Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtuhytujt

do osob co schudly ponad 15 kilo, albo i wiecej, np. 20-30 kg

Polecane posty

Gość thtuhytujt

czy Wasze zycie istotnie zmienilo sie na lepsze? macie wiecej energii, wiecej zadowolenia, wieksze powodzenie?

Gość O co lotto?
Schudlam 30kg. fakt jak schudlam pierwsze 10kg to energia mnie rozpierala,mogłabym góry przenosić taka miałam chęć do życia.A im więcej chudlam tymbardziej wracałam do stanu psychicznego przed dieta.Może przez to,od partnera nie usłyszałam nic oprócz'chudniesz w oczach'.Nie pochwalił mnie za trud jaki włożyłam w dietę,ani nie mówil nic na temat,że podobam mu się 30kg lżejsza.Może nigdy mu się nie podobałam?

Gość karolina grochowiak
oooooooooo tak schudłam w poltora roku 27 kilo z 90 do 63

Gość futrewnadop
schudlam 15 w 3 miesiace na diecie bialkowej czulam sie zajebiscie z wagi 70kg na 55kg fajne ciuchy, mozna sie pokazac na plazy niby wszystko ok czulam sie wiecznie zmeczona, spiaca, zniszczylam sobie zoladek przytylo mi sie w ciagu 2 lat 8kg i zle sie czuje ;/

Gość karolina grochowiak
ja schudłam bardzo prosto przestalam jesc slodycze i tłuszcze nie lodzilam kawy herbaty zero podjadania slodyczy chipso zaczelam zamiast smazenia na oleju smazyc bez tluszczu na patelni teflonowej lub grilowej lub gotowac na parze bralam duzo witamin na poczatku 1 wsze dwa miesiace nie chudlam wcale ale potem............ 2-3 kilo na tydzien potem sie unormowalo i do dzis trace 1-1.2 kg na tydzien jem duzo ale zdrowo 4 posilki dziennie - nie jem kolacji ostatni posilek jem kolo 17 nie mam czasu na sprty wiec nie katuje sie na silowniach bo po prostu nie mam na to czasu decyzje podjelam w zeszlym roku w sylwka zeby cos zmienic w swoim zyciu mnostwo samozaparcia ale sa efekty dlatego moge smialo powiedziec nie ma nic prostszego niz odchudzanie

Gość karolina grochowiak
czulas sie zle bo stosowalas diete i zniszczylas organizm ja wyelominowalam tylko nadmiar kalorii i chudlam powoli dzieki tem skora jest jedrna teraz spozywam 2000kcal dziennie i nadal chudne ale jem duzo bialka warzyw owocow jedyny tluszcz to oliwa z oliwek i tran plus to co w miesie serach mleku ale zero cukru

Gość karolina grochowiak
czulas sie zle bo stosowalas diete i zniszczylas organizm ja wyelominowalam tylko nadmiar kalorii i chudlam powoli dzieki tem skora jest jedrna teraz spozywam 2000kcal dziennie i nadal chudne ale jem duzo bialka warzyw owocow jedyny tluszcz to oliwa z oliwek i tran plus to co w miesie serach mleku ale zero cukru

Gość karolina grochowiak
uswiadomcie sobie jedno ze jest cos takiego jak piramida zywieniowa czlowieka i jesli zachowa sie takie proporcje jakie sa w tej piramidzie wywali sie smieciowe jedzenie po ktorym zle sie tylko czujemy to zaczniemy chudnac. Wiele toksym zatrzymuje w organizmie wode dzieki temu jest sie ouchnietym

Gość karolina grochowiak
ja odkad schudlam awansowalam w pracy mam wiecej przyjaciol nie siedze w domu w dresie przed tv z pudelkiem ptasiego mleczka i nie rozpaczam awansowalam duzo wychodze z domu lepsze pozycie w sypialni moze sie nawet na drugie dziecko zdecyduje