Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bw w nick

Mam Dosyc sytuacji z moja laska

Polecane posty

Gość bw w nick

Kolejny raz... Kolenja noc... kolejny raz musze rozlewac swoje uczucia na papierw wbijac przyciski w klawiature znowu musze watpic znowu chodzi o seks Znowu jestem najgorszy znowu mieszanina uczuc niewiem co myslec moze to na co mi pozwolisz jestes meska szowinistyczna swiania? bo chcem uprawiac seks kazdej upojnej nocy z wybranka mego serca a raczej to twoje wybralo mnie teraz moje uzaleznia sie kazdego dnia co raz bardziej to nie milosne wyznanie to tylko zal czlowieka ktory niewie co ma myslec co ma czuc gubi sie plakac sie chce przez seks? :O nie ze czuje ze masz kogos choc to niemozliwe choc i tak nigdy nieprzestane o tym tak myslec bo ty mi niepozwolisz zapomniec jest goraco a zarazem zimno goraco bo jestem napalony zimno bo zamiast lezec ukojony kolo twego boku pisze i chuj mi to da... nawet jak cos powiem to i tak wyjdzie niepomojej mysli zmeczona rozumiem ta ale fakt jest faktem ze chcialbym Ciebie wziasc w obroty dziwnie to brzmi skoro cie kocham co tylko o seks chodzi nie ale to wazna zecz chcialbym zeby jakas laska sie mna zainteresowala poco ? bo chce mi sie jebac ? nie bo moze by to cos zmienilo miedzy nami bo moze bys innaczej na to patrzyla jak bys stala nad przepascia a ja byl bym po drugiej stronie zazdrosc by cie zrzerala jak bym rozmawial z inna moze to by zmienilo ze ze strachu bys sie zemna kochala dniami i nocami ale co z tego skoro nierobila bys tego bo chcesz tylko sie boisz jak mam z toba rozmawiac jestem mlody glupi wiele spraw sprawia mi trudnosc wiele tematow ktorych nieporusze bo niema sensu czemu bo co bym niemowil ty nic niezmienisz bo co chcialbym zebys ciagnela czesciej niz raz w miesiacu no moze ze 2 :P ale ty nawet jak ciagniesz to i tak robisz to jak bys chciala tylko szybko to zrobic i miec z glowy bo moj punkt widzenia jest jaki jest bo boli mnie wiele spraw bo niemoge spac bo mnie boli co? jadra bo sie podniecam niepotrzebnie patrzac na Ciebie niejestes obiektem seksualnym ze tylko do lozka i do garow nie, chcem bys sie rozwijala chcem bys byla soba niechcem bys byla moja matka a zaczyna Ci coraz bardziej niewiele brakowac tez prubujesz mnie kontrolowac moze bym wykonywal twoje rozkazy jak bym z toba zerwal bo bys sie obudzila ;( tyle ze niejestem samobojca tyle ze to niewiele zmienia a co jak bys juz mnie niechciala bo moze ty juz mnie niechcesz bo wydaje sie ze kogos masz i nieumiesz zemna zerwac mi mo iz udowadniasz ze mnie kochasz nie raz to i tak w to watpie czemu niewiem jestem tylko czlowiekiem mowi sie ze w zyciu mozna byc pewnym 2 zeczy podatkow i smierci ja jestem tez pewny 2 zeczy ze Cie kocham i ze chcem umrzec ale dopiero jak i ty odejdziesz wtedy i ja moge kolo twego boku kocham Cie tak bardzo ze niewyobrazam sobie zycia bez Ciebie ze obawiam sie ze odejdziesz ze obudzisz sie z tego snu i sie dowiesz ze jestem tylko mna Tylko ;( chcialbym wiele zeczy w zyciu ktorych pewnie w zyciu niebede mial ale doputy dopuki jestes zemna to chcem zyc a nie snic zas ty jestes w transie niema Cie ty snisz ktoregos dnia wstaniesz z lozka i odejdziesz daleko jak najdalej odemnie bo uznasz ze seks jest dlamnie wyszstkim bo ile to juz razy prubowalem bysmy to robili czesciej ile razy na swoj sposub jakos prubowalem Ci to wyjasnic bo jestem mlody i mi sie chce... nierozumiemy sie nawzajem a mimo wszystko w to brniemy az ktores z nas odpadnie z sil i co w tedy zakonczyc sie tak pieknie rozpoczeta znajomosc ktora sie przerodzila w milosc a teraz w szalenstwo bo kocham Cie do szalenstwa jestes moja pierwsza hei bac i ostatnia i tylko jedyna ale ile ja moge miec nieprzespanych nocy brudnych mysli checi zeby se zwalic konia by mnie niebolalo jak teraz gdy to pisze Ja:"Klade sie do lozka bo ona szla spac" Mowie: ogolnie zecz biorac to sie polozylem spac bo pocichu liczylem na cos Ty: jak chcesz mozemy to zrobic ale nieobiecuje ze niezasne w trakcie "Co ja kurwa mam trupa rznac?" jak powiem Ci ze mnie boli co ty mi powiesz? znowu cos w stylu: nielubisz tego robic pod moja presja lub przez to ze mnie boli... jak dlamnie spox tylko jak zareagujesz ktoregos dnia jak bede sie anonizowal znowu sie przyczepisz znowu bedziesz pierdolic i truc a ja co ty niechcesz a mnie boli wiec co mam znowu czekac chuj wie ile az tobie przyjdzie ochota chcial bym byc tak silny jak ty i mowiec nie potrafic powiedziec Ci nie ale ja nieumiem... zazekam sie ze wiecej mi niebedziesz ciagnac a ty co jak na zlosc idziesz w te dolne czesci ciala i ciagniesz... niedasz mi sie wzmocnic latwo jest wytykac palcami to prawda ja tez mam wiele wad ale ty przymnie trwasz ale co z tego jak ja niemoge zasnac bo mnie tak napierdala co z tego ze wygladasz niesamowicie seksownie jak codzienn i przez samo patrzenie dotyk calus potrafisz ze on staje na bacznosc... moze wogle mnie niedotykaj nie caluj i niepatrz... eh kogo ja oszukuje przeciez bym umarl choc umieram i teraz ;( mam dosyc tego wyszstkiego a czemu bo nierozumiem kobiecej natury jak mam ja zrozumiec skoro niewiem nic o sobie gubie sie non stop najczesciej przez Ciebie mam juz tak tego serdecznie dosyc tego ze musze czasem blagac o seks... Desperat moze i tak ale czy to zbrodnia ze ja kocham i chcem znia i tylko z nia to robic co jak ktoregos dnia bedzie mi sie chcialo a ty niebedziesz chciala i nawinie sie jakasz szmata co jak ulegne choc caly czas walcze i sie bronie od takich osob bo Cie i tylko Ciebie kocham nawet niechcem o tym myslec glupie mysli ktore przelewam na papier bo wtedy Cie strace bo jestem jebana ciota ktora brzydzi sie klamstwem tym bardziej oklamywac osobe ktora kocham bym Ci powiedziec tego samego dnia mimo iz bym wiedzial ze to koniec czasem mam dni zeby zasnac i sie nieobudzic najczesciej jak sie klucimy jak mi odmawiasz seksu zalosne chyba tak chyba... raczej tak bo co mam powiedziec ty boli mnie dawaj przynajmniej mi zwal konia na predkosci... nudzi mnie bycie zalosnym napalonym samcem czemu bo mam kobiete ktora kocham ale ona mnie niezadowala, seks jest przedni ale zadki gala(Lodzik...itp) boska ale... tylko przed kamera ten jeden raz... a kolejne i poprzednie... robisz to poto by miec z glowy i ZAWSZE no kurwa doslownie zawsze jak juz skonczysz to mowi a obciagnelam Ci... zadowolona z siebie O.o a co ja mysle? A obciagnelam Ci"Pamietaj o tym bo kolejny raz yyy poczekasz se" spox zeby to trwalo wiecej niz te 15 min bo ty chcesz zebym doszedl bo Cie nauczylem ze faceci, tak jest w moim przypadku potrafia dojsc praktycznie na zawolanie... tak zaluje tego... bo moze bys sie starala przynajmniej, nazwij to jak chcesz zal mlodego palanta ktorego laska niezaspokaja, idiote ktory kocha sie w swojej pierwszej tylko dlatego ze mu dala zakisic ogurasa czy nawet niedorozwnietego szczeniaka zwisa mi to naprawde.

