Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobly in my bothly

Nie mam biustu , nie mam faceta :(((

Polecane posty

Gość Bobly in my bothly

Mam nieudane życie seksualne...a własciwie go nie mam. Wszystko przez to ,że nie mam biustu :( Wiem ,że są dziewczyny z małymi cyckami , ktore mają chłopakow ale ja mam chyba wyjątkowego pecha i podobają mi sie tylko ci , którzy preferują duży ;-( Nie jeden chłopak dał mi do zrozumienia ,że nie jestem w jego typie bo (i tu z niesmakiem spojrzenie na moją klatkę piersiową). Ogólnie nie jestem brzydka i mam adoratorów , którzy za to mi sie nie podobają :/ A jak kiedyś miałam chłopaka to pod koniec naszej znajomości zasugerował mi ,że w łóżku było kiepsko bo nie było mnie za co złapać :((((((( Od tamtej pory nie jestem w stanie rozebrać sie przed mężczyzną :((( Po prostu nie mogę. Walnęłabym już sobie tą operację ale ile to pieniędzy :((( Chyba pozostanie mi samotność przez to ,że matka natura tak mi poskąpiła :(((((

A ja właśnie gustuję w takich filigranowych dziewczynach. Tylko problem w tym, że tak jak mówisz, nie ma pewności, że ja bym Ci się podobał :D. Znając życie raczej nie.

Gość Terez des bez es
jak mozesz wejdz na ten czy sa tutaj kobietki z drobnymi piersami tam sa zdjecia wejdz pogadamy

Gość Darek...
ale cipke masz i to jest wazne liczy sie twój charakter

Gość Bobly in my bothly
Nawet jakbyś sie mi spodobał nie byłabym wstanie pozwolić sobie na rozebranie sie :( nie wiem , mam taki psychiczny defekt ,że nie mogę :( Nie wiem co z tym zrobić :( Nie umiem siebie zaakceptować :( Jeszcze te dopie*dalające demoty "Kobieta bez biustu to nie kobieta" i weź tu sie nie powieś :/

Gość Terez des bez es
a ile Ty masz lat bo ja to 23 ;)))

Gość Bobly in my bothly
ja 21 wiec liczyć na to ,że mi urosną raczej nie moge ... :( a co masz taki sam problem ?

Gość no co ty kobieto ile masz lat?
bo powiem ci ze nie od wielkosci biustu zalezy udane albo nie udane zycie seksualne. A co on sie popisal 25 cm??? Ja mam maly biust, teraz troche wiekszy odkad troszke przytylam, ale przez 10 lat to bylo mizerne 70A no i co... nik nigy mi nie wspomnial o tym ze mam za maly biust... nikt nawet nie komentowal. Jedyne komentarze to ze jedrny i ze "stoi na bacznosc"... Mysle ze taka masz obsesje na tym punkcie ze zwracasz facetom na to uwage i dlatego oni tez zaczynaja o tym mowic....

I jak jakiś facet mówi, ze rozmiar biustu nie ma znaczenia... to nie wierze mu, kurwa ani odrobine. Jakby miał do wyboru Ciebie z mały biustem i Ciebie z dużym, zawsze wybrałby wersje z większym

Gość I ja nie mam
Dziewczyny czy tylko cycki sie liczą? nie psujcie sobie przez to życia ja mam 16 lat i mam strasznie małe dopiero w tym roku zaczęły mi rosnąć kiedyś się przejmowałam ale teraz nie jestem szczupła i tym nadrabiam xd w lipcu jade na 5 dni pod domek nad jezioro i nie mam zamiaru się przejmować :-)

Gość Terez des bez es
no ja cyckami to nie zabije, staniki nosze A, jak jestem bez stanika np w koszulce to widac brodawki, ale ja facetow mialam i mam teraz takze to chyba nie od cyckow zalezy....

Gość Bobly in my bothly
Do no co ty kobieto ile masz lat? Miał dość sporego więc nie mogłam mu dogadać na tej samej zasadzie. I naprawdę nie miałam obsesji na tym punkcie ale właśnie powiedział mi tak a nie inaczej , powiedział mi wprost "nie było cie za co złapać" :( i jeszcze jakby byl jedyny ale już wspomniałam ,że innym facetom , na których mi zależało też sie moj brak biustu nie podobał i jeszcze ta ogólna tendencja wszędzie w tv, necie itp ,że tylko biuściaste są sexy a pod tymi co mają małe biuty komentarze typu "ona cycki zostawiła w domu" i jak tu sie nie załamać :( ???

Rozebrałabyś się, tylko musisz uwierzyć, że biust to nie wszystko! Ja zawsze zakochuję się w "deskach". Takich facetów jak ja jest wbrew pozorom nie mało. Jeśli jesteś szczupła, zgrabna i masz ładną buzię, to na pewno jakiegoś fajnego chłopaka znajdziesz.

Gość maciek monsz Magdy
bez przesady z tym biustem 🖐️ dla mnie ważniejszy jest zgrabny i jędrny tyłeczek niż cycki :classic_cool:

Gość Bobly in my bothly
Emanująca lajtem Ty masz chociaż te B... ja mam A :(((

Gość Bobly in my bothly
"Dziewczyny czy tylko cycki sie liczą?" to pytanie skierowałabym do panow ... :(

Gość Bobly in my bothly
właśnie pokazałam to zdjęcie współlokatorowi..wiecie co powiedział "ładna ale bez cycków...nie w moim typie" maskara :(((

Gość esencją kobiecości jest
BIUST??? Kobiecość to to, co siedzi w głowie, a nie na klatce piersiowej!

Gość Bobly in my bothly
masakra*

To ostatnie zdjęcie jest jednym z dowodów. Mega podniecająca kobieta. A piersi małe. Można? Cycki to naprawdę nie wszystko, choć wiadomo, że są różne gusta. Jeden woli duże biusty, drugi się brzydzi.

Gość Terez des bez es
no i prosze co odpychajace nie sadze, fajne zgrabne niunie rzekla bym ze takie suczki takie fajnie

Gość Kori Lohanzel
Zauważyłam ,że kobiety , które mają małe biuty mają ładniejszą talię :) Tez mam maly i mam kompleksy z tego powodu ale po za biustem moje ciało jest o wiele ladniejsze niz ciala cycatych kolezanek :)