Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniepytaniepytanie

Co MYŚLICIE o pisaniu takich wiadomości?

Polecane posty

Gość pytaniepytaniepytanie

takie sytuacje gdy np. koleżanka co jest pewne nie zdaje do nastepnej klasy a jej najblizsza kolezanka pisze takie smsy w stylu :Zdam z fizyki! Zaliczyłam ten spr jednak! Jeszcze mam tylko jeden to zaliczenia :D:D

Gość dsvnjbvdsnkjl
to niezbyt taktowne

Gość zablokuj go
ze jej najblizsza kolezanka ma ja w doopie i mysli tylko o sobie :P

Gość nieee nie nie
no tak, niezbyt taktownie tanczyc w obecnosci kogos na wozku najlepiej sobie nogi polamac :D

myślę,że powinna to akceptować, bo jest przyjaciółką, i komu ma się pochwalić jak nie swojej best friend ? tej co nie zda może być przykro, ale nikt jej nie kazał się opierniczać w najlepsze:)

Gość nieee nie nie
Swoja drogą jak ktos w gimnazjum/liceum nie zdaje to i tak nie zna znaczenia slowa taktownosc :D:D:D:D

Gość Wiśnia w lykerze
Idź się uczyć gówniaro...

Gość a jjaaaa
niee nie nie --- mylisz się , znam ludzi którzy nie zdali w średniej , a następnie pokończyli b.dobre kierunki . Osiągneli sukces w życiu zawodowym. Znam też taki którzy płynnie przechodzili , a teraz są nikim -dosłownie Pomyśl nim coś napiszesz

Gość dsvnjbvdsnkjl
@ nieee nie nie nie rozumiesz. takt to nie jest przepraszanie za to ze ma sie lepiej niz inni, ale skoro ktos ma nieprzyjemna sytuacje (i juz niewazne z czyjej winy) to nietaktowne jest jesli tej osobie specjalnie sie pisze takie smsy. mi by bylo glupio tak najlepszej przyjaciolce napisac, wiedzac ze ona jest w odwrotnej sytuacji, trzeba sie liczyc z uczuciami drugiego czlowieka. a mozna tez napisac cos po prostu inaczej to ujmujac.

Gość a jjaaaa
Niektórzy nawet doktorat robią , ale co Ty wiesz o życiu . Znasz jedno słowo i myślisz , że jesteś taka/i orzeł.