Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321kontakt

czego oczekują kobiety?

Polecane posty

Gość 321kontakt

kobiety są pełne sprzeczności z jednej strony oczerniają facetów mówiąc, że myślimy tylko o jednym a tu nagle powstają tematy, że facet nie zaspakaja ich potrzeb, które są zdecydowanie większe czego wy tak naprawdę oczekujecie? wygląda na to, że prawdą jest to iż gdy kobieta mówi nie tak naprawdę daje przyzwolenie, czyli mówi tak

Gość skoncz juz
kolejne marne prowo pytajacego dzentelmena :(

Gość hehe, dobre
słuchaj cycu, żaden fizjonom jeszcze nie rozgryzł o co kobietom chodzi

Gość Kasiaaaaaa90
jedne kobiety są takie a drugie inne, każda oczekuje czegos innego. To takie trudne?

Gość 321kontakt
hmm... chyba jednak generalnie większość oczekuje tego samego, ale różnią się drobiazgami... :P

Gość 321kontakt
powiem wam tak mam znajomą, ma bogatego męża i często gęsto jest jej źle nie musi pracować, ma swój samochód, mieszkają w domku i co roku jadą 2 razy na wczasy, w tym jedne za około 8/10 tys. zł. jak zaś facet by kasy nie miał to też było by źle... inny przypadek.. kobieta wychwala męża, jaki to zaradny, sam wszystko robi, pracowity itp. czasami jednak marudzi i wspomina abym nie popełnił tego błędu co ona... a z nieoficjalnych źródeł wiem, że zdradzała go i to nie jeden raz :P kobiety mówią jedno, myślą na odwrót, a robią coś zupełnie innego

Gość 321odpowiedź
w tym drugim przypadku mąż pewnie kiepski w łóżku jest

Gość 321kontakt
tego to nie wiem... wiem tylko, że owa kobieta jest prosta jak budowa cepa, ale ma siebie za 8 cud świata... :P