Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Kobiety lecą tylko na kasę - dowód

Polecane posty

Gość Marek25

Znacie jakieś kobiety, które są z biedniejszymi od siebie o wiele facetami? Chodzi o pozycję społeczną, pochodzenie i majątek. Np. ona lekarz z majętnego domu a on robol fizyczny z patologicznej rodziny. NIEE Koniec dowodu. Kobiety będą nazywać to, że szukają zaradnego partnera ale dlaczego to one nie mogą być tymi zaradnymi?

Gość Marek25
Założyłem ten temat ponieważ sam jestem nieporadnym nieudacznikiem, którego żadna nie chce dotknąć choćby kijem od mopa.

"Znacie jakieś kobiety, które są z biedniejszymi od siebie o wiele facetami?" Tak, calkiem sporo. A przyklad z lekarzem i robolem jest nietrafiony, bo to bardziej chodzi o roznice kulturowe niz finansowe.

Gość laaaajlaa
MArek ma racje. takie jestesmy wlasnie i nie ma co sie oszukiwac. wszystkie lecimy na kase, ladne auto itp...

pani lekarz nie leci an robola nie dlatego, ze jest beidniejszy, bo faceci an budowie sporo zarabiają, ale dlatego, ze mentalnie nei ma miedyz nimi poroxzumienia

Gość Nobody loves no one.
mysle ze nie znasz kobiet

Gość klaritkaaaaaa
Ameryki nie odkryles juz jako jaskiniowcy kobief wybieraly tych co im byt zapewnia,takie sa prawa natury

Gość mój mąż jak się w nim
zakochałam był ogrodnikiem bez dachu nad głową :-) Ot co

Jak się do mnie wprowadził to z jedną reklamówką ciuchów.

Gość kobietty
Znam lekarkę, która wyszła za chłopaka bez wykształcenia. Z biegiem lat on zrobił maturę, zaoczne studia i w końcu został dyrektorem miejscowego zakładu przemysłowego.

Gość co za konus!
Moja koleżanka, architekt, ma faceta - pracownika warsztatu samochodowego. U mnie teraz facet zarabia lepiej, odkąd założył firmę informatyczną, ale przez pierwsze lata to ja miałam sporo więcej.

Mój też dziś ma własną firmę. Jak go poznałam to miał całą masę pomysłów na biznes, ale niestety potrzebował kogoś, kto mu w tych papierkach pomoże.Wspólnymi siłami udało się.

Gość podstępna kuciapa
ja od pół roku w zasadzie utrzymuje swojego faceta...

Gość kobietty
to głupio robisz. Nie wymagam żeby mężczyzna mnie utrzymywał, ale gdyby nie potrafił utrzymać samego siebie to bym się nie wiązała.

Tak. Mój chłopak jest dużo biedniejszy ode mnie. Zarabiamy podobnie ale on jest z biednej rodziny, praktycznie nic nie ma, wynajmuje pokój z kolegą, nie stac go byłoby na kupno czegoś własnego. Ja wprost przeciwnie. Jedynaczka, dziedziczę ładny majątek. Ale mi z nim dobrze i nie zamierzam go wymieniać. Zaczynam myśleć powoli, że to ten ;) Nie zalezy mi na tym, żeby facet miał dużo kasy bo właściwie ładny dom mielibyśmy zapewniony. Do tej pory spotykałam się z bogatymi ale nie było to dla mnie priorytetem.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Do tej pory spotykałam się z bogatymi ale nie było to dla mnie priorytetem. hhahaa, tak tak, to byl przypadek ze sie do tej pory spotykalas z bogatymi, przypadek

Gość fwef
jasne nie słuchaj tych cnotek niewydymek z biednymi mężami u boku, zasada jest jedna nie masz kasy nie ruchasz cała filozofia