Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaalaa

Chorwaci tłukli się z POlskimi psami w Poznaniu...

Polecane posty

kurwa :O wiecie co? przeraża mnie to, a tak najeżdzali na polskę :O nie bede nas bronić, bo Bog wie co jeszcze może się wydarzyć, ale bili się już czesi, ruscy i jeszcze teraz chorwaci :O

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
coz za odkrywcza informacja:D

Gość olaaalaa
no zgadzam się - jutro będzie się działo.....

Gość to co się działo wczoraj
w Poznaniu to istna paranoja; Chorwaci, Irlandczycy nawaleni robili co chcieli, a policja nie interweniowała. cóż, pijany kibic z zagranicy = święta krowa. może chlać, śmiecić, demolować, sikać na chodnik i pałętać się po jezdni albo torowisku, stwarzając niezłe zagrożenie. a policja tylko stoi w charakterze statystów :o

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
mało tych psów w tym Poznaniu

no cóż, element pedagogiki wstydu. polski obywatel jak się czegokolwiek domaga to "oszołom" i można go zamknąć za jedno krzywe spojrzenie na władzę, praw nie ma żadnych. ale jak ktoś z zagranicy przyjedzie to może każdemu nasrać na łeb a jak ktoś protestuje to "ksenofobia" jest niegodna "prawdziwego europejczyka". ciekawe czy ruscy faktycznie urządzą marsz z komunistycznymi symbolami w warszawie. gwarancje bezkarności od pani "ministry" muchy już mają.

!offerma, dokładnie tak! ja i moi znajomi kiedyś dostaliśmy mandaty za picie wina na cytadeli (dla niepoznaniaków: to ogromny park), gdzie nikogo nie było wokół, poza krzakami i drzewami, nikt z nas nie był pijany (1 winko na kilka osób...) ani nie śmiecił i nie hałasował. a tu okazuje się, że nawalony Chorwat z flaszką wódki który rzyga na elewację budynku jest obojętnie mijany przez patrol policji :o po prostu oczy mi wypadły z orbit jak to zobaczyłam.

Gość ponoć Prozerpina z
fontanny znów uszkodzona, to prawda? mam za daleko na stary rynek to nie wiem

"ja i moi znajomi kiedyś dostaliśmy mandaty za picie wina na cytadeli " taką sobieśmy władzunię wybrali to i taką ją mamy. jeżeli największe poparcie w polsce ma totalitarna partia przekręciarzy to co się dziwić? mimo wszelkich nadużyć i antyobywatelskiego prawa wciąż chcemy na nich głosować to na co narzekamy?

no niby słusznie, niby jest takie prawo, tylko co to za prawo w ogóle? żulernia która 24h na dobę 7 dni w tygodniu wali winiacze w brami i szcza na chodnik (mam takich delikwentów całkiem niedaleko domu :o ) jest oczywiście bezkarna, bo przecież nawet nie mają z czego zapłacić mandatu. a normalny człowiek, który raz na ruski rok wypije alkohol w plenerze, nie przeszkadzając nikomu, kończy z mandatem w kieszeni. pozostaje tylko dołączyć do żulerni albo udawać obcokrajowca i bełkotać po angielsku :o wtedy prawo nagle przestaje obowiązywać :o

jestem w szoku, że pijane hordy bezkarnie sobie hasały czy u nas zawsze wszystko na głowie musi być postawione? i to w Poznaniu taki burdel?!? przykre...