Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heureuse:)

Pozwoliłabyś swojej 17-letniej córce pofarbować sobie włosy?

Polecane posty

Bo ja właśnie chciałabym, moje mnie oszpecają.... Taka kupa siana, a nie włosy, bez koloru, połysku :/ Nie chodzi mi o jakiś blond czy też czarny, to akurat odpada..... Myślę, że coś w stylu czekoladowy brąz etc. Tylko jakby to krótko i zwięźle ująć, boję się zapytać mamy, czy mogę..... Wy byście pozwoliły?

Gość Budda 28
Nie. Nie powinnaś. Najpierw włosy, potem kolczyk w nosie a następnie sex w klubie. To nie jest wyjście

Gość grabarzzkosmosu
niech robi co chce

Rany, rany, ja pytałam tylko o pofarbowanie włosów, a tu jak zwykle nawiążania do seksu..... Naprawdę o niczym innym nie myślicie?

Gość Mała czarna kawa z mleczkiem i
ja jak byłam w twoim wieku to nie pytałam...tylko ja nie farbowałam na czerwono ani niebiesko...miałam ze 3-4 odcienie ciemniejsze.Z jasnego brązu w ciemny brąz-prawie czarny.

Skoro masz taki problem z zafarbowaniem wlosów, to co dopiero by było jakbyś mialą zapytać matki o środki antykoncepcyjne?

Gość siec upadla i dlatego juz nie
sprobuj henna, na to matka powina sie zgodzic. mi mama sama kupowala takie henny jak mlodsza niz 17 bylam.

nie wierzę że to nie jest prowo .... gdzie ty byłaś chowana ? w piwnicy na łancuchu ? boisz się spytać czy możesz włosy ufarbować ???!!! pewnie mama wybiera ci też ciuchy , zero makijażu itp... Współczuje ...

Gdybym chciała zrobić prowo, to napisałabym: Czy pozwoliłabyś swojej 25-letniej córce pofarbować sobie włosy? :) Maluję się tuszem do rzęs i podkładem, ale ja mam taką twarz, że po mnie w zasadzie i tak prawie tego nie widać, a ciuchy mi wybiera niestety, aż wstyd pisać......

Ja od 14 roku życia farbuję włosy...mama się zgodziła a nawet chyba sama zaproponowała :D :classic_cool: