Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda kura domowa

co na grzybicę stóp w ciąży??? pomocy

Polecane posty

jestem w 7 miesiącu ciąży i nabawiłam się grzybicy stóp :( co mogę używać, żeby było bezpieczne dla dziecka? czy któraś z Was coś stosowała? lek. prowadzący ciążę, powiedział, że doustnie absolutnie nic i że generalnie nic nie powinnam, ale przecież muszę tą grzybicę wyleczyć, to jakąś maść. ale poszłam do apteki i babka nic mi nie dała, bo powiedziała, że w ciąży nie można. to ja mam z tą grzybicą do porodu łazić????!! no bez jaj :(

Gość varietygirl
Leki kontaktowe możesz wszystkie. byle nie doustne żadne.

Gość varietygirl
A wolisz potem dziecko grzybicą zarazić?Dotykasz stóp - grzyby zostają na rękach. A maleństwo szybko łapie. Dziwne,że w aptece Ci nic nie dali. Moja siostra miała grzybicę stóp i bez problemu stosowała specyfiki w kremie i sprayu. One nie przenikają do krwiobiegu dziecka. Więcej ryzykujesz pozostawiając grzybicę nieleczoną

ale gdzie ja napisałam, że nie chcę jej leczyć? gdybym nie chciała jej wyleczyć to bym tu nie pytała. to babka w aptece nie chciała mi nic dać, dlatego pytam czy któraś coś stosowała, żebym jak pójdę do apteki wiedziała już co kupić, a nie że farmaceutka znowu mnie odeśle z niczym.

Gość zupełnie nie rozumiem
Naturalne sposoby: smarowanie czosnkiem, octem, czy stosowanie olejków też naturalnych oczywiście wybrać jeden sposób, aby nie wszystkie naraz.

Gość sdfdsfdddddd
skontaktuj się ze swoim lekarzem - no porada, że hej. czytanie ze zrozumieniem widać obce. przecież napisała, co powiedział jej lekarz.