Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietawaga

Męzczyzna Byk-Wasze doswiadczenia:)

Polecane posty

Gość kobietawaga

Poznałam męzczyznę, 32 lata, bardzo mi sie podoba:)Jest Bykiem.Jesli ktoras z Was kobietki ma lub miała Ukochanego spod tego znaku to bardzo Was prosze o opinie i ew.jakies rady jak go w sobie rozkochac;):) Nie jestem jakąs maniaczką astrologii, ale wierzę, ze cos w tym jest:)

Gość ja jestem byk
co chcesz wiedzieć?

Gość kobietawaga
Chce wiedziec co jest dla Byka najwazniejsze w kobiecie, w związku, w zyciu:)

moj maz to byk:D ale trudno mi cokolwiek powiedziec odnosnie znaku zodiaku. Mysle, ze kazdy jest inny, nawet jak jest spod tego samego znaku.

Moj maz jest bardzo opiekunczy, spokojny, opanowany, w stresowych sytuacjach zachowuje zimna krew, ja jestem troche histeryczka-choleryczka, ale przy nim sie uspokoilam.

ma poczucie humoru, chociaz czasami mnie irytuje swoimi docinkami. I ma dobre podejscie do naszej corki 3letniej. Zawsze spokojnie jej wszystko tlumaczy:)

trudno doradzic, jak kogos w sobie rozkochac, u nas to wyszlo spontanicznie, bez zadnego udawania z mojej strony.

Gość kobietawaga
Modliszko, dziekuje:) On własnie wydaje sie taki byc:) Ja wiem, ze jednak ludzie spod tych samych znaków mają ze sobąwiele wspolnego, obserwuje to na codzien:) Chciałabym wiedziec, jak takiego męzczyznę rozkocha, ale zdaje sobie sprawe, ze na to nie ma recepty, zakocha sie, lub nie;)

Hm moj ex byl bykiem. Moglabym go udusic i pociac na kawalki. Nie patrz na horoskopy tylko na to jakim jest.

spokojny potrafi zachowac zimna krew szybko nawiazuje kontakty z ludzmi jest mega pracowity dokladny, taki perfekcjonista czyscioch i pedant potrafi byc bardzo mily i opiekunczy ale tez szorstki i wredny, choc przewaznie tylko w slowach i to przez krotka chwile

Gość ja jestem byk
Lubię życie rodzinne, uwielbiam dzieci i przypierdolić komuś po pijaku. Mam niezłą pracę, ogólnie normalnie jak każdy facet.

Gość kobietawaga
Ciacho:) To wszystko mi idealnie do niego pasuje.Naprawde, on dokładnie taki jest, przynajmniej ja go tak poki co odbieram.Dlatego tak go lubie:) Tylko jak takiego zatrzymac ???:)

tak, nie da sie zmusic do milosci, to fakt. Moj pomimo moich wielu dziwnych zachowan i niezdecydowania cierpliwie znosil moje humorki:)

Gość ja jestem byk
jak zatrzymać? Codziennie rano i wieczorem lodzik i jest Twój na wieki.

o, moj tez dokladny i perfekcjonista. Ostatnio zamawialismy rolety do salonu i jak juz byly gotowe to stwierdzil, ze sa za szerokie o 2 mm:P Ale wybilam mu z glowy reklamacje i uznal, ze moga byc za szerokie o te 2 mm:)

Gość kobietawaga
To, ze jest cierpliwy, to juz widac po nim na 1.rzut oka.Cholera, zauroczyłam sie jak cholera:)

Gość kobietawaga
ja jestem byk No, z tym to bym nie miała problemu, ja tez to uwielbiam, tylko póki co nie jestesmy na tym etapie:)Dopiero sie całowalismy, ale juz było bosko, baaardzo, bardzo namiętnie.:)

Mój facet jest " bykiem". Jest bardzo spokojny,ciepły,przyjazny,dobry,opiekuńczy,pracowity,romantyczny,sentymentalny wyrozumiały,kocha dzieci.

Gość kobietawaga
widzicie:)opinie sie powtarzają:) dzieki dziewczyny, piszcie prosze:) I jakis pomysły, co im w Was zaimponował moze?Co Oni w Was kochają najbardziej???

rzeczywiscie, cos w tym jest:) Ja uwielbiam patrzec, jak moj maz bawi sie z nasza corka, jak z nia rozmawia, opowada jej bajki, karmi ja:) To mnie rozczula na maksa... Moj maz mi kiedys powiedzial, jak sie go zapytalam ,za co mnie kocha, to powiedzial, ze nie kocha sie za cos, tylko mimo wszystko.

Moj jest bardzo pracowity, zorganizowany i w ogole ogarnia wszystko co zwiazane z rachunkami, oplatami i tym podobnymi sprawami, umie wszystko dokladnie zaplanowac, potrafi zaoszczedzic pieniadze, a przy tym nie jest skąpy.

Gość kobietawaga
Modliszka, gratuluje Męza:)

dzieki:) kiedys mi tata powiedzial, ze powinnam isc na pielgrzymke i podziekowac za meza:D Moze kiedys sie wybiore. Oczywiscie nie ma samych zalet, ale jednak te przewazaja nad wadami.

Gość kobietawaga
podniosę:)

Gość no to teraz może ja
mój ex to byk... spokojny, opanowany -czasem aż za bardzo, jakby bez uczuć... Jak mu zależy, to jest opiekuńczy, fakt. Ale jednocześnie jest baaardzo uparty i uważa, że zawsze ma racje i zawsze musi postawić na swoim. No i niestety kłamca i zdradzacz... Ale to chyba zależy od konkretnego przypadku

Gość kobietawaga
No, kłamcą i zdradzaczem to akurat męzczyzni bywają niezaleznie od zanku zodiaku:(Współczuje poprzedniczce takich doswiadczen. gdyby ktos chciał sie jeszcze wypowiedziec, bede wdzięczna:)Najbardziej zalezy mi na wypowiedziach kobiet o tym, co ich Byczki kochają w nich najbardziej, co im imponuje:)

Gość kobietawaga
Damascenko dlaczego????:)

Gość mój był
rewelacyjny w łóżku ;)

Gość bykowa była
mój mąż były jest bykiem ja jestem wagą, pozorant, egoista, kłamca, zdradzacz, dzieci ma w doopie