Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony

co raz gorzej ze mna ;(((

Polecane posty

Gość zraniony

miesiac temu zerwala ze mna dziewczyna bylismy 3 lata z dnia na dzien jest coraz gorzej ze mną jestem kompletnie załamany..

pomoze ci wsparcie przyjaciol...alkohol i dyskoteka oraz nowa dziewczyna:) a czemu zerwala z toba?

Gość zraniony
tak jak ona tlumaczy miala dosc klotni zazdrosci... twierdzi ze kocha ale nie chce juz byc ,nic nie pomaga, koledzy pomagaja na chwile, dyskoteka tez pomaga na 1 dzien, a nie chce innej ona byla idealna :(

Gość periculum
To normalne. Każdy przeżywa rozstanie zwłaszcza jeśli to był dłuższy związek. Staraj się nie przesiadywać sam w domu i rozmyślać nad tym co się wydarzyło. Wychodź z przyjaciółmi, nawet jeśli wydaje Ci się że nie masz na to ochoty, zapisz się na jakiś kurs, rób cokolwiek by tylko uniknąć bezczynności. Niedługo będzie lepiej :)

Gość zraniony
robie wszystko wychodze pic, chodze na treningi, na uczelnie widuje ludzi ale ciagle i niej mysle, tym bardziej ze dala mi tyle milosci by teraz odejsc...nic mi juz nie pomoze..

Gość Mazurek6532
Puknij się... Zobacz to http://www.youtube.com/watch?v=_94ToOe_T2U i zapamiętaj jak ktoś Cie zapyta dlaczego odeszła.. "Bo to zła kobieta była.." W dzisiejszych czasach wydaje mi się że po ulicach biega więcej cipek niż mężczyzn..