Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toxic19

Toksyczna?

Polecane posty

Gość Toxic19

Moja matka wrzeszczy na mnie od rana do nocy. Kiedyś widziałam ją tylko wieczorem, niedawno straciła pracę i męczy mnie cały dzień. Zamiast szukać nowej poświęciła się sztuce medytacji i czytaniu książek o magii :( Ona „mówi do mnie tylko i wyłącznie trybem rozkazującym ,wrzeszcząc przy tym , wzbudza we mnie poczucie winy i czepia się o wszystko (czasem zmyślone). Gdy siostra pozwoliła mi leżeć na swoim łóżku ( myła zęby) to matka przyszła i podrapała mi ręce do krwi bo nie daje spać siostrze i jej dokuczam. Po odkurzaniu przychodzi na swoje kontrole i szuka kurzynek, gdy jaką znajdzie stwierdzi że nawet nie potrafię odkurzać-sama ma u siebie wysypisko śmieci. Jeśli w wakacje wstanę o 9 to stwierdzi że po co księżniczka wstała przecież już prawie południe i cały dzień jest stracony (od razu chce mi się wtedy żyć).Moja siostra służy jej jak wierny pies i nawet nie psiknie gdy matka narzuca jej zdanie. Tylko że ona znosi to nękanie, ja nie potrafię jej nie powiedzieć co o tym myślę. O normalnej konwersacji nawet nie mażę pragnę tylko ciszy i spokoju od tego bagna. Jak mylicie co mogę zrobić by się wreszcie zamknęła?

Gość Toxic19
Moja chce mnie zabrać do psychiatry bo wg niej nie panuje nad złością (gdy na mnie wrzeszczy zaczynają mi wypadać przedmiot z rąk)

Gość kot co ma siedem zyć
ona się NIE ZAMKNIE... idzie w stronę która jej to uniemożliwia za to ty możesz się ewakuować. nawet powinnaś

Gość Tabletki anty i inne pytania:)
Ile masz lat? Twoja mama poprostu ma jakas nerwice. Kiedyś miałam to samo, dopoki się nie wyprowadziłam:)

Gość Toxic19
19 lat , trzeba mieć sie gdzie wyprowadzić ,czyli nie ma niczego co sprawi ze przestanie? z każdym dniem niszczy mi coraz bardziej psychikę

Gość kot co ma siedem zyć
klasyka poczytaj sobie wydawnictwa zakonne KK na temat magii i medytacji i wpływu tej zabawy na tak zwany całokształt a potem sprawdź ile z tego pasuje do sytuacji w waszej rodzinie

Gość Toxic19
kot co ma siedem zyć myślałam ze te jej zabawy tylko marnują czas a nie działają na szkodę, na pewno poczytam

Gość byłam z parszywym leniem
Twoją matkę opętało, naprawdę. Tylko egzorcysta może pomóc. Za magią zawsze stoi szatan.

Gość Toxic19
Kiedyś kiedy się w to nie bawiła tez się tak zachowywała talko teraz się jej nasiliło