Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgsggsgddfgffg

Nienawidzę mężczyzn - pociągają mnie, ale nienawidzę ich psychiki

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Ale właściwie tylko z owadow. I wiecie - nie odzywam sie tu do nikogo. Ale o czym tu rozmawiac z takimi owadami, ze 1 dziecko, góra 2. I tak w życiu im się udało. No ale to były owady ta klasa moja SPORTOWA. To co to im sie udało w tym życiu? To 10 dzieci. Ja wiecie mam to wybaczone a ta reszta? Bo nie rozumiałam W OGÓLE CZEGO CHCĄ a rodowod swój miałam KOMPLETNIE POPIERDOLONY , biologiem jestem z wykształcenia, owadami się interesowałam także ja to mam wybaczone. Ale na starość 3 dzieci mi PO TEJ KLASIE ZOSTAJE i tyle. A oni na mnie, że miałam świetlika i nawet łakowego i nie mam pracy i co to warte? No ale jak? Ja miałam ukradzioną roślinę, ograne nazwisko babci u WILKÓW - moze przez to szłam do tych wilków, tu mnie nic nie obchodziło. I jak miałam tego świetlika z łąki bez rośliny? Dlatego mnie muchą zrobili, w usta kazali pierdzieć. I tyle. No i wiecie zależy co dalej - jakie szkoły mają i tak dalej. Ja nawet dzis OD BIEDY z kasą doktorat mogę skończyć a one? oni? A że byłam cicho to tylko Z NĘDZY MATERIALNEJ i to wszystko. Byłabym bogata i bym poszła. Może tak miałam z tej klasy iść - za bogate dzieci. Ale wiecie - no co by to oznaczało? Czy tak sie odchodzi z klasy, że dzieci są za bogate? Bez sensu i tyle :(

No i wiecie tak NIE CIĄGNIE MNIE DO SZKOŁY - uczyć pisać i czytać OWADY i tyle. I czym się róznią od ludzi? Nie pierdzą. A do pracy fizycznej też bo nie wiem o co chodzi z tymi owadami. Jak pracuje owad. No społeczny jest PRZERAŻAJĄCY. Ale pije? Np. mrówka. No to pije. A piorun? NIE ODWAZE SIE. A co to jest ŻADŁO - pszczoty , osy, BĄKA - już byłam pożarta i tyle :(

No i tak idę z tego watku - przeczytałam list nie do końca go rozumiejąc - tytuł - że babkę z biustem pociągaja faceci ale JACY SĄ. No i jej obrzydziłam ich i kazałam iśc na rentę. Mogla jeszcze zostać prostytutką. W sumie? Taka ma mentalność. Może się poprawi a może nie. Przyszła na kafe. Tu jest naprawde raj żeby wzbić się wyzej i tyle :(

Gość kornick
hallo, wie geht's es Dir? Ich habe Dich gestern nicht gesehen - was machst Du? Fuhlst du besser?

Wiecie ja tu napisałam bo wy tak na te operacje plastyczne, ale co tu robić? CO TU ROBIĆ? i tyle :( czasem trzeba wziąć i UCIĄĆ BIUSt - w Biblii pisze - reka czy oko ci przeszkadza - odetnij. Może leci mam biust to idę sie walić. Ale to penisa by musiała miec wielkiego i tyle. Takie coś. I widzicie - nie ma szatana. Jest - tu właśnie widzimy, że jest. Czym się to wali? Biustem? I tyle :(

Kornik - ja nie będę z tobą pisała po niemiecku na kafe. Wybacz. Idz se do burdelu w Niemczech . Jedz do burdelu. Kurwom nie bede chleba odbierala. I se tam pogadaj. Kurwy w Niemczech duzo ci powiedza. O Merkel sie dowiesz - co robila na uczelni. Takie cos i tyle :( Na razie ide. Po co mi niemiecki? I to jeszcze na kafe. Co ja mam tym udowodnic i komu? I tyle. Choc moze jeszcze zmienie zdanie. Ja tylko tu pisze po rente wiesz. I jak to mam ograne ze to tylko kasa to moge pisac po niemiecku. TERAZ. A tak? A w ogole po co mi to? i tyle :(

