Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emika.

Używacie toniku do twarzy?

Polecane posty

Gość Emika.

Jeśli tak to jaki polecacie? Ja tak, gohnsons 3 w 1. Ładnie odświeża i nawilża. Ale wciąż poszukuję ideału...

Gość vsdegege
nie uzywam zadnych swinstw do twqarzy, uzywam tylko kremu bambino i pomimo swego zaawansowanego wieku mam bardzo ladn a cere . widac po gebach ze mlodziez uzywa roznych chemiicznych swinstw bo twarze wygladaja jak u babc

Gość napalony facet !!!!
ideałem jest sperma wcierana w kobiecą buzie

Gość Emika.
Nie gadajcie, ja mam bardzo ładną cerę. Wszyscy mi się pytają jak ja to robię że mam taką nieskazitelną cerę, serio. Wystarczy tylko o nią dbać, stosować peelingi itd.

Gość Emika.
Ale podbijam, może znajdzie się ktoś kto myśli jak ja.

Gość Poooooomocy
vsdegege - podpisuje sie pod tym co napisalas:D Ja uzywam kremu oliwkowego i tyle:D Owszem,jak bylam 20stolatka to uzywalam tonikow bo mialam strasznie duzo pryszczy ale na cale szczescie mam to za soba:D Autorko - ile masz lat?

Gość Emika.
Mam 19 lat, i na prawdę nie rozumiem waszych poglądów? Jak można nie dbać o cerę? Potem sie dziwicie że zmarszczki że to i tamto

Gość Poooooomocy
Emika - ja nie potrzebuje toniku:D Poza tym dbam o cere,o cialo:D

Gość vsdegege
no to urcze jak masz 19 lat to wiaodmo ze ejszcze cera jest w maire ladna . poczekaj az bedziesz miala ok 25-30. ja mam ładną cere a mam 33 lata. wtedy bedziesz sie mogła chwalić, że jest ona ładna pomimo wieku

Gość hsderwyrwa
hehehehe w wieku 19 lat normalne,ze dziewczyna ma ladna cere chociaz w dzisiejszych czasach nastolatki maja zniszczona cere solarium,makijazem ostrym,papierosami, %% :/

Gość vsdegege
otoz to, ja nigdy nie chodzilam na solarium, tapet nie nosilam, malowalam tylko rzesy i pomadka usta