Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia54534665

kiedy Wasze dzieci pierwszy raz zachorowały?

Polecane posty

Gość klaudia54534665

bo mój ma 14 mcy i jak narazie nawet kataru nie miał, żadnych biegunek nic

moja najmlodsza ma 3.5 chodzi do przedszkola i jeszce nigdy nie chorowala,jedynie pecherz ma czasami przeziebiony.Starsza chodzi juz do szkoly, a jedynie w zerowce miala zdarte gardlo ,ale to bylo od wydzierania sie Od kiedy nie jemy miesa( a sporo lat ) to zadne infekcje nas sie nie trzymają,i od lekarza zdaleka :)

Gość klaudia54534665
my też nie jemy mięsa :) i narazie bez lekarzy i lekarstw dajemy radę, oby tak dalej

a mój malutki juz jak miał 2 tyg miał katar :( w tamtym mies zapalenie oskrzeli :( jeszcze z inhalacji nie wyszlismy a juz znów ma katar :( ale tym razem zabek idzie, to pewnie dlatego. starszy z przedszkola przynosi wszystko, u niego jest 1 dniowy katar czy kaszelek, albo i nic a u małego kończy sie oskrzelami :(

Gość mój dwulatek
do tej pory nie miał żadnej infekcji

Gość adibi
moj jak mial 3 lata rozlozyl sie na zapaelnie pluc. teraz ma 6 i to byl jego jedyny antybiotyk, nawet nie zakaszlal

Gość olga.w
Starszy mial rowno 5 lat zachorowal na zapalenie krtani mlodszy mial 3 mies jak zarazil Sie katarem od starszego,teraz ma 1,5 roku I od tamtej pory spokoj

Gość a co mi zależy,powiem....
Mój pierszy katar miał w wieku 7 miesięcy, potem jeszcze ze 2-3 razy ciekło mu z nosa,ale to alergicznie-woda przez 1-2dni, a teraz ma 3 lata i ma 2 raz katar przeziębieniowy-katar, lekko podniesiona temperatura-ale dostaje euphorbium, l52, wodę morską, witaminę c, echinaceae i teraz jest 5 dzień i już mu praktycznie przeszło. Pierwszy też trwał coś koło tygodnia. Ale poza tym,że pilnuję godzin podawania leków to żyjemy normalnie-czyli wychodzimy na dwór, normalnie się bawi, chodzimy na spacery,jeździmy na wycieczki itp.