Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuyv

Czuje sie pokrzywdzony jako mężczyzna

Polecane posty

Gość rtyuyv

Uchodziłem za płec myslacą o jednym(pozbawioną uczuć) przez caly okres mojego dorastania, pozniej zacząłem sie dowiadywac ze kobiety mają wieksze potrzeby sexualne ale lepiej sie z tym kryją Jednoczesnie nigdy niewidzialem mozliwosci spelnienia sexualnego, zawsze jako mezczyzna bylem raniony w tej sferze - idz na dziwke, myslisz nietym co trzeba, nie mialem możliwości poczuc sie jak plec pożądana, miec władze w tej sferze, jednoczesnie widząc kobiety uprawiające zwyczajnie biznes miłosny w jawny czy ukryty sposob Monogamia nie dla kobiet Ich doznania seksualne są znaczenie bogatsze niż doświadczenia mężczyzn, biologicznie są wyposażone tak, by móc cieszyć się seksem okrągły rok, z wieloma partnerami nawet tej samej nocy. Wydają odgłosy podniecenia by przyciagac wiekszą liczbe samców Czuje sie pokrzywdzony jako mężczyzna Czuje sie potepiony jako płec męska w tym świecie np. wiadomo że dla kobiet bedzie zawsze niższy wiek emerytalny, kobiety mogą mieć sex i kase, mężczyzna to facet co ma umieć zdobyć i zapewnić coś kobiecie Jak mam byc normalny jak niemialem sexu nigdy i jak mam za to lubic kobiety. Jak bylem mlody i ładny to mi żadne kobiety ani starsze ani rówieśniczki nieskładały żadnych propozycji, a teraz wchodząc do internetu widze jak takie 13 czy 17ki są obsypywane propozycjami od mezczyzn, skłonnych też zapłacić. Widze ze one mogą mieć doznania sexualne takie o których ja bym mógł tylko pomarzyć. Chcąc sexu, kobieta zaśmieje sie, zrobi ze mnie przedmiotowo traktującego ją, mającego niebotyczne wymaganie, pozbawionego uczuć egoiste niedojrzałego - pytanie jak ma dojrzeć mężczyzna jeśli nie może sie spełnic sexualnie. Niezaoferowala mi sexu zadna ani niepostarala sie o to, czy naprawde jako mezczyzna moge liczyc od kobiet na zero? Po co kobiety rodzą jeśli niszczą życie? ciągły feminizm, ciągłe wykorzystywanie sexualne - kobiecy sex biznes - jestes tylko facetem, masz umiec poderwac kobiete i zapewnic jej cos, bedziesz skazany na ciagłe straty wobec kobiet, paliwo i kwiaty, aż ci powiem ze jak niebedziesz zapewniał mi stałych dochodów.., ciągłe zarzuty o niedojrzałośc i myslenie o jednym - jak sie ma czuc mezczyzna ktory nawet niemoze sie czuc płcią pożądaną i niemial nigdy mozliwosci spelnienia sexualnego przez 30lat? co z uczuciami, które opierają sie na sexualności? z powodu której przyciągają sie płcie? wchodze na fotke i widze jak sie wylegują w przyjemnosci sexualnej, dowiaduje sie skads że taka nastolatka bierze za wstepna rozmowe 500z, wchodze na serwisy randkowe i widze ze kazda kobieta to dziwka która czegoś oczekuje wzamian, to ze piszesz ze musze sie postarac aby miec dobry sex to tez potwierdza ze jestes dziwką wyleguja sie w przyjemnosci sexualnej od najmlodszych lat, mają doznania erotyczne o ktorych mezczyzni mogą pomarzyc kiedys myslalem ze kobiety to uczuciowe istoty myslace o milosci ostatecznie przekonalem sie ze wszystkie to dziwki Miłosny biznes kobiet dobrze sie ma, dziwki ktore nic od siebie niezaoferują tylko czekają na oczarowywania i zasoby mężczyzn.

Jest tak, ponieważ łatwo jest wami manipulować w strefie seksualnej. Gdybyś miał wyższe wartości, niż sama seksualność kobiety, to nie narzekałbyś na nie.. nie widział na portalach tylko "dziwek". Twoje niezaspokojenie seksualne przysłania Ci świat do którego mają dostęp ludzie, których jeszcze nie pochłonęła współczesność nasiąknięta seksem. Piszesz, że czujesz się pokrzywdzony - wiesz sprawia mi to dużą satysfakcje, bo to ja jako kobieta uważam się za pokrzywdzoną. Nienawidzę dziwek wszelkiego rodzaju, ale i facetów, którzy lecą tylko na dupy też.

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
Wszyscy za dużo wymagają tylko! A spjerdalać wszyscy do Afryki banany na czarno zrywać i małpy tresować!