Auf deutsch Ich kan mit dir nur uber Wohnungen schreiben und uber - wie hoch Deutsche Leute uber die ihre Gebaude denken. Ich dachte sie haben bauden sie gern aber Ich versteche heute dass nein, Ich muss kein Recht haben. Was denkst du uber es? Ich kann auch mit die uber Wohnungen schreiben - wieviel es kost etwas mieten, kaufen? Wissen Sie uber etwas interrsant? Was? Alles. Ich muss auch schreiben das Ich still fur meine Rente warte und dass Ich mochte es schon haben und die Wohnung suchen. Ausserdem mein Mittageesen fur MICH um NORMAL UHRZeit machen. Zum Beispiel 13.00 Uhr Nachmitag. Nicht 17.00 Uhr Nachmitag. Alles. Ich weiss es nicht uber was mehr konnte ich mit dir hier schreiben und Weilche Ursache fur es. Alles. Wie geht es dir? Alles.

Gość fan bez renty niestety
owieczko boża, a co Ty robisz w nieswoim wątku, święto jakieś czy coś? A może rentę Ci dali? :) :) Tschuss :) :)

Wiecie ja nie muszę pisać po niemiecku bo to było do pracy - do szkoły drugi język i tyle. I wiecie można komuś napierdzieć do ust. Można coś takiego zrobić, a to sie ogrywa robiąc z kogoś owada i tyle. I wiecie tyle wy sobą prezentujecie przy KK. I koniec i to trzeba wiedzieć i tak się wyjeżdża z Polski i ja bym wyjechała na wschod gdyby nie to,że idzie koniec. Bo po wilkach nie będę siedziała z owadami. A o czym rozmawiać z owadem i tyle. I wiecie to nie jest, że nie umiałam z siebie zrobić owada. Tylko jaki ja miałam dom. JEDNO KŁAMSTWO. A imie? Z krzyża rodowodowego tej rodziny tu - to się nie da. I wiecie JA ICH NIE POTRZEBUJĘ NIGDY!!! Wy sobie to wbijcie w głowę i tyle. KOniec. Bo tak bym sie od razu konikiem polnym na te dzieci zrobiła a tak nie umiałam. I wiecie ten swietlik to przyszły do domu, powiedziały rodzicom, a ci że to wystarczy do ust napierdziec i taka osoba nic nie osiągnie i ten brat był STONKĄ? To ani stonka nie była. Swietlik? Też nie bo to nie ma sensu trzeba wiedzieć o co chodzi. KARALUCH TO BYŁ, ale do ust mi nie zapomniał napierdzieć. Pasowało i tyle. A o zniknięciu nie wiedział i to jest ich guru. A owadem OGÓLNIE SKLEP SIĘ OGRYWA żebym pracy w sklepie nie dostała bo... miałam rodowod na magazyn i nikt mnie w sklepie nie chciał. Taka byłam. A pózniej nie wiem co z tego zostaje po takiej uczelni jak UŚ. Ale na więcej tu kasy nie mieli i TAK NIC NIE NA MNIE, a tak by było, że ja na studia poszłam. I tak nie poszłam do ogrodniczej i nie umiałam sklepu se wymyślić . To jest zarzut. Z pierdzenia do ust przez brata tu wielkiego. A on ze w sklepie może być to chyba tak - bo mu nikt do ust nie napierdzial bo nie jest ZGWAŁCONY w usta. I nie moze byc, a ten brat w Holandii byl gwalcony w usta i może byc bo to samo - brak państwa to jest bo na Andygaweńska i należał mi sie fenol, a nie 40 lat życia, a teraz renta i tyle :(

Gość kornick
wie geht's es mir? Schlecht wie immer. Ich bin gesund, ich habe Wohnung aber ich habe keine Arbeit und Freunde. Ich muss etwas machen denn ich langweile. Warum suchst du Wohnung?

Poryło mi beret :P Bezdomna ty się zatrułaś pestycydami przy walce z owadami czy to cos innego?

