Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalkalina2212

Wakacje dla rodziców???

Polecane posty

Witam wszystkich :) A więc sprawa wygląda następująco: Tata kończy niebawem 60, wymyśliliśmy żeby wysłać z tej okazji jego i mamę na wczasy,wiadomo najlepiej byłoby gdzieś w jakieś egzotyczne miejsce,ale niestety odpada :( Wiemy,że nie pojadą choćby nie wiem co. Bariera językowa itd.itp (długo by wymieniać ). Na pewno jednak docenią uroki naszego pięknego kraju tylko,że tu pojawia się problem... Gdzie ich wysłać??? Bo chodzi też o to żeby: a) miejsce było naprawdę fajne,żeby było też co pozwiedzać b) żeby rodzice nie byli też zdani tylko sami na siebie (przydałyby się jakieś wycieczki itp. wliczone już wcześniej w koszty pobytu bo jak wiadomo my chcemy za wszystko zapłacić) Ma ktoś jakieś pomysły? Może ktoś coś podobnego organizował? Bardzo proszę o pomoc :)

Gość annia.....................
Może nasze cudowne Władysławowo.

Fakt,Władysławowo cudowne tylko liczyłam raczej na jakieś "konkrety" :P i może jakieś opinie ludzi już w tym temacie doświadczonych :)

Widzę,że nie mam co liczyć na pomoc :/ prawidłową nazwą dla tego miejsca nie powinna być "kafeteria" tylko "kurwiażeria" . Jedynie w kwestii Pie*******a, Kure***a i dylematów z cyklu "do buzi", "na brzuch" czy "w odbyt" można się doczekać odpowiedzi :/