Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaMichal

Na jaką uczelnie się najłatwiej dostane?

Polecane posty

WItam. Mam poważny problem. Chciałabym się spytać czy się dostane na jaką kolwiek uczelnie z takimi procentami? Polski 30% Język 35% Matematyka około 40%

Gość a po co ci uczelnia
z takimi procentami :)

Gość już wszystko wiem
naucz się lepiej jakiegoś pożytecznego fachu bo po gównianej uczelni będziesz mogła tylko ulice zamiatać

Gość a po co ci uczelnia
poprawiaj mature za rok, a teraz zrób jakiś fajny kurs zawodowy Byle jakie studia nic ci nie dadzą-chyba,że zależy ci na papierze

Gość na każda prywatną
cię przyjmą

Gość już wszystko wiem
rozumiem, że nie masz ochoty pracować tylko posiadać dyplom?

Gość zyta z klanu
a skąd jesteś? spróbuj na jakąś złożyć, może nie prestiżową, tylko na jakąś tam na pedagogike, tam się większość dostaje

Gość zyta z klanu
albo idż do darmowej szkoły policealnej i popraw maturę za rok

Gość już wszystko wiem
po co chcecie studiować pedagogikę, skoro nauczyciele będą teraz zwalniani z powodu niżu demograficznego

Właśnie nie wiem na jaką.. o prace się nie martwie, ponieważ bedę ją miała ale z przyczyn prywatnym chce skonczyć jaką kolwiek szkolę, dlatego moje pytanie jest tylko takie gdzie sie dostane?

Gość zyta z klanu
na pedagogice są specjalizacje, ona chce jedynie iść na jakieś studia buyle jakie, tylko żeby być, tak?

Gość a po co ci uczelnia
może jakaś mało znana filologia ?? Skąd jesteś ? Jaką uczelnie państwową masz na myśli ? Moze jest tam jakiś ciekawy,a mało oblegany kierunek z przyszłością ? Może

Gość ngch
ukw w bydgoszczy marna uczelnia i bardzo łatwo się dostać a pedagogika to najłatwiejsza jest.mase miejsc i z taka matura sie dostaniesz

Gość zyta z klanu
no to lublin moze kul, w waszaiw tez sa jakies 'dziadowe' i mówię ci pedagogika

Gość jola jolanta malaaa
ewelina a nie chcesz poprawiac matury po pedagogice i tak g**no bedziesz miala ;/

W przyszlym roku raczej poprawie mature.. ale w tym musze studiować z przyczyn prywatnych Więć na jakiej uczelni ta pedagogika?:(

Gość zbychu z bychawy
EJ A TY JESTES BABA CZY CHLOP BO TO NIE POZNA

Gość a po co ci uczelnia
http://www.edulandia.pl/studia/0,119953.html Kierunki studiów, na który został ogłoszony dodatkowy nabór w ubiegłym roku. Jeśli pedagogika- to może edukacja wczesnoszkolna (bum na przedszkola) Jeśli nie masz do tego serca daj sobie jednak spokój. Ja bym poszła na coś ekonomicznego (zawsze sie przyda) Popatrz,poczytaj.

Gość hieny cmentarne
na kulu masz kierunki na które z pocałowaniem ręki Cię przyjmą. Masz już zapewnioną pracę?

Gość gość
Czy najłatwiej... wniosek zawsze możesz złożyć, ale czy Ci się uda, to już zupełnie inna sprawa. Trzymajcie namiary tutaj - http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ Chodzę tam od kilku tygodni na dietetykę, świetna uczelnia, bardzo wysoki poziom. Lokalizacja również miała dla mnie znaczenie, ale ważniejszy program, kadra i po prostu to co mówili ludzie - widać, że tutaj nie chodzi o produkcję ludzi z papierami, tylko nauczanie zawodu.