Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(:((

CZy moga byc takie oceny??

Polecane posty

Gość smutna:(:((

Wy tez byscie sie przejmowali jakbyscie mieli na koniec roku 2 gimnazjum takie oceny??????: biologia-3 fizyka-3 chemia-3 mata-3 historia-2;(:( niemiecki-4 angielski-3 w-f-6 technika-5 plastyka-5 polski-4 religia-5 wos-3/4 geografia-3/4

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam syna w Twoim wieku , oceny ma biologia 3 fizyka 2 chemia 3 mata 3 historia 3 niemiecki 4 angielski 4 wf 4 informatyka 5 plastyka 4 polski 3 dosc podobne do twoich, jest dobrze, szału nie ma ale jest ok ;)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jeszcze wos 4 i gegra 3 ;)

Gość qwertyuiopbgdcsaa
Mój syn ma same 5 tylko z historii 4. kujinem nie jest - nigdy nie widziałam go z książką. Jest w drugiej gomnazjum. Córka sąsiadki to rozwydrzona nastolatka ale ma średnią na koniec 4.6 zatem też dobrze. Słabiutko się uczycie. i to w gimnajum...

ciesz się,że zdasz, ale w trzeciej klasie postaraj się o lepsze stopnie,bo te nie są satysfakcjonujące.

Gość viola arenaria
Uuuu słabiutko - albo jesteś leniem i wogóle nie zaglądasz do książek albo przygłupem. Moja młodsza siostra (2 gmnazjum) ma same piątki a z matmy 4 i fizy 4+. A kujonem nie jest - uczy się do większych sprawdzianów i tyle.

Gość yachcebezstresu
ja miałem na koniec gimnazjum same 2

Gość yachcebezstresu
to prawda połowa uczniów teraz jest taka że albo nie chce im się uczyć albo są głąbami

Gość viola arenaria
No ludzie pomyślcie - poziom w gimnazjum a takie oceny:/Żenada - trzeba być przygłupem albo mega leniem.