Gość letitgrow
Mężczyźni mają jednak intensywne przezycia emocjonalne... pisz dalej, nieźle ci to idzie!

Gość moim skromnym zdaniem ........
nie da sie tego czytac nie , ze dlugie, ale byki walą po oczach , ze szok jesli takie bledy popelniasz w stosunku do swojej baby , to nie dziwne , ze nie ma na nic ochoty -5/10

Gość wiśnia59
Sexocholizm, trzeba leczyć ale również uzupełnij swoją pisownię, bo Twoja dziewczyna musiałaby być święta aby przeczytać to co piszesz i nie widzieć ilości byków jakie powstawiałeś. Jak wyżej , tego nie da się czytać. :(

Gość nudne to twoje prowo
Autorze- ułomie, powiem ci coś z dobrego serca, bo jesteś tak żałosny, że aż mi żal. Twoja laska cię nie pożąda, nie kocha. Kiedy spotka tego jedynego, będzie go błagać, żeby ją zerżnął i podał do buzi, będzie się na siłę dobierać do niego. Wiem, bo sama tak mam. Więc dobra rada- zmień laskę.

Gość sprawdzoneeeepotwierdzone
Zaprzyjaznij sie z kobieta z agencji towarzyskiej

Gość drRomanek
Mylisz seks z miłością. To co czujesz to pragnienie i pożądanie, a nie jakąś tam miłość. Nie wiesz co to jest i na czym polega prawdziwa MIŁOŚĆ, bo seks przysłania ci wszystkie uczucia. Rządzi tobą uzależnienie zwane seksoholizmem.

Gość Fruugo
No nie dziwie sie ze jego laska go nie pożąda bo najwidoczniej juz ma dosyc seksu, ciaglego seksu, ktory musi jej zrewanzowac wszystko czego nie robia we dwoje. Sadzac po tym co pisze autor, caly czas spedzaja w lozku, moze ona juz tego nie chce. Wcale sie jej nie dziwie.

Gość Karoookarassojs
Fajnie nazywasz swoja milosc, swoja kobiete ----Laska. To chyba juz samo przez sie mowi o tym jak ja traktujesz i za kogo ja masz.