Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Koperek.......

Właśnie wróciłem z B-I-E-D-R-O-N-K-I !!! Ale będzie jazda !!!

Polecane posty

Gość ...Koperek.......

Byłem w biedronce rowerem i już jestem z powrotem. Wczoraj wszedł mi kupon i wygrałem 2753 zł :D Dziś ostro dam w palnik, a co :D Kupiłem sobie : - 4 reddsy japkowe - Snickers mini za 9,99 zł ;) Jest w takim pudełeczku 14 malutkich snickersów :P - Junior paluszki - Lody Magnificent :D Jest takich małych 8 lodzików do zjedzenia :P - Swojska chata ( mięsiwo w sosie własnym ) - Laysy paprykowe duże ;) Na początek otworzę sobię reddsa japkowego ;) Ale będzie fajnie. Ostatnio co niedzielę tak się obżeram łakociami ;) Superowo jest, róbcie tak i wy :D

Gość ...Koperek.......
Obym tylko się nie napruł jeszcze przed meczem Hiszpanów z Włochami :D Trzeba będzie obejrzeć ;)

Gość ...Koperek.......
I po reddsie :D Przechyliłem na raz. Zaraz pewnie troszkę zaszumi :P Otwieram drugie i zabieram się za lody :D 8 sztuk, trzeba sie streszczać :D

Gość nawalona ziutka
a co to japkowe?

Gość ...Koperek.......
Mi nie trzeba dużo abym się napruł :D Do niedawna wcale nie piłem więc wiesz :D

Gość ...Koperek.......
NO japkowe reddsy ;) Są malinowe i japkowe. Piwo takie :P Najlepsze na świecie :D

Gość ...Koperek.......
Grzesław :D Masz coś schłodzone ? Nie mam z kim wypić :(

Gość sdghhdfg
reddsy? to dobre dla kobiet i pedziów kobieta nie jesteś więc wszystko jasne te słodkości i siedzenie na kafe też cię demaskuje

Gość ...Koperek.......
sdghhdfg be bu blum trubudum, spadaj bedoku :D

Gość ...Koperek.......
Grzeslaw Ja jeszcze kupiłem sobie Sarmackie 1l :D Ale to będzie na wieczorny mecz Chorwatów z Irlandią :P

Gość nawalona ziutka
ja nie pije od dzisiaj:D

Gość a imię nie potrzebne?
przecież jak to wszystko zjesz to się posrasz do wieczora. Wstaw tv do kibla i pogłośnij na ful. Sraczka murowana.

Gość ...Koperek.......
Dlaczego mam się zesrać ??? O co chodzi ??? Narazie właśnie wypiłem 2 piwa i zjadłem 5 małych lodzików :D Właśnie otworzyłem sobie junior paluszki i będę przegryzał aby smak zmienić od tego słodkiego :P

Gość ...Koperek.......
nawalona ziutka Ze mną musisz się napić ;) Ja stawiam. W sumie Ty też możesz postawić :D

Gość za oknem ponuro
jak facet moze pic reddsy?

Gość ...Koperek.......
Jennifer Doszły mnie słuchy , że jesteś tu nielubiana. Hahahahaha :D:D:D Co innego ja ;) Wieczorem schodzą się podszywy i same za mnie zakładają tematy :D Czasami to trzymam się za brzuch bo nie idzie wyrobić ze śmiechu. Kurna, zaczynam się luźny robić. Trzeciego reddsa zacząłem a tu już ostro w głowie :D Powinienem zjeść coś wcześniej :D

Gość manio ciekawski=)
Przecież, to nie facet, to KOPEREK :D

Gość ...Koperek.......
Normalnie !!! Reddsy są pycha :D A co ? Tatrę mam pić ? Pozlewane resztki z domieszką wódki za 2 zł. 3 dni bym nie doszedłdo siebie. Reddsy są pyszne bo i smak mają i ogólnie tak jakoś :D Drogie trochę ale uwielbiam japkowe reddsy ;)

Gość rozbawiłeś mnie koperku ;-)
Albo jakiś małolatek z Ciebie, albo dziwak jakiś ;-) ale się uśmiałam z tych paluszków, lodzików, itp. jak uczniak na wycieczkę się przygotowałeś. I te piwko japkowe ;-))) Smacznego Ci życzę mimo wszystko.

Gość za oknem ponuro
nie no reddsy to przeciez nektar bogow.

Gość ...Koperek.......
Yes !!! Jezdem koperek i jabadabadu :D Hahahaha. Kur*a nawet nie wiecie jak sie cieszę, że wczoraj mi kupon wszedł ;) Z drugiego kuponu też narazie jestem zadowlony bo Nimecy już mi weszli. Jeszcze tylko Hiszpania z Włochami i Chorwacja z Irlandią została :P 2400 do wyjęcia ;)

Gość za oknem ponuro
i full kasy na reddsiki, lodziki, czipsiki, batoniki i paluszeczki.

Gość ...Koperek.......
Jennifer - Tak, na puszce jest tak napisane mała paszteciaro :D Haaaaaaaaaa :D:D:D Jesteś jak zulugula co balony rozmula :P O kur*a ale mnie czesze to trzecie :D Aż strach czwarte robić. Faktycznie na czczo wypić to zabójstwo :D

Gość ...Koperek.......
rozbawiłeś mnie koperku - Nie jestem małolat !!! Ćwiara na karku :P Dzięki. JUż jest wesoło :D TYlko że jakoś nie mam ochoty na snickersy :D Może zjesz coś ze mną ? ;)

Gość za oknem ponuro
znacznym jak juz cos a nie zaawansowanym.

Gość ...Koperek.......
Tak :D Full kasy na reddsy i lody :D Co niedzielę będę świętował :D KUrwa tak się cieszę że mi weszło :D Pierszy kupon i odrazu z grubej rury prawie 3 koła :D