Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofmgbro

Stracę wspaniałego mężczyznę przez kompleksy :(((

Polecane posty

Gość ofmgbro

On jest wspaniały, opiekuńczy i taki kochany, a ja czuje, że przez moje kompleksy po prostu z nim zerwę. Nosze push-up bo moje piersi są małe, za każdym razem gdy on chce ich dotknąć najzwyczajniej mu nie pozwalam. Kiedyś założyłam naprawde duży push-up i zachwycał sie jakie to moje piersi są duże, było mi głupio i od tamtej sytuacji zakładam mniejsze push-up i czuje sie mało seksowana, w dalszym ciągu nie chce mu się dać dotknąć. Poprostu wiem, ze sie zawiedzie. Kiedyś w żartach powiedział mi, że mam kościstą pupe, teraz mowi ze ją uwielbia, ale ona nadal jest koscista. Nie czuje sie przy nim seksowna i uwazam ze on zasługuje na lepszą dziewczyne, nie tylko fizycznie...

Gość katawera
zostaw go pierwsza bo jak zobaczy twoje piersi to i tak wkońcu pójdzie za wiekszymi

Gość ofmgbro
wiem ze jesli mnie naprawde kocha to mnie zaakceptuje ale ja go tak kocham ze on zasługuje moim zdaniem na kogos lepszegoo

Gość remis był:(
kurczę, ja też mam małe ale jakoś tak nigdy się ich nie wstydziłam, byłam pewna siebie bo akceptuję sowje ciało i z każdym facetem było mi (i im) dobrze jak nie popracujesz nad głową to faktycznie tez związek się rozsypie, a jeśli to kompleks nie do pokonania to może silikony sobie spraw

Gość co widzieli na żywo
a jakie masz? wklej jakąś fotę, choćby z sieci dla przykładu ile z nim jesteś? chyba krótko i pewnie młodziutka jesteś?

Gość kgkgoh
a ile masz lat?