Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa A.

Czy kochasz muzykę? Jaką?

Polecane posty

Gość ciekawa A.

Jaką lubicie muzykę? Jaki styl ew zespoły, wokalisci? Ja lubię głównie (ale nie tylko) klimaty rockowe, ale nie barrdzo ostre;) Zespoły polskie i zagraniczne, czesto stare nieistniejące od x lat. Lubię też rzeczy typu Jelonek, apocalyptica, David Garret. Wypowie się ktoś?

Gość manio ciekawski=)
Brzdęk! :classic_cool:

Gość ciekawa A.
manio musisz poćwiczyć jeszcze :P

Gość mnbvc/
lubię słuchać po trochu z każdego gatunku z wyjątkiem balck metalu, death metalu, jazzu, bluesa, hip hopu i muzyki poważnej

Gość ciekawa A.
Do muzyki poważnej trzeba dojrzeć czasem :) Kiedyś też nie lubiłam. Myślę że prawie każdy gatunek może czasem pozytywnie zaskoczyć dlatego staram się żadnego nie skreślać :)

Hmmm.... arabska (belly dance, Myriam Fares, Rahman, Nancy Ajram, Mohammed Eskandar), rock, pop, dance, techno... Celine Dion, Nickelback, Pitbull, Bracia, Shakira, Rihanna, Tiesto, Guetta, Nicol Scherzinger, Borixon, Pezet, Jennifer Lopez, Garou, Benny Bennassi, Mohombi, Safura, etc...

Gość Jmadpdp
Glownie jakies takie metalowe cos...czasem cos innego.ulubione to:Epica,After Forever,Tristania(stara),Nightwish(stary),Theatre of tragedy,Blutengel,Closterkeller,Therion,Diary of dreams,Theatres des vampires,The Gathering,Leaves' Eyes,Elis,Lacuna Coil.kocham ich

Moja czołówka to: Queen, Pet Shop Boys, Kim Wilde, Roxette, Kombi, Depeche Mode, Bananarama, Heart, A-Ha, Papa Dance i wiele wiele innych :)

reggae, ska, gothic, rock, najbardziej? mesajah, skaos, closterkeller, nina hagen, siouxsie and the banshees itd;)