Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerowa66

fajna sukienka???? pasek tez jest do niej?????

Polecane posty

Gość maturks4
Nie, n ie fajna! Nawet bardzo NIE! Ni to nocna koszula, ni halka.

Gość malakotka
Ile ty masz lat? Na wesele trzeba szukać czegoś eleganckiego, a nie jakiś tiulów jak po babci. Jeżeli to wesele latem, to coś z naturalnych włókien, a nie żeby się spocić

Gość kioolldjejjjjej
masakra

Gość rowerowa66
20 lat. Uwazam ze to statni czas zyby wlasnie pozwolic sobie na to...

Te ostatnie wyglądają jakby były z resztek uszyte. Zabrakło na plecy, to się kawałek firany wstawiło. I ta czarna koronka do różu czy wrzosu - spójrz na modele w bon prix. Może tam coś znajdziesz

Gość maturks4
Na wiele można sobie pozwolić, ale nie na ośmieszenie się. "Z tyłu liceum - z przodu muzeum". Niestety, kalendarz do tyłu nie chodzi i trzeba to uwzględnić

Gość rowerowa66
a wg mnie ta koronka dodaje jej uroku

Gość rowerowa66
maturks4 twoje spostrzezenie jest naprawde godne pochwaly. Znasz mnie, że wiesz ze z przodu muzeum??? 20 lat to nie jest duzo ;/

Gość rowerowa66
proponujesz mi bonprix spoko tylko fajne ceny plus przesylka na ktore mnie nie stac. Dlatego zdecydowalam sie na allegro i te firme i wiem ze to na jeden raz ciuch i nie protestuje.

Gość zakochana, zaciazona
jak juz to 3

Gość maturks4
Nie, nie znam cię, a moje spostrzeżenie miało charakter ogólny. Często się spotyka kobiety, które zapominają, że mają określoną ilość lat... na jednym boku

Gość rowerowa66
Często się spotyka kobiety, które zapominają, że mają określoną ilość lat. ok, ale ja okreslilam swoj wiek jako 20 lat a z twojej wypowiedzi wynika ze jestem juz stara.

Gość rowerowa66
czyli 3 nie???? Chyba najodpowiedniejsza, tez tak mysle

no może i fajna ale jak masz 140cm i jesteś postury 8 latki, tanim kosztem ładnie na wesele się nie ubierzesz, zobacz sama chyba że jesteś małą japoneczką w biuście 45cm????? to w pasie kobieta ma min 60cm to na leleczki kiecki?? idz do sklepu przymierz i w tym czym Ci ładnie to sobie kup, jeśli coś będzie droższe niż zamierzałaś wydać popatrz czy przyda się na inne okazje, no i jeśli chodzi o kreacje na wesele dopasowane powinny być z partnerem np ten sam kolor koszula albo krawat cobyście do siebie pasowali wydasz pieniądze a jak przyślą włożysz do szafy albo oddasz jakiejś małej dziewczynce i pamiętaj zdjęcia katalogowe są robione tak aby ładnie wyglądały, podpina się to i owo każe modelce ładnie przybrać odpowiednią figurę poprawia 100 razy aby wyglądało na ładny fatałaszek w rzeczywistości coś odstaje za ciasne albo coś innego

Bierz tą trzecią, tylko załóż do tego eleganckie buty + kopertówka. i tak myślę, że włosy do góry

Gość rowerowa66
milianna dzzekuje za fajna odpowiedz ktora jednak dala mi troche do myslenia. Masz racje...

Gość rowerowa66
Polly84 no jak juz bym miala brac to 3 i tez myslalam o kopertowce, szpilek mam od groma takze luz. dzieki :)

chociaż mając 20 lat mogłabyś mieć te 140cm i w cyckach 45cm tz w klacie bo cycki to raczej się już nie zmieszczą a nie sądzę żebyś była deska bo kobiece są te sukienki ;) udanej zabawy wesela są coool no i pana młodego nie podrywaj jak już to świadka :) no i pamiętaj to dzień panny młodej nie możesz być od niej piękniejsza ;) nie psuj jej tego święta i ubierz się skromniej wszyscy mają na nią patrzeć w tym dniu a nie skupiać wzrok na Tobie ;)

jak sama widzisz na ostatnim linku Polskie realia są znacznie wygurowane Rozmiar Obwód w biuscie 34 84 36 88 38 92 40 96 to te 45cm w biuście to minimini rozmiar 15??

Gość zakochana, zaciazona
a mozna miec 45 w biuscie?moj boshee.. to ja mam 100cm;P chociaz ubrania nosze m;)

Gość rowerowa66
ja mam biust 75B nie mam wiekich cyckow :P A panna mloda tez z allegro sukienke kupuje... slubnej w zyciu bym na allegro nie kupila. dzieki za zyczenia milej zabawy aa i pana mlodego nie bede podrywac bo mnie sie nie podoba onn ;p

Gość Lullabyyy...
millan, a dlaczego nie mozna wygladac ladniej od panny mlodej? Mam wy.j.ebane na to, ze to JEJ dzien... Co to jakas regula jest? Pffff... Ja to zawsze staram sie ladniej ubierac od panien mlodych, i swoim towarzystwem zabawiam weselnikow, a przewaznie panny mlode siedza przy stole i wpie.r.dalaja, az milo, a potem sie dziwia, ze grube sa, i mezowie odchodza...

Gość rowerowa66
Lullabyyy.. haha :D a co powiesz o tym jak ludzie mowia ze kolor czarny i bialy odpada na wesele?

Gość Lullabyyy...
sorry, milianna..