Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Moje oceny piłkarzy w skali 0-5

Polecane posty

Szczęsny - 2 Piszczek- 4 Wasilewski - 2.5 Perquis - 2.5 Boenisch - 2 Murawski - 2 Polanski - 3 Błaszczykowski - 4 Obraniak - 3 Rybus - 2.5 Lewandowski - 4 Tytoń - 4 Podsumowując, wszyscy zjebali poza naszą dzielną Trójką z Borussi Dortmund i Tytoniem.

Gość AAAAA moje
Szczęsny - 1 Piszczek- 4 Wasilewski - 2 Perquis - 3.5 Boenisch - 2 Murawski - 2 Polanski - 3 Błaszczykowski - 4 Obraniak - 4 Rybus - 3 Lewandowski - 5 Tytoń - 4.5

I tak wysokie noty;) To wszystko wyszlo i tak gorzej niz wygladalo. Po pierwszej polowie powinno byc 3:0. Gralismy przez sporo czasu z przewaga jednego zawodnika przy stanie 1:0, a o malo co nie przegralismy meczu. Ciezko bedzie wyjsc z grupy.

Gość nceownvjce
pajacu jebany, wejdz ty na boisko i pokaz co potrafisz cioto

Gdyby nasi zjebali mecz z Rosją, OK, trudno, zdarza się. Ale z kim mamy wygrać jak nie z tą żałosną Grecją? Przecież na początku mogło być 3-0 dla nas. Tylko Murawski oddaje techniczny strzał w środek, Piszczek zamiast strzelać podaje, a Perquis z 8 metrów wali na siłę. PS. Tylko Borussia i Tytoń ładnie grali. Reszta kijowo.

A ocena Smudy? Był rewelacyjny! Ładnie opalony, w koszulce a nie jakimś garniturze jak sztywniak. I dałabym mu 5 gdyby nie to, że słabo mówi po polsku. Dlatego tylko 4:(

Szczęsny mógł szybciej wyjść, poza tym mam poważne wątpliwości, czy Grekowi piłka za bardzo nie uciekła. Ale trudno, tutaj była trudna sytuacja i trudno jechać po Szczęsnym. Zjebał przy pierwszej bramce na spółkę z Wasylem. Bramkarz powinien kierować obroną!

po prostu nie lubie jak za strate gola wini sie jedynie bramkarza, bo w wiekszosci przypadkow to wina obroncow, trudno jest zrobic cos sensownego w sytuacji 1 na 1. Podobnie poczekalbym do meczu z Rosja, zanim zacznie sie robic z Tytonia bohatera narodowego. Tyton to dobry bramkarz, ale obrona karnych to jest loteria. Po prostu instynktownie rzucasz sie w jedna ze stron. Tyton rzucil sie we wlasciwa.

Jeszcze Frankowski by się przydał, bo to stary lis w dodatku w formie, który kiedyś uratował Polskę. Na pewno lepszy od Brożka, który miał wejść.

Gość racki rzorż
No niestety, zgadzam się z tymi ocenami. Choć nie wiem, czy tych 3 bym nie obniżył na 2 - 2,5. Ale mam nadzieję, że głównie zawiniła psychika - przecież te 2 niestrzelone gole, z 1 połowy to była ewidentnie kwestia emocji. Za to druga połowa - koszmarny brak przygotowania. A co do Szczęsnego - w pierwszej sytuacji trochę było w tym jego winy, w drugiej (przed karnym) musiał by być chyba robotem, żeby się zachować inaczej. Moim zdaniem podjął bardzo dobrą decyzję. 1 na 1 z tej odległości musiał by się skończyć wynikiem 2:1 dla Greków. __ http://www.sky4fly.net/

Gość ksdjksdj
a mnie toto koło chuja loto

najmądrzejszy(do poprzedniego tematu) miałam na myśli możliwości naszej drużyny, a nie oczekiwania narodu.Wiadomo bowiem, że 3 piłkarzy wiosny nie czyni;), a każdy gra "sobie" i to tylko w pierwszej połowie, bo potem siada kondycja. Do tego doszła presja meczu inauguracyjnego. Nie liczę(liczyłam) na wyjście z grupy, a na to żebyśmy wyszli jedynie z twarzą i myślę, że to akurat się udało. Polska nie była(nie jest) moim faworytem w tej imprezie;) więc i rozczarowania nie przeżyłam:D

reforma No i ok:) Ja z kolei wierzylem (i wierze nadal) w awans, bo Polska trafila do najlatwiejszej grupy. W kazdej innej nasze szanse na wyjscie bylyby bliskie zeru. Nie sledziilem dokladnie formy Czechow, ale imho Grecja to byla jedyna druzyna w tej grupie, z ktora powinnismy wygrac. Nie mowiac juz o tym, ze powinnismy ten mecz wygrac, bo bylismy o krok od tego. Nie mozna na takich turniejach tak latwo oddawac wygranej, w dodatku grajac z przewaga. Oczywiscie, ze wyszlismy z twarza i wszystko bylo ladnie zorganizowane i tak dalej. Ale tak jak po pierwszej polowie bylem w stanie euforii i myslalem, ze rozjedziemy przeciwnika, tak po kilkunastu minutach 2 polowy zrzedla mi mina;)

To prawda z Grecja miało pójść najłatwiej, a wyszło jak wyszło, czyli jak zawsze:D Czesi są w niezłej formie. Drugi mecz obejrzałam naprawdę z przyjemnością. Rosjanie pokazali klasę i nie mówię tu tylko o tych 4 bramkach które udało im się strzelić a o całym spotkaniu. Rosjanie są rewelacyjnie przygotowani i po tym co widziałam wczoraj śmiem twierdzić, że zajdą daleko. Nie ma co się oszukiwać z taką drużyną nie mamy szans, a szkoda;)

Mnie też się marzy święto narodowe i dzień ustawowo wolny od pracy:D Jestem przekonana, że kiedyś będzie, może jeszcze nie tym razem, ale to nic. Zaśpiewamy "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało" i jakoś to będzie;) 🖐️

Gość gramy sobie
studeci mi sie podoaja a profesorzy jeszcze ardziej 5 dla ajlepszego apastika czyli roerta wraz z pomocnikiem wygraja a oroca poda jeda gwiazda latwiej ja pokryc