Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvnsdovfnsdovfsnofvsf

proszę o pomoc w odgadnięciu tytułu piosenki

Polecane posty

dzisiaj około godziny 22 w radiu usłyszałem pewną piosenkę która bardzo bardzo mi się spodobała ale nie mam pojęcia kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł. te szczegóły które podam może nie będą zbyt konkretne ale może komuś się coś nasunie. po pierwsze, obok Pumped Up Kicks to jedna z niewielu współczesnych piosenek które mają jakiś sens i są puszczane w radiu. ma nawet podobny klimat do pumped up kicks tyle że w tym wypadku śpiewa dziewczyna, bez modyfikacji jej głosu. śpiewa szybko i wygląda to raczej bardziej na melorecytację. w tle słychać głównie gitarę klasyczną, krótkie solówki są proste i rytmiczne, zbliżone do utworów lat 60. podsumowując fajne, współczesne, dużo gitary klasycznej i śpierwa czy też recytuje bardzo spokojnie dziewczyna. proszę podajcie jakies tytuły które się wam kojarza z tym opisem i słychać nierzadko tą piosenkę w radiu. pozdrawiam i dziękuję ;)

nie pamiętam stacji

Gość periculum
Lana del Rey? :)

Frankie Stain dziękuję dziękuję dziękuję za link do tej strony. zgadłem stację, podałem godzinę i udało mi się namierzyć ten utwor. chodzi o ten http://www.youtube.com/watch?v=s7JAc9NRsWQ super. i jego autorka bardzo ładna dziewczyna ;) jeszcze raz dzięki

Gość gremlinnnn
hehe bylam peirwsza;)

Gremlinnn faktycznie, zgadłaś :D super, podwójne dzięki :)