No czekam na rentę. Tyle Ci napiszę. Dzieci rektora po ojcu fenolem zabili a mnie nie mogli wiesz. I tyle mnie to obchodzi. Bo mam sie ulitować nad tą szkołą bo patron. Tu na miejscu że mnie nie przyjęto po telefonach brata po maturze - za 6 lat ale zrobił, rodowody na szkołe miał i zadzwonić mógł. No to prawda - a jak go cenili to mieli mi pracę dać. CO PRAWDA jak uczysz po maturze to literka, cyferka tylko, ale można było i dalej na studia i rodowod. No właśnie się dowiem leciał... a no to widocznie tak sie nie robi. To widocznie w Polsce mieli racje. A teraz jak te rodowody bez Jana Ewangelisty. W Niemczech z passu niemieckiego są one ale bez Jana Ewangelisty. Zrzekt sie Niemców najwidoczniej. I dobrze zrobił. I wiecie nad kim i jak mam się litować oraz po co? A nade mna się ktoś ulitował? I tyle :(

Zatrułam sie pestycydami. Kto wie? Ja stąd na razie idę, ale znowu przyjdą domagając się mojej renty ZA WARTOŚCI. I tyle. Jakie nie napiszę. Nalezy sie i tyle. Koniec. 😡😡😡 cdn ps. nie dacie mi jej dalej was rozwalam az Mengelego wyrzucę z pracy jak mu tak ciężko i tyle. Bo tak i już a przynajmniej dupę mu obrobię bo nie jeżdziłam do szkoły i nazat krzyżem rodowodowym na 3 skrzydła a mogłam. I tyle :( Bo wiem czemu dojeżdzalam i moglam. Tyle :(Na studiach. :(

Wiecie ja nawet nie mam passu USA takze WYBACZCIE i tyle :(

owieczko boża, a co to jest ten PASS???

Wiecie jak sie dobrze uczy języka obcego? Z CYTATÓW. Zobaczcie jaki znalazłam - niemiecki pisarz Berthold to powiedział. Co wy na to? Zeby nie było że sieję nienawiśc między płciami to zostawiam i tak ogrywam ten watek - miłość jest jednooka a nienawiść całkowicie ślepa i tyle. Jak wam sie podoba. Świetne nie? I tyle. Die Liebe ist einugig, aber Hass gnzlich blind. Miłość jest jednooka, ale nienawiść całkowicie ślepa.

a ja myślałem że to miłość jest ślepa, miłość zaślepia. chyba niestety ten niemiecki poeta się pomyśliŁ i tyle :( jak myślisz?

Do fana bez renty - no cóz... nie podoba ci się coś że stałabym o USA pass? A co? I tyle. Ze fenolu nie masz? Po co mnie zgwałcił Mengele na Andygawenską. Kolbe ograny. Zostawała Jadwiga Ślaska. JAKA FIGURA? Bo się dowiem że poszło wyłacznie o wygląd. TAK? OD dziecka? I tyle :( Ja mialam 5 lat jak został mi na państwo rodowod na Jadwige Ślaska, która po pokucie w Polsce na zawsze do Niemiec sie uda. WYBACZCIE i tyle :( I z tym rodowodem byłam Amerykanką od założycieli banków, ktorzy... wrzucali dzieci do dołka. JA PIERDOLĘ - nigdy bym nie pomyślała, że zyję w takim wrażliwym kraju. Czy owad może być wrażliwy? I tyle. I wiecie no to ustąpiłam tej Bonie bo była bardzo piękna. I to wszystko. A załozyciele nie byli za piękni. Nie to co słuzba. I zawsze przesadzali. No ale z powodu urody to oni do USA się nie udali. Wybaczcie. Bo ja się nie chce poddać bo bez grosza. BO TAKIE PIĘKNY SĄ POLSKIE OWADY a BONA JEST Z AFRYKI fiki miki i gdzie moja renta? Bo nie wykończyli mnie campari i nie mogą w to uwierzyć. Tacy dobrzy ludzie a ja nie mam dzieci. No bez tego dziadka 1% racji. W końcu zrobił ze mnie królika. Albo królik albo dołek - niczego więcej dla mnie nie przewidywał. A BYŁ TAKI DOBRY!!!! TAKI DOBRY!!! jak brygidki, rodzina królewska, służba, i PALRLAMENT. A piękny jaki był? I co? Dziś od Bony się dowiem, że jedynie,że pił? JEDYNIE ŻE PIŁ? No to Mengele nie pije i tyle. Jedynie że jeden i drugi gwałcił. I jeden i drugi mi wsadził i nie miałam żadnego rodowodu na państwo i żadnej figury. No to owad dobra. ALE MUCHA? No cóz... :(

