Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamamax

cialo po ciaży.walczyć czy zaakceptować? kto boryka sie minusami np. rozstepy?

Polecane posty

Gość mlodamamax

Witam. 4 tygodnie temu urodziłam córeczkę i zostały mi po ciąży bardzo niefajne pamiątki i może nie wyglądam potwornie ale jestem bardzo uczulona na temacie swojego wyglądu tym bardziej że lubię się podobać swojemu partnerowi a przede wszystkim samej sobie, no cóż niestety mój brzuch już nie jest plaski jak przed ciążą jest trochę zbędnej skóry no i lekkie rozstępy w okolicy pępka po bokach na udach pod kolanami oraz lekkie na pośladkach. Mimo dbania o swoje ciało w czasie ciąży i tak nie mogłam temu zapobiec. Martwi mnie również biust ponieważ już nie jest super jędrny. Nie mogę na siebie patrzeć i może nie są one duże ale widoczne niestety:-( A dla męża sie chyba nie pokaże w bieliźnie bez zgaszonego swiatła. Kobietki w podobnej sytuacji prosze poradzie mi coś na to na rozstepy, na wiodka skore i ujedrnienie biustu. Tylko nie piszcie prosze o samoakceptacji bo to nie wchodzi w gre:(.

Gość mlodamamax
nie ma nikogo? wszystkie jesteście perfekcyjne? a ciało idealne?

Gość to może
ja nie rodziłam jeszcze. Także nie mam doświadczenia. Ale może jakieś masaże lub zabiegi w salonie kosmetycznym? Świerze rozstępy da się zlikwidować. I nawet jak jest troszkę tłuszczyku to można skórę ujędrnić, żeby ładnie wyglądała. Popytaj w salonach :) tańsza wersja z mazidłami, ale cudów nie będzie.