Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil Uściłowski

Nie wierzyliscie mi ostatnio, ze zgłoszę to na policje...

Polecane posty

Gość Kamil Uściłowski

macie tutaj dowody. Pamiętacie śmieszków z kafe, którzy ostatnio wypisywali przepisy na konstrukcje bomb? http://nasygnale.pl/kat,1025349,title,21-latek-publikowal-to-w-internecie-Zgarnela-go-ABW,wid,14549106,wiadomosc.html?ticaid=5e93c

Gość hjjsn
uścisłowski ty ciulu

Gość ja nie jestem z liverpoolu
nie, nie pamiętamy. przypomnisz? o co chodzi? masz jakieś linki?

Gość Kamil Uściłowski
Ostrzegałem kolegę i upominałem...robił to nadal, więc zgłosiłem sprawe na policje. Internet to nie zabawka

Gość lechu stary zboczek
coś było 2 tygi temu. pamiętam. szkoda że nie dodałem linka do ulubionych bo też się zastanawiałem czy ktoś to wreszcie zgłosi :D

Gość pomaga sie uspokoic
ciekawa jestem kiedys administracja imoderacja kafe beknie za brak kontroli nad tym burdelem

Gość ivona pieczunko24
bo tak jest prawda, że jak ktoś założy normalny temat to kasują a jak jakieś świry piszą o bombach, gwałtach i sponsoringu to trzymają wątek do bólu.

Gość ivona pieczunko24
pamiętam jak kiedyś jakiś pedofil pisał o swoich fantazjach. oczywiście nikt nie skasował tego tematu

Gość acjnbsakCJ
a co tomza problem znalesc na internecie przepis na bombe ! :) zaden i policja o tym wie , wielkie mi chalo , kazdy srednio interesujacy sie chemią da sobie rade z byle bumbumem , doda do tego gwozdzie i siła razenia sie zwieksza , co to w telewizji o tym nie mówią ? filmy nie pokazują ?" ::) zenada

Gość acjnbsakCJ
mamy wolnosc słowa i demokracje , a zatem co prawnie nie jest zabronione jest dozwolone , stad mozna pisać to co sie mysli

Gość pomaga sie uspokoic
akurat pisanie o bombach i szerzenie pedoflii przez opisywanie jakichs pedofilskich fantazji jest prawnie zabronione.

Gość Młodyytut
Trochę głupi był ten 21latek nie wiedział że siedzą tu starzy zdesperowani prawiki którym sperma na łeb bije i nie mają co robić to niszczą komuś życie ? Głupota tego artura sięgnęła zenitu brak słów na kanalie

Gość pomaga sie uspokoic
pomysl durna palo ze siedza tu tez mlode gimgowna ktorym sie w zyciu nudzi i moga postanowic skonstruowac bombe! beda mieli przepis podany jak na talerzu!

Wydaje mi sie że jak ktoś będzie na serio zrobić bombę obejdzie się bez przepisów z kafe :p tak że niewielką przysługę oddałeś społeczeństwu :p

Gość Młodyytut
Wyobraź sobie że też jestem gówniarz i zapewniam cię że mamy swój rozum

Gość Smolensk assassination ???????
A zgłosiłeś już Tuska i HGW za to, że chociaż wiedzą o manifestacji komunistycznej w Warszawie, to na to zezwalają i nie zabraniają? Bądź konsekwentny, tu nawet nie tylko w necie o tym jest mowa, a w mediach i to tych "najwspanialszych" czyli mówiących prawde inaczej TVnach...

Gość w imię Allaha
To jak zrobić tą bombe? Ma ktoś screenszoty? Chciałabym wysadzić pewien dom w Sopocie :classic_cool:

Gość polak z krwi i kości
Tez to popieram i umiem zrobić bobe, zgłos to a tych co mnie tkna uświadamiam, ze musza sie liczyć z tym że im lby odstrzelę

Gość lottoNline?
jasne nie piernicz :o to policja go rozpracowała a nie jkais kafeprawiki zgłosił :Lo🖐️ smiesnzi jestescie!

Gość ((jaca74))
i czym się cwelu tu chwalisz - ty jebany przedłużaczu, padalcu w dupe jebany. tylko chuj największy na psy donosi i się na skowerni pucuje. kurwa ja ci tego życze coby ciebie po aktach obczaili i cie chuju dojechali w dupe ty cwelu pierdolony. ps. zgłoś mnie na policje - ty chuju. czekam :)

Gość ((jaca74))
dodam - i właśnie takie parówy co się na psach pucują zawsze będą karane i gnojone w chuj mocno. ja tobie życze żeby ciebie w dupe bejzbolem dojechali i jarecką twoją te suke za to że taką szmate urodziła - takiego kapusia jebanego. tego życze ci ja.