Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodammojegonicka

Czy znajdę tu kogokolwiek, kto tak jak ja WYBRAŁ ŻYCIE W VIRTUALU a nie w realu?

Polecane posty

Gość niepodammojegonicka

Nie chodzi mi o osoby, które sporadycznie, lub tylko okreso przesiadują długo na komputerze. Szukam osób, świadomych, zdeklarowanych przed sobą i innymi, w sposób otwarty, że wybierają życie virtualne. Czyli: 1) Internetowy nick uważasz za twoję prawdziwe imię (sam je sobie nadałeś, odzwierciedla cię bardziej niż imię w życiu realnym) 2) Większą satysfakcję dają ci osiągnięcia w internecie ( w grach, internetowej "karierze" - np. bloggera, vlogera, twórcy lub poprostu znajomości i inne rzeczy. 3) Jeżeli nie musisz, poprostu nie wyłączasz komputera. Ogranicza cię tylko praca lub szkoła oraz spanie i inne czynności konieczne do przeżycia. 4) Przy komputerze czujesz się bezpiecznie - jak w domu. Myszka i klawiatura to twoje przedłużenie ręki. Potrafisz pisać na klawiaturze bezwzrokowo lub bardzo szybko. Ja właście taka jestem i ciekawi mnie, czy ktokolwiek na kafe jest podobny do mnie. Pewnie nie. Więcej tu nie napiszę, więc jeśli polecą inne wypowiedzi pod moim pomarańczowym nickiem to wiadomo - podszywy ;)

Gość kot_odwrócony_ogonem
paru takich szczęsliwców znam... wielbiacych obraz bestii :classic_cool:

Ja tak miałam kiedy złamałam nogę i nie mogłam wychodzić ale za to mogłam korzystać z internetu :) potem mi troche przeszło ale niezupelnie ;)