chcę obrzydzac jedzenia. I brygidki są w szoku - ja naprawde wylecialam za obiad, za brak gotowania. Oni nie moga w to uwierzyć. Nie - ja wyleciałam za zakonnicę z 2 dzieci. I tyle. I za to, ze Zielone Światki nie wiedzą w jakim państwie żyją i tyle. To wszystko i tyle :( I koniec :( Jak dla mnie :(

Indianie sie nie dali Zielonym Światkom za oczy pająka ptasznika i czułki owada. I tak zbierali ludzie tam na tym amazon na czułki owada. Bo czyje to było i tyle. Zielonych Świątków żeby miec książki bo jak inaczej. I zbierali Indianie, a skąd tą rodzinę tam mają to nie wiem. No i wielka księgarnia wiecie i kasa - tyle mogli mieć a po co to zrobili to sie juz domyślcie. Ja tak nie lecę bo już po mnie z rentą - ja lecę zamorodowanymi DLA MNIE studentami UŚ przez ...polski KK. Tak im pomogli i koniec. I całe akademiki powieszone i tak powiesili Gosię z akademilka i mnie ograli ze tego nie miałam - dopiero teraz. Bo tak sie wynosi z tej uczelni na zawsze O CZYM MARZYŁAM od po pierwszym tygodniu zajęc. WSZYSTKO BEZ SENSU tylko co? I 40 lat mam to rozumiem co bez sensu i tyle. A tak to nic. Ogranie roku kwiaciarnią no to tak botanik, ale to za mało i tyle :( Wszystko. No a byłam tym botanikiem? Ale gdyby nie to to zoolog, a tak? Bo czemu w sumie jestem botanikiem? Tak że to wszystko bez sensu kwiaciarnia. Co jest prawda a dziadki ogrodniki, matka i tak wiecie rośliny i tyle :(

pająk ryiak w sumie i wiecie ja zawsze powiem, że pałe psychiatryczną miałam z chmury, ze bylo wyładowanie elektryczne. Na drzwiach wiecie i tyle. No coz... i tyle :(

Na razie - idę - znowu bez renty... kolejny dzien. Może jutro będzie lepiej? Oby wiecie. I żegnam was słowem KORALIK 🌼- wy mnie pająk rybiak a ja was KORALIK i tyle :( cdn.

Wiecie i to jest dowód jak bardzo ceni rodzinę rodzina królewska w Londynie i zostaje moja paczka jej wartości - rodowody i wiecie za co ja ją chce. Zamiast mi przysłac krzyż rodowodowy na 3 skrzydła , mieć figury na państwo ode mnie to wiecie nic , nic a bratu dali ogrodnictwo bo w sumie ja powinnam być ogrodniczką i wiecie JAK MY SIE KIEDYŚ POGODZIMY - siostra i brat. Przecież mnie okradł, sponiewierał , a w sumie rodzina - powinnismy dobrze życ. No i nie wzięli jednej rzeczy pod uwagę ze babcia sie do mnie w koncu przyzna BO MUSI wiecie i... co? Jest to moja rodzina wtedy? i tyle. Jest to moja rodzina? A życzyli mi tak,że WSTYD BY IM BYŁO a temu ojcu też. Nie wiedziałam ze w Niemczech jest TAKA KIEPSKA SŁUŻBA ZDROWIA, a w USA? i tyle :( No i koniec i tyle :(

A czemu babcia MUSIAŁA się do mnie przyznać? Czemu? No 2 powody były . Jeden napiszę RODZINA BIOLOGICZNA NAJWAŻNIEJSZA NA ŚWIECIE - gdzie to tak uważają i koniec. I tyle :( No a drugiego powodu nie napiszę bo to smutne. Bo to jest smutne. I tak ją wyzywają od Stalina - takie coś. Ale to nie wiedziała i tyle :( I żle zrobiła i tyle. Ona sie zawsze kłociła z parlamentem sie dowiem. No i co? I sie wyglebiła w sumie. Choć jak? I tyle. I wiecie czy ona sie wyglebiła? Skomplikowane i tyle :(

I teraz wam napiszę jak w sumie mogę pisać tak jak piszę Mengelemu bez czułków owadów i tak dalej jako wiecie PO TAKIM SŁOWNICTWIE pani magister Uniwersytetu Śląskiego , wydział biologii. Mam krzyż rodowodowy na 3 skrzydła na stała pracę PO MOJEJ UCZELNI i wiecie tak jesteś z tej uczelni i masz tych studentów i możesz pracować na stałe nie przejmując się że nie masz z uczelni żadnych wartości. 3 skrzydła krzyż i wiecie to nie jest jakiś tam na 3 skrzydła na państwo. To jest taki krzyż że wiecie co... se go zróbcie i tyle. Bo ja sie tu dowiaduje, ze ja tarota stawiam zamiast iść do roboty.ALE JAK? Z jakimi wartościami po uniwersytecie śląskim? I W SUMIE do jakiej? Do ogrodnictwa zboczeńca bez matury ktorego chcieli zabić slubem ze mną na ...miesiąc. Na koralik i moga być NA MIESIĄC słuchajcie - polski KK. Bo moze i coś będzie z tego pasowało Polsce. Wielkie G... tam miesiąca nie mogłam być bo wiecie coś by mi musieli dawać i widzicie ja byłam taka uczciwa z kasą że mnie wyrzucli i tyle. I to na zbity pysk, że usiadłam na skrzynce i tyle. tacy ludzie i taki kk wasz i ja wiem jak lece ze zabili studentow. Ja wiecie jestem kulturalna ale to nie ma sensu i tyle :(

Bo wiecie oni na mnie,że chciałam krzyże rodowodwe z 3 skrzydłami - no w ogóle wiecie na jezyki obce i w ogóle a ogólnie 3 skrzydła żeby mi pasowała poczta w Chorzowie czy Bytomiu. NIC MI NIE PASOWAŁO. nawet podania mi nie przyjęli i ja nie mogłam iśc na studia. Przykro mi. A krzyż rodowodowy na stała pracę po UŚ to jest 200 milionów dolarów bo mam udowodnić że paczka mi sie należy. Bez kk. Nie będziemy tak rozmawiać - i koniec. I wiecie tak udowadniam. Za 200 milionów dolarów mam krzyż ze jest w nim to co trzeba żeby UŚ docenił i nawet mój ojciec w Piłsudskim z najwyższym krzyzem rodowodowym na kościół i wiecie jak będzie praca godna magistra takiej uczelni Z TAKĄ HISTORIĄ to wtedy wiecie... no - powiedzmy że to co robię Mengelemu to zrobię wiecie z tego krzyza za to że no właśnie - co? 5 lat życia mi zmarnował? Przeciez to w ogole sensu nie ma, nie miał. No ale taki krzyż mam i z nim mogę ruszyć ZNOWU??? szukać pracy jako magister tej uczelni. Doktor już nie - juz mnie sprzątaczki wyjebały i tyle. I 200 milionów dolarów za ten krzyż. A nie? Za polskich studentów znad morza wiecie i tyle. gdzie jedziecie na wakacje? Napiszcie :(

Wiecie ja mam ten krzyż jak odeszłam rok 2000 teraz z tego dalej, ale co? To trzeba kupić. 200 milionów dolarów i tyle. I pasuje z tego szukać stałej pracy po UŚ i tyle. Jako np magister biologii. Bo ja pracy nie umiem szukac roślina, zwierzę - ale wiarę miałam. Na mnie Zielone Światki i KOGO TO OBCCHODZI. No to wiecie ja mam krzyż rodowodowy na 3 skrzydła - na studentów zamorodowanych wiecie tam przez polski KK - jak im pomogli? Siedzą tam i miauczą i ...NIE UMIEJĄ ODEJŚC. Wszyscy z polnocy - co oni zrobili? I co? i tyle. Bo było - krzyż rodowodowy na stała pracę, tu 3 skrzydła i ograć. A JA CO MIAŁAM ROBIĆ PO TEJ UCZELNI bez krzyża rodowodowego na stała pracę z tej uczelni? A jak on wygląda? To nie było schematów to taki krzyż mieli wywiesić. Malutki krzyż Indian z USA. Taki mieli mieć i by mogli być na amzon. com a tak? I tyle. I dziękują Zielonym Świątkom na zawsze. Naprawde :(

Wiecie ja chce te rentę za to co mi zrobiły Zielone Świątki i sprzątaczki w Piłsudskim a także rektor, ze mnie nie zatrudnił sie dowiem. A chodził bo odnóze owada. Dobra, ale macie wiarę - ja nie mogę i tyle. A tylko o to mi chodziło w tej spowiedzi. I ja jestem nie ochrzczona i tyle. takze wiecie 2 lata - kasa na benzynę - takie cos i tyle. I ja chcę moją paczkę z rentą. Adres tam jest , wszystko. No a coś tam coś tam i szlag was trafi , a rentę mam i tak. Za to że nie dało sie żyć bez tego. takie życie jak pommnik jerzego popiełuszki. Takie życie mam i to jest normalna. takie rodziny tez sa. No BIOLOGICZNE!! Bo to mają racje ale BIOLOGICZNE. I tyle. Koniec :(

Wiecie taki krzyż jak chca NAPRAWDE ograć studentów bo co to było z tym 1 skrzydłem - choćby mucha. Zaraz sie straciło - to teraz 3 a za chwilę 4 i mam co robić. Bo sie dowiem nie mam co robić że tyle piszę. Jak to? Jestem w trakcie ustalania wicie krzyża rodowodowego na 4 skrzydła na stała pracę o ile taki jest. Muszę sie pomodlić czy jest i do dzieła i tyle. No i za ten 400 milionów dolarów bo jaka ja jestem z tej adopcji - TAKA i wiecie 400 baniek za 4 skrzydła na stała pracę i tyle. W SUMIE w Holandii TAKI KRZYŻ po mnie - jeszcze go nie mam, ale cena jest i tyle. I koniec. Co jeszcze? 5 skrzydeł? I tyle :(

jeszcze takie coś - jak wygląda moja praca obecnie - PRZEPISYWANIE Z KSIĄŻEK, ale... za moje pieniądze? No to jeszcze dokończę to co mam i koniec. I wiecie nie oddaje sie dzieci DO BIEDY NA PIENIĄDZE i sie ich nie daje. Tak sie nie robi. To jest wiecie takie coś co nie wiem - ja nie wiem jak to w ogóle nazwać i tak dalej i koniec :( I tyle :( Wiecie ja to napisałam bo wszystkie ksiażki , ksera za swoje, praca wiecie w szkole ALE KASY dużo i tak dalej i tym podobne i koniec. I walą we mnie dziecko diabła a ja we wszystkich KAINEM I LUCYEFEREM. I co? Od. św. jana Ewangelisty i koniec. Co jeszcze? I tyle :(

Wiecie najgorsze było,że tu był jakiś taki dziwny układ, że ciągle się bałam. Nie wiem czego wiecie. Nędzy? Nawet. Nie wiem. I wiecie jaka praca stąd? No TYLKO TYM KRZYZEM RODOWODWYM na 3 skrzydla bo taka jestem JEBNIĘTA przy tej mojej koleżance z KLASY ale ..KTOREJ KOLEŻANCE? i tyle.. KTOREJ? Pytanie do brygidek i koniec. KTOREJ?!!!!

Tak sie brygidki przejmują rodzinami i kradną bo BONA KRADŁA - Bona zabiła, Bona narobiła SZKOŁA głupot, a do której koleżanki z klasy te wariatki mnie porównują? Niech mnie porównają do faceta, któremu penisa oderwali. Widzicie jakie są - morderca, kryminalista może byc, ja nie - bo na nie. A ten parlament brytyjski to co. Nie na nie? i tyle :( Zenujące i jak mam je nazwać STARE KURWY. I wiecie takich koleżanek mi szukają, do takich mnie porównują. W końcu by sie obraziły za stare kurwy. Bo ja sie obraziłam za wszystko na zachodzie za wszystko. Na nie. Za zielnik u matki Kevina sie powiesiłam. A one? One mają jakieś rodziny? Bo ja sie nie dam. Pracę mogę mieć od siebie po uczelni Z KRZYZA RODOWODWEGO na 3 skrzydła z tej uczelni i tyle. Z brygidek z mojego życia MOJ KRZYZ i tyle. Bo jak stała pracę dostac po głupich studiach na papier. Tak rysować krzyż rodowody na stała pracę na spowiedz wiecie i tyle, I koneic :(

Wiecie na studiach o kwiaciarni wiedziałam i ... mogło być. Zapomniałam pozniej i jedna się nie dala. Miała kwiaciarnię w USA i rzała ze mnie ze śmiechu. No tyle mogłam też mieć po dziadkach i 5 latach takich studiów z krzyżem rodowodym na 3 skrzydła wiecie na stała pracę. Czemu nie? No ale za długo nie pożyła. I coś jej tam nie szlo. Czemu? I wiecie o co poszło? i koniec. I nie wiem czy bym została na uczelni? czy tak by było jak było jakbym wiedziała ze mają krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami żeby wszystkich ograć. Kwiaciarnia nie komentowałam, ale dobra. W sumie co robić po tej bioli. Ale takie coś? i koniec. Co wy na to? No to na zachod - ale studia i z tego magazyn miałam. A dalej? I tyle :( A dalej miałam magistra i koniec :(

Wiecie siedze jeszcze w domu i myślę czy UŚ ma perepektywy>? Nie ma. tylko jakby sie odnalazł krzyz rodowodowy z 1 skrzydłem na powieszonych studentów to jest wiecie 200 milionów tyle co 3 skrzydla wiecie na stała prace - to mam od Kevina Poniatowskiego i tyle. A reszta to szkoda gadac i koniec. Za co? Że mu współczułam strasznej adopcji NIEZALEŻNIE SKĄD BYŁ , że nie miał rodziny i w ogóle życia w Polsce. Za to mi dał taki krzyż - sama go narysowałam, ale uważam, ze on w tym jest i tyle. I go cenię i zawsze go będę szanowac i tyle. No i to wszystko. Lubić czy kochać nie wiem. Ale szanować go będę na pewno np. za ten krzyż. A inne osoby to nie wiem. I tyle. Takie życie mam i już.

gdzie moja renta i emerytura? Wiecie te brygidki to mi tak szukają tych kolezanek. Niech se lepiej PAJĄKÓW PTASZNIKOW poszukają. Tak ta słuzba zmiata po tych ścianach - pająk krzyżak - takie coś. Jak byłam mała to to znałam - pająk krzyzak kontra pająk ptasznik. I tak poszłam na biologię. I wiecie zeby nic nie było bo to co mam - to doktorat to koziorga dębosza Jako ZOOLOG pisze to Mengele - choc to same rośliny - to przepisuję BEZMYŚLNIE z ksiązki. To najlepszy entomolog z koziroga dębosza jest i tyle. Także mogę, ale co to warte? Rektora nie ma, Darwin bez sensu. Wiecie płacą gra. A tak? I tyle. Uczelnia. Bo czemu poszłam na uczelnie i nie chce. Bo nic więcej nie umiałam wymyslić - następne studia i uczelnia. Nic więcej. Coś mi sie stało z głową. Ale czemu? :(

powiem wam nie wiedziałam ze mieszkam na ulicy i to wszystko i tyle. I teraz co piszę to FILOLOG z matmy - tyle można z tych rzeczy odebrać co piszę i za to renta - poszły mi rośliny i zwierzęta i wiecie nie moge inaczej bo rodzina królewska miałaby rośliny zwierzęta i ...rodowodowy - lepiej niż Niemcy a mnie zostawiają JUDASZA że zdradziłam. KOGO? Bo jakbym wiedziała jak żyje, ze nie mam paczki że coś to mają rację, a tak? I niech se zeżrę tę Bonę - wiecie matka biologiczna. I za filologa z matmy renta moja i koniec. Może tak być. I w tym co pisze nie ma niczego bo wiecie miałam nazwiska, rośliny, zwierzęta, wszystko. I przepisuję wszystko jako filolog z matmy, żeby nie zostało po mnie nic. TAKA KRZYWDA MI SIE STAŁA. I czekam na tę zdechła rente i to wszystko. I koniec :(

wiecie ja mam takie życie przez rodziną królewska i tych GŁUPKKOW tutaj bo nigdy im sie nie dam wiecie z całym KJU że moge SRAĆ PLECAMI i płakać kolanami. Nie wiem czy to życie do płaczu jest czy do śmiechu. ja nie wiem. Bo zaś - co to za brat! porno! wykurwiaj! szmato - całe to ogrodnictwo to jeden jęk. CO ONI WSZYSCY ZROBILi. Zostały? Garnki i koniec. I wiecie oni chcą dac rady mojej babci? A wiecie czemu nie doszło do tego że ja jestem oddana? A TO SIE DOMYŚLCIE bo święta tez nie jestem, ale bez przesady i tyle :(

A wiedzieliście kiedyś czlowieka który smieje się albo płacze WŁOSAMI? To ja. Teraz już nie bo wiem o co chodzi i rządzę dalej. I tyle. No cóz... i koniec. No i renta moja. A pisze filolog z matmy. I co jest sie dowiem? No właśnie nie wiem. ale mam LEO TOLSTOJA i wiecie ja to piszę żeby tego nie chcieli bo mnie PRZERAŻAJĄCO skrzywdzili wszyscy że nie mam doktoratu po takiej uczelni z takim ojcem i jeszcze płacił na mnie na tym doktoracie także STRASZNA KRZYWDA i tyle. No a miałam mu pomagać. Takze nie ma szans - w końcu adopcja na rodzinę i tyle mnie obchodzą pająki ptaszniki bo nawet umieją pisac i czytać. No to po co przyszli po mature. Na zawod? POLONISTA I ANGLISTA? bez przesady i tyle :(