Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona13olka

przyłapałam dziewczynę kuzyna na zdradzie i ona mi grozi

Polecane posty

Gość iwona13olka

problem jest taki,że ona jest w ciąży i grozi ,że jak powiem komuś to ona zabije to dziecko, rzuci się ze schodów czy coś takiego. Nic nikomu nie powiedziałam bo ona jest zdolna żeby tak zrobić. Najpierw powiedziała, że ten chłopak ją nie obchodzi ale przecież sama go całowała i jej to powiedziałam a ona się wściekła i zagroziła, że jakieś lekarstwa łyknie jak ją kuzyn zostawi. A we wrześniu wesele. Ja już to od kwietnia trzymam w sekrecie a ona cały czas buntuje rodzinę przeciw mnie, chyba dlatego żeby jakbym powiedziała komuś zeby wyglądało, że jej nie lubię i specjalnie wymyślam głupoty. Ostatno cała rodzina była u nas i kroiłam warzywa na sałatke i ona niby chciała pomóc i wzieła nóż i się drasnęła po brzuchu i powiedziała wszystkim, że to ja i zaczeła płakać, że jej nie lubię ona tylko pomóc chciała. A za pięć min powiedziała wspanialomyślnie, ze mi wybacza bo sama też kiedyś była nastolatką zazdrosną o dziewczyne brata. I przez nią nie pojechałam na wycieczkę i nie poszłam na ognisko do kolezanki wogóle każdy teraz mnie nie lubi, a ja nic nie zrobiłam tylko to ta wariatka. Nie cierpie jej dlaczego ona mi to robi przecież nic nie wygadałam. a w niedzielę imieniny taty i znów przyjdzie i pewnie coś zrobi mi na złosc.

Gość iwona13olka
kurcze trzy razy sie wkleiło

Gość dobra ciocia to ja
nagraj na telefon jak ci grozi albo powiedz ze masz zdjecia jej i tego jej kochasia i jak sie nie uspokoi to pokazesz bratu.

Gość hfhhffg
ja bym poweidziala i jeszce przy wszytkich poweidziala ze cie szantaszuje i grozi ze zrobi cos dziecku

Gość iwona13olka
nie mogę bo ona zrobi coś sobie a nie da odejsc kuzynowi bo on jest zamozny a ona nie ma pracy a jakby wyszła za kuzyna to nawet by pewnie nie pracowała

Gość hfhhffg
no ale przeeiz jak mu pwoeidsz prawde ze ona chce sobie cos zrobic to potem co cie to obchodzi? co ty chcesz zeby cie całe zycie szantarzowałą? musisz mu poweidizec jaka ona jest a on niech zrobi z tym co chcve jesli ona straci dizecko to on ebdize wiedzial ze to jej wina bo przeicez ty mu pwoeisz ze grozi tym wlasnie

Gość kafeteryjny klikacz
nagraj pindę na komórkę lub kamerę jeszcze lepiej i pokaż wszystkim, to powinno ją usadzić

Gość iwona13olka
ale jak mi nie uwierzy nikt? I tak teraz jestem czarna owca bo kazdy uwaza ze jej brzuch zaciełam

Gość tyskapyska
Jedyna rada to powiedzieć prawdę. Chcesz być ciagle szantażowana. Będzie coraz gorzej. To ona zrobiła coś złego, nie Ty, a jak na razie Ty ponosisz konsekwencje. Chcesz żeby wszyscy sie od Ciebie odsunęli. Dalej daj sobie tak robić, a za niedługo nikt Ci nie uwierzy. działaj szybko i skutecznie.

Gość tyskapyska
No i najlepie nagraj ja jak Ci grozi, żebyś miała dowody.

Gość marcoo
głupia pinda jesteś:) nie masz szans z nią. lepiej przepros i obiecaj że nie powiesz:) powaznie mówie

Gość powiedz mamie..
Sam na sam porozmawiaj ze swoją mamą.

Gość iwona13olka
mama i nie pomoże bo ją uwielbia, sprobuję siostrze powiedziec i jej mezowi, oni chyba mnie tylko lubia

Gość sdfsdfss
Tez uwazam ze powinnas powiedziec to kuzynowi. Zeby zrobil lepiej test na ojcostwo bo masz watpliwosci. Wszystko wygadaj a suke olej. Ona potem wyjdzie na puszczalska glupia szmate co chciala w bachora wrobic a nie ty,. A nawet jak spadnie ze schodow itp to co cie to obchodzi? Niech robi z soba co chce. Moze w koncu ktos ja zamknie w psychiatryku

Gość sdfsdfss
Mozesz siostrze powiedziec. Ona jest starsza i pewnie ja posluchaja.

Gość sdfsdfss
Mozesz siostrze powiedziec. Ona jest starsza i pewnie ja posluchaja. Dobrze jest miec sprzymierzenca. Moze przegada tej kretynce do sluchu. Niech wie ze nie jestes sama

Gość taki wlasny56
kurde nie daj się, nikt cie nie ma prawa tak traktowac!!!!!! Nagraj na telefon rozmowe z nią bedziesz miec dowód... a skoro za niedługo szykują sie nastepne urodziny to nastepna okazja by udowonic swoją racje przy wszystkich!

Gość iwona13olka
dziekuję wam za odpowiedzi. dzwoniłam do siostry i jutro ma przyjechać po mnie do szkoły i jej jakoś powiem. Mam nadzieję ze mi uwierzy, chociaż z tym nagraniem rozmowy to lepszy pomysł jak siostra nie uwierzy to spróbuje nagrac to co ta małpa wygaduje.