Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarzEdward

Jakie macie uzaleznienia, choroby (psychiczne lub fizyczne?

Polecane posty

Gość lekarzEdward

Ja jestem uzalezniony od palenia i jedznia, mam chora wątrobę i podejrzewam u siebie nerwicę.

rev napisałeś "moda" a to zaraz postawi Twoją płeć, albo preferencje pod znakiem zapytania:P Toż to kafe tylko:D

FS Ja poki co jestem na Aghacie Christie i przeczytalem dopiero polowe jej powiesci, ale nie wiem co bedzie jak przeczytam wszystkie :( Polecam tez poznanskiego pisarza - Ryszarda Cwirleja. No i oczywiscie Grisham, ale to bardziej thrillery sensacyjne.

BSA mam opowiadać inteligentnemu facetowi co wymyślasz na mój temat, a co to kogo obchodzi? Daj już spokój, powtarzasz te swoje "prawdy" jak mantrę. Jesteś nudny.

Gość trevos
u mnie to długo by wymieniac

Nie bardzo go to interesuje, ale widzę, że Ciebie wprost przeciwnie:) Chcesz pogadać o tym czemu tak łazisz za mną ciągle?

Gość dfhbjn
nerwica i depresja, brak nalogow

Nie jest mi ani trochę przykro z tego powodu. Ty jesteś mi całkowicie obojętny natomiast, nie wzbudzasz we mnie żadnych emocji.

Gość do BSA
przeciez nie lubisz jeszcze moorland, krwawej wilczycy, bielyje rozy, zuzanny amelii i njunnjun

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
Alkohol czaem, narkotykiza mocne dla mnie są, papierosy popalam! Marychułany bym zapalił i piwa łyknął! Dopalacza Funny Bunny bym spróbował! Kawa czasem! Narkotyk zwany USA666 bym zażył! Dopiero mafia go wyprodukuje! Będzie lepszy, niż NJUK997 z RoboCop'a!

o..i jeszcze ostatnio uzależniłam się od książek fantasy i ciągnę swoją obsesję z horrorami klasy b :D

BSA Dziecko było planowane, nie z wpadki, wbrew stereotypom o młodych matkach ;) Ślub wzięłam młodo, ale od początku wiedziałam że to właściwy facet i że to wlasnie z nim chcę być.

BSA - weź nie pieprz bo ostatnio znowu miałeś atak piany i płakałeś jak to cię uraziłam i jak to bardzo mnie nienawidzisz - do tego spod nicku z którym nigdy wcześniej nie gadałam :P

Gość re_...
BSA pewnie, czemu nie ;)

masz problem, bo o sobie spod nicku BSA pisałeś o czymś gdzie podawałeś się za BW! - to o "zdjęciach" wilczycy. Spod tego nicku tez mnie wyzywałeś, a potem znowu cytowałeś wyrwane kawałki z rozmowy przed paru miesięcy ze mną, które niby inny neo-naziol chodzący po lesie wygrzebał :) Może masz rozdwojenie jaźni, stąd te wszystkie nicki? Poza tym przypominam, że już raz cię modka złapała :)

Gość rozwiązły ksiadz proboszcz
i naprawdę NIKT z was nie jest uzależniony od kafeterii? :D