Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reflekton

pytanie do kobiet :) starszy czy młodszy kochanek który lepszy?

Polecane posty

Gość Reflekton

Napiszcie kobietki jak to jest hmm młodość czy doświadczenie ?

Gość Jak dla mnie młodszy
Jak młody to ma twardego penisa. U starszego faceta penis jest miękciejszy. Jędrność skóry i mięśnie też przemawiają za młodym. No i szybciej młodemu ponownie powstaje.

Gość dfsfsdgdfsdsfgsdfgdfg
Doświadczenie jest przereklamowane. Tak naprawdę ilość, ani stosunków, ani kobiet nie sprawia, że facet jest lepszy. Wręcz przeciwnie, bo podchodzi bardziej rutynowo i ma już swoje przyzwyczajenia, pewnych rzeczy na pewno nie zrobi, bo nie. Młodsi są bardziej otwarci do eksperymentów.

a może coś pośrodku :) a generalnie to zależy to od tego do jakiego wieku kobiety odniesiemy wiek mężczyzny, bo jeśli ona ma np 40 latt o młodym będzie taki 20-latek a gość koło 50-tki starszym, więc może jednak coś po środku ok 30 -tki:)

Gość Reflekton
Juvia:) Coś w tym jest sam mam 35 wiosen:) Ostatnio trochę zwolniłem " z pracą" zauważyłem że kobiety dziwnie mi Się przyglądają Młodsze starsze .hmm trochę czułem się jak relikt z przeszłości Stąd pomysł na sonde :)

Reflekton Jeśli twierdzisz, że jak relikt to zapewne masz na myśli mniejsze zainteresowanie ale może to błedne przekonania:)

Gość Reflekton
Jasne mamusia cię biła jak byłeś mały Nie ......... A powinna Może jesteś Aryjczykiem gówno zjadzie Który cierpi na manie wyższości prawda jest taka diabeł cię wysrał na bagnach i zapomniał dupe Wytrzec taki jest twój początek..... A teraz to chodzi po ziemi taki smród jak ty i wstyd mi tylko Że dałem się tak łatwo sprowokować.... Pozdrawiam cię i powodzenia w życiu I na ulicy .....

Gość Reflekton
Tak wybierając się do klubu miałem wrażenie że chyba jestem trochę za stary:)

Równie dobrze sytuację można odwrócić i zapytać...kto lepszy - młodsza czy starsza kochanka? :) i też zdania będą podzielone. Prawda jest taka, ze to kwestia upodobań :)

Gość Reflekton
Pewