Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade do Ostroleki

jest ktos z Ostroleki, albo byl tam kto?

Polecane posty

Gość jade do Ostroleki

Hej, kuzynka namawia mnie na przeprowadzke do Ostroleki. W tym roku skonczylam szkole i zaczynam szukac pracy. Ona twierdzi, ze z praca tam nie bedzie problemu, bo ciagle gdzies szukaja do sklepu, albo na barmanke, kelnerke. ile kosztuje wynajecie mieszkania i czy jest tam jakas szkola godna polecenia? pomozcie, mam czas do konca czerwca, aby dac jej odpowiedz!

Gość jade do Ostroleki
Tyle tu niby ludzi i nikogo nie ma z Ostroleki? Niech ktos sie wypowie?

Gość amiaajja
Szczerze watpie ze to dobry pomysl. Obecnie w ostrolece pracuja setki ludzi wokol obslugi ekip pracujacych na budowie fabryki papieru. Budowa konczy sie w tym roku i ruch w interesie stanie. Z ostroleki wyjada setki ludzi ktorzy teraz wypelniaja hotele i restauracje (spora grupa to obcokrajowcy)..

Gość jade do Ostroleki
Bede podnosic ten temat do poki ktos sie nie wypowie, takze oszczedzcie mi czasu i napiszcie cos.

Gość jade do Ostroleki
Ale ja bym chciala pracowac w sklepie z odzieza w galerii handlowej, albo w restauracji, badz pub, dyskoteka. Podobno niezle tam placa, 2 tys.. Mozna wyciagnac. jestem atrakcyjna, wiec szanse mam na dobre stanowisko.

Gość jade do Ostroleki
Jeszcze chcialam zapytac czy sa tam fajni chlopcy i jak ubieraja sie dziewczyny. Lubicie nietypowe stroje, zwracacie uwage na ludzi inaczej ubranych? Czy raczej wszystko wam jedno jak kto wyglada?

Gość jade do Ostroleki
Jacy w ogole sa ostroleczanini? Przyjazni? Goscinni? Kulturalni? A moze cechuje ich chamstwo, grubianstwo i zadufanie?

Gość oleeeeeeee
JA JESTEM Z TYCH OKOLIC:)

Gość amiaajja
Ja nie wiem, nie mieszkam w ostrolece. Za to wiem ile przyjezdnych osob tam teraz mieszka, korzysta z barow, pubow, restauracji, hoteli sklepow itp.

Gość jade do Ostroleki
Olee to jak jestes z tych okolic to moze mi przyblizysz jak tam jest? Warto jechac i zaczynac nowe zycie? Latwo znalezc prace i milosc?

Gość jade do Ostroleki
Amija skoro tyle przyjezdnych osob tam jest to chyba dobrze o tym miescie swiadczy, mozna wywnioskowac, ze jest tam po co jechac.

Gość jade do Ostroleki
Podnosze temat, nikt sie jeszcze konkretnie nie wypowiedzial. Nie wierze, ze nikt nic nie wie.

Gość jade do Ostroleki
Czy na tej zasranej kafeterii jest jakis ostroleczak?

Gość chlopak24
Hej :) ja jestem z Ostroleki i polecam te miasto :) jest prac jak ktos lubi szukac, a jesli jestes dziewczyna ladna to potrzeba ich jeszcze wiecej w Oce :) im wiecej tym lepiej :p zapraszamy zapraszamy :) pozdrawiam

Ja byłem na 3 randkach w ciemno w Ostrołęce i poznałem jeszcze 2 kobiety z tamtąd poza ostrołęką. NIe jedź tam! Tam nie ma przystojnych facetów, tylko pijacy i menele. Wszystkie kobiety jaki tam widziałem mają poczerniałe zeby, albo jakieś plamy na zębach :O🖐️