Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdalenaMłoda

Drogie Panie dlaczego my tak źle wybieramy???

Polecane posty

Gość MagdalenaMłoda

Miałam 3 facetów. pierwszy super "ciacho" wszystkie mi go zazdrościły. Okazało się, że zdradzał mnie na prawo i lewo i to prawie od samego początku. drugi też fajniuśki z wyglądu. taki tym imprezowicza ciągłe picie i zupełny brak odpowiedzialności. trzeci typek okazało się, że nawet nie byłam jego dziewczyną tylko jedną z wielu panienek:( Koleżanka która wcześniej nie miała żadnych chłopaków w trafiła na studiach na super chłopaka. Z wyglądu nawet dobrze, kulturalny, odpowiedzialny, ma pasje, hobby, wie co chciałby robić w życiu.Niedługo mają pierwszą rocznice bycia razem:( Powiedzcie bo nie łapie czemu ja takich debili wybrałam? Czemu nie mogę teraz w trafić na jakiegoś takiego jak ona w trafiła? Czy ja dużo wymagam: 1. kulturalny 2.niepijący/ albo nie za dużo pijący 3. odpowiedzialny 4.w miarę przystojny 5. z planami na przyszłość 6. z jakimś hobby Jak ja żałuje, że takiego wcześniej nie szukałam:(

Gość zapomniałaś dodać nr 7
7. Bogaty 8. Będzie spełniał moje zachcianki 9 Ja nic nie będę musiała robić

Gość MagdalenaMłoda
Wcale nie musi być bogaty. Własne mieszkanie i praca. Niech zarabia tak 1500-2000 złoty tyle styka drugie tyle dam ja. To, że dużo kobiet to lenie nie znaczy, że od razu wszystkie.

Gość seeker84
nie ma takich :) znajdujesz ideal a potem poznajesz go lepiej i okazje sie ze udawal mezowie twoich kolezanek nie sa swieci,ale nie znasz ich sekretow

a możesz mi wytłumaczyć po co facet z mieszkaniem, pracą , kulturalny,niepijący, odpowiedzialny, w miarę przystojny, z planami na przyszłość, z jakimś hobby ma się z tobą nagle spotykać? Gdzie pracujesz? w urzędzie? w supermarkecie? Co mu zaoferujesz skoro on wszystko ma?

Gość MagdalenaMłoda
seeker84 Tak się składa, że ten koleżanki to mój stary kolega znamy się od dziecka ale nie zwracałam na niego nigdy uwagi bo to kolega był. zapomniałaś dodać nr 7 A może jest wolny i nie miał szczęścia w miłości tak jak ja? Może samotność nie jest czymś z wyboru?

Gość janekNiestary
a ile masz lat? Piszesz o sobie że jesteś młoda?

"A może jest wolny i nie miał szczęścia w miłości tak jak ja?' Tak z pewnością. Tym bardziej że będąc takim jakim go opisałaś może przebierać w panienkach ile chce. Naprawdę wierzysz w takie historie?

Gość MagdalenaMłoda
janekNiestary Mam 22 lata więc jeszcze młoda. jestem. Looooser Tylko czy mam jeszcze szansę u jakiegoś porządnego mężczyzny lat 21/22+ takiego mniej więcej jak opisałam?

Gość janekNiestary
myślę że kluczowym pytaniem jest - cvo masz mu do zaoferowania? bo lista twoich wymagań jest długa

Gość MagdalenaMłoda
janekNiestary Pracuje jako księgowa nie jako główna ale i tak dobrze mi się wiedzie. Jestem inteligentna, atrakcyjna zawsze daje siebie w 100% w związku. Moje wymagania nie są aż takie chyba duże. zapomniałaś dodać nr 7 Tak z pewnością. Tym bardziej że będąc takim jakim go opisałaś może przebierać w panienkach ile chce. Naprawdę wierzysz w takie historie? A jeśli ktoś był nieśmiały za młodu? Nie miał jak wybierać tak też się zdarza.

Gość taaa Loooser i te jego mądrosc
Looooser Bo lecicie na cwaniaków. Sama natura. Ty sie nie wypowiadaj eunuchu idź, pogoń kota

Gość co za konus!
"taki tym imprezowicza ciągłe picie i zupełny brak odpowiedzialności." Jeśli obracasz się w kręgu ciach, macho i imprezowiczów, to nie dziw się, że jesteś notorycznie zdradzana. Też mam takie koleżanki, co zawsze miały imprezowych lovelasów, a ja znalazłam sobie fajnego, skromnego, może nie mistera, ale megainteligentnego. Nam teraz stuka piąta rocznica, a moje koleżanki biadolą, że jak to tak, że one nie mogą sobie nikogo porządnego znaleźć, a ja tak "trafiłam".

MagdalenaMłoda Ależ Ty nie wybierasz źle!!! Wybierasz jak najbardziej właściwych facetów ..w sam raz odpowiednich do poziomu jaki prezentujesz :P🖐️