Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucia od poczatku

Wiedziałam że jestem w CIĄŻY od samego początku. Kto tak miał??

Polecane posty

Wiedzialam to juz wlasciwie od samego początku. Dziwnie się czułam w pierwszych dniach po zaplodnieniu. Juz 2 tygodnie po mialam dziwny kaszel który powodował uczucie próby wymiotów, miałam tez silne przeczucie ze jestem w ciazy mimo ze testy ktore robilam temu przeczyly. 2,5 tygodnia po zaplodnieniu gdy do pracy dostawca przywiozl mi jedzenie to gdy poczulam jego zapach zaczeło mnkie mdlić. A mowi sie oficialnie ze pierwsze objawy po 3 miesiacach, to sa bzdury!!

Gość niusa
no 3mies to przesada. w końcu przeważnie pierwszą wskazówką jest brak okresu a to jest gdzieś tak po 2tyg. od zapłodnienia (zakładam cykl 28dni).

Gość ja miałam tak samo
w nocy jak sie przekrecalam na bok to mnie ciagnelo w dole brzucha i jakos tak czulam ze moze ma to zwiazek z jajnikami macica itp ze moze dziecko, pozniej cos mi sie jesc chcialo a jak zaczynalam to nie bylo to jednak to, do lekarza poszlam dzien po spodziewanej miesiaczce i w sumie bylam pewna co powie chociaz on sam jeszcze ledwo ledwo mogl to potwierdzic ;)

niusa ale ja to wiedzialam juz w pierwszych dniach po zaplodnieniu, potem zaczol sie ten poranny kaszel ktory powodowal odruch wymiotny, patre dni potem doszlo do czestego sikania w nocy.

Gość niusa
no ok ale ja odniosłam się do : "A mowi sie oficialnie ze pierwsze objawy po 3 miesiacach, to sa bzdury!!" nie wiem gdzież to wyczytałaś. Nie odnoszę się nijak do twoich objawów bo to objawy subiektywne a objawem obiektywnym jest właśnie brak okresu. Najczęściej, bo zaraz mi tu ktoś odpisze że ona miała "okres" a w ciąży była. ;)