Fanem bez renty też sie mnie nie da wykonczyć bo paczka jest moja za rodowod. ALE JAKI? i tyle :( To wszystko. Ja po prostu NIE UMIAŁAM SIĘ MŚCIĆ bez tej figury. TO NAJGORSZE. Nie umiałam uderzyć w tej szkole, nie umiałam oddac temu bratu tu też. No to raz. Dwa państwo mi leciało. No to ta nienawiść wiecie. O to mam pretensje że np. nie uciekłam z domu, pogodziłam sie z wieloma rzeczami i wiecie np. NAWET Z PIELGRZYMEK POLSKI NIE MIAŁAM przez górę Grabarkę. NAWET TEGO. I tyle. Ja sie nie dam. I teraz mam prawidłowe uczucia i ...jedna nienawiść. SLEPA? A ja napisałabym tak - jeśli o tego poetę chodzi, że miłość ma jedno oko i niedowidzi, a nienawiść ma dwoje oczu i widzi lepiej niż pająk ptasznik w nocy i tyle :( A NIE? I tyle :(

Miłość ma jedno oko, którym nie wszystko widzi. Takie coś. No bo wiecie cytat poety zawsze można poprawić, nie? i tyle :(

Wiecie skoro wiecie jak wyglądacie to moja renta i koniec. Bo idę do sądu na was NA PAŃSTWO POLSKIE - tak sie idzie mając państwo ograne. I to jestem ja. JEDEN PROCES. I zaraz był tu proces o dom i miałam ograne prawo,że Bona miała wyleciec. Ale taka piękna i wygrała. Bo uważają na swiecie że o mojej przegranej z Zielonymi Światkami w sądzie zadecydowała moja uroda. Miałam być ładniejsza. Sama sobie byłam winna że tam poszłam i tyle. W szkole też - ładniejsza. Takie życie. No wiecie - ja się kierowałam docelowo do podstawówki ale skończyć doktorat w Korfantym pasowało. I tyle. Nie uczyłabym w średniej. Próbowałabym wiecie podsstawówką wynieść się po średniej do zupełnie innej pracy. DLATEGO NIE MIAŁAM PATRONA sie dowiem bo nie byłam owadem, nie miałam owadów. Ale ja miałam RODOWOD NA SZKOŁE - to sie nie myśli kim był Korfanty tylko HISTORIĄ SZKOŁY Z PATRONEM i tradycjami szkoły PRAWODPODOBNIE uszanowanymi albo WYMYŚLONYMI przez ...franciszkanów??? KK? Że TYPOWY POLSKI ARYSTROKRATA to był. I wiecie Pan Bóg go nie dał. On tak? A ONI? Jedynie ze nie mają literki r. Ksiądz - a jakby wpisać RSIĄDZ. Takie coś może być. I ? To samo. Bo sie zastanawiam czy będę wyywać księży od owadów. Nie - zmienie im nazwę po całej aferze. To nie są księza tylko RSIĘZA. Bo wiedzą, że córkę przeora uczyłam że z nienawisci jeden pisze w necie xionc - tak. A dziś mu powiem,że nawet tyle nie umiał, żeby napisać dobrze z tej nienawiści RSIAC i tak mógłby być ten facet, a tak nie. I tyle. I koniec. I z czego sie smiejecie to nie ma sensu. Bo Korfanty zmienił sobie nazwisko i co sie stało? Poszedł mu rodowod na władz i był głupi. A ja co zrobiłam? Wlazlam jak krolik do klatki. No to do dołka jszcze - taki był ten ojciec Bony i ona chyba tez jest walona w łeb przez niego bo reszty nie rozumiem. Dlatego jest taka piękna i ma figurę. Najważniejsze w życiu owada - obudowa. A jak ktoś nie jest owadem? I tyle :( Jeszcze zależy jakim i tyle :( I koniec. No i rsiąża wasi tu są dla mnie a nie księża. Żeby byli arystokratami. I tyle. Co jeszcze? Nie starczy?

Gość ech.................
to niestety ale zmartwie cie. ja jestem atrakcyjna, mam wszystko na swoim miejscu w odpowiednim rozmiarze, jestem ladna, nic mi nie brakuje a moj chlopak mnie szanuje i wlasnie nie chce isc ze mną do lozka co ty na to? kocha mnie i pociągam go bardzo ale po prostu mnie szanuje. wiec nie sądź wszystkich wg tych dziwkarzy z ktorymi sie spottkasz.