Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi to tam lotto

ile z was odejdzie od meza po wygranej w totka?

Polecane posty

Gość a mi to tam lotto

zakładam że wygrałaś w totka i to zapewnia tobie niezależność... odeszła byś od męża?

Gość vivienna 1
ja napewno odchodze.i żadnego nowego faceta !!!! tylko ja i kasa .oczywiście nie jestem taka chciwa i podziele sie z tymi którzy zasłużyli.nawet mężowi coś tam dam .

Gość nieWiedzialemJakDobrzeMialem
robie tosamo, naszczescie mam spisana intercyze. wygrywam w tota , daje tesciowi i tesciowej 200k na emeryture bo to porzadni ludzie, swoim rodzicom 200k. zonie mieszkanie i kopa w dupe i zadnej zony. tylko ja kasa i ruchansko małolatek.

Gość nieWiedzialemJakDobrzeMialem
problem w tym ze jest wieksze prawdopodobienstwo ze zostaniesz prezydentem RP niz wygrasz w tota, wiec trzeba zacisnac zeby i zapierdalac.

mąż nie zasłużył za bardzo ale w końcu to mąż niech coś ma z naszej znajomości . dam mu na nowy domek i bmw x6

Gość alebezedura
teraz też mogę być niezależna finansowo, współczuję Wam skoro hajtacie się tylko dla kasy... Ja po wygranej w totka na pewno bym nie odeszła tylko cieszyła się nią razem z mężem...

Też bym nie zostawiła męża. Fajny jest, odchowany, dobrze mi z nim, nie muszę wymieniać na inny model :D