Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja......

chodzicie co niedzielę do kościoła ? mąż tak a ja nie

Polecane posty

Gość bo ja......

jak ja nienawidzę niedzieli ! już jestem z mężem pokłócona bo nie chciałam jechać do kościoła no kurde! on kiedyś jezdził co niedzielę z rodzicami a ja nie jezdziłam tylko wtedy jak miałam ochotę nie chodzę do kościoła bo zwyczajnie nie mam na to ochoty ;/

moja wiara to moja osobista sprawa, do kościoła nie chodzę bo nie mam ochoty patrzeć na te gęby co ludziom ciemnotę wciskają a sami żyją w luksusach takich, że głowa mała.. kościół to obłuda, jak idziesz im na ślub czy pogrzeb dać to się cieszą ale pomóc biednym i potrzebującym to będą pierniczyć jeden z drugim, że nie mają za co wyremontować świątyni albo czego innego, a najlepszymi samochodami się obijają, dziwki spraszają, dzieci mają.. powinno być tak jak w USA pastor ma żonę, dzieci i daje przykład jak powinna funkcjonować "rodzina" a tu taki niby święty będzie mnie uczył jak mam żyć z mężem albo dzieci wychowywać... sporo wiem nt temat, poznałam kiedyś w podróży byłego księdza, człowieka który właśnie przez kościół przestał być księdzem, powiedział mi wtedy jedno, że aby wierzyć i kochać Boga nie trzeba być ślepo zapatrzonym w czarne sutanny i tyle w temacie...