Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_po_30

fantazje na temat innej kobiety

Polecane posty

Gość facet_po_30

Mam kobietę, mam kochankę. Kobiety nie kocham, nie podnieca mnie. Spotykam się z młodszą kochanką. Jest fajna, ładna, seksowna ale ostatnio zacząłem fantazjować o jej przyjaciółce, której nie znam osobiście ale wiem jak wygląda. Wyobrażam sobie, że uprawiam z nią seks. To mnie podnieca. Mam jednak wyrzuty sumienia względem kochanki, która jest ważna i względem kobiety że ją oszukuję z kochanką. Chociaż niczego nie żałuje. Czy powiedzieć kochance o tych fantazjach?

Gość pomocy, fantazjuję o jej kocie
Zdradzam swoją kobietę z kochanką, w myślach zdradzam kochankę z jej przyjaciółką. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że mam erotyczne fantazje z kotem przyjaciółki kochanki. On ma taki gruby i długi ogon, że aż mnie dreszcze przechodzą. Boję się, że jestem homozoofilem. Pomóżcie! :O

Gość komandos_z_wiednia
Hmmm, zawiłe te Twoje wypowiedzi , ale fantazjowanie to nic złego. Co ty bedziesz się kochance tumacyz???????

Gość stiveeee
Nie mów jej bo się wkurzy

Gość a ta przyjaciółka
to niezła dupa? Zerżnął byś ją?

Gość Jasieńka
Myślisz kutasem a nie głową. Życie sobie zrujnujesz jak nie powściągniesz swojej seksualności. Sobie i innym. Ty egoisto .

Gość a po h...
chcesz jej to mówić?

Gość zdrajca jest, byl i bedzie tyl
ko zerem, jestes nic nie wart i nie zaslugujesz na nikogo albo tylko na platne dziwki

Gość dmuchadełko
Czym ma się martwić? Niech popieści tą przyjaciółkę, poznaj ją i dajesz. Niech poskacze na twoim drążku

Gość facet_po_30
Nie potrzebuję takich głupich komentarzy, tylko porady. Lubię seks i mam wrażenie, że czasami jestem od niego uzależniony. Sam nie wiem... Z kochanką mi dobrze i szanuję ja, dlatego zastanawiam się czy jej o tym nie powiedzieć, ale nie chce by miała do mnie zal o to co niby jest normalne. Mam jednak wyrzuty sumienia, bo w myślach robię takie rzeczy z tą przyjaciółką, że głowa mała... Ale z kochanką chcę być, może nie na poważnie ale zawsze chce mieć z nią kontakt. Odpowiada mi to.

Gość pola0987
A czemu jesteś z kobietą, której nie kochasz i cię nie pociąga...?

Gość facet_po_30
Jestem z nią bo czuję przywiązanie, boję się zmiany. To długoletni związek i wiem czego się spodziewać, jednak kochanka też jest ważna. Nie umiem sobie z tym poradzić:( do tego ten seks

Gość pola0987
Rozumiem też, że kochanka, nie jest tą, z którą chciałbyś być na co dzień... ale może koleżanka kochanki już nią będzie:) nie mów kochance, ale znajdź kontakt do jej koleżanki. Najlepiej to zorganizuj jakieś spotkanie, żeby i tamta była, wtedy wybadaj teren czy ew byłaby Tobą zainteresowana, jesli tak to działaj:) i uwierz mi, że jeśli jej się spodobasz to na pewno się nie wypucuje swojej koleżance a Twojej kochance :)

Gość facet_po_30
Nie chcę mieć jej przyjaciółki. To tylko fantazje. Mój problem polega na tym, że mam wyrzuty sumienia że o niej myślałem i to w takiej formie. Nie kocham jej i nie będę kochał. Boję się że mogę być seksoholikiem. Ostatnio z kochanką też szaleliśmy, z moją kobietą rzadko a z przyjaciółką w myślach :(

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tragedia

Gość olaaaaaa454545
weź sie zdecyduj człowieku

Gość facet_po_30
Miałem już nie pisać, bo i tak dostaje głupie odpowiedzi. Jedno mnie zastanawia... dlaczego dla was wszystko jest takie "wielkie"? A padło jedno pytanie... powiedzieć kochance o fantazjach czy nie? Lubię kobiety, pociągają mnie. Ale czy to ok, że fantazjuję akurat o jej przyjaciółce? Może być zła. A trójkącik to już na pewno odpada, to wiem.

Gość hyterfr44444
Rozumiem Cie. Kochanke zawsze trudno zostawic. a kochasz kochanke?

Gość hyterfr44444
odpowiedz

Gość Zuzanna Amelia & 2
Co chcesz osiagnac mowiac kochance o fantazjach ?

Gość brentaLadniusia:)
masakra,,,poprostu brak slow:O

Gość hyterfr44444
przestańcie, tak nie mozna. Ja Cie rozumiem. Mam podobna sytuacje