Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar moj...

czy uda mi sie zrzucic z bioder w 2 mies kupilam spodnice rozm 38 a nosze 40 za

Polecane posty

Gość rozmiar moj...

2 mies jade nad morze i chcialabym ja ubrac jestem zla bo na aukcji byly inne wymiary i ze spodnice sie rozciagaja (jeansowe) pomozcie jak moge zrzucic z bioder zeby sie zmiescic w kiecki

MŻ i RD - tłumacząc kulturalnie: mniej jeść i ruszyć tyłek Ogranicz wielkość posiłków (możesz przed wypić szklankę wody, by zapełnić żołądek lub jeść otręby owsiane, które pęcznieją w żołądku dając uczucie sytości). Jedz więcej warzyw i owoców, a mało posiłków kalorycznych (tłustych, słodkich). Unikaj soli, bo zatrzymuje wodę w organizmie. Nie jedz późno. No i ruch - spacery, bieganie, pilates, rowerek, nożyce... Powodzenia.

Gość judyta.......
w 2 miechy 2 rozmiary? bez glodowki sie nie obedzie a jeszcze musisz zrzucic z bioder. Trening na silowni przede wszystkim areoby daly by ci efekt ale jezeli masz tylko 2 miechy to cwiczenia min 4razy w tyg. i trening cardio tez polecam. Jakimis tam nozyczami czy spacerkiem nie zrzucisz 2 rozmiarow i to z tak trudnefo miejsca niestety.

ja dokonałam ostatnio odkrycia w postaci maszyny dream healther 2 razy byłam więc bazuję na razie na opiniach znajomych do tego basen i dieta w tym tyg już 2,5 cm poleciało w obwodzie uda i w talii i 2 w biodrach

Gość Dieta proteinowa
i się uda, bo strasznie dużo się chudnie na tej diecie, ale to ryzykowne - nigdy nie wiesz, czy sobie zdrowia nie popsujesz. Jednym się psuje a innym nie.

Gość Dieta proteinowa
Judyta zrzucić z 40 do 38 to tylko jeden rozmiar - nie spotkałam się nigdzie z rozmiarem 39 ;).

to zależy: jeśli jesteś typem gruszki i jak przybierasz na wadze to idzie Ci właśnie głównie w tyłek - to spokojnie, chudnąc zrzucisz przede wszystkim tam, jeśli jesteś jabłkiem (spory brzuszek, biodra relatywnie wąskie) to będziesz tracić tłuszczyk z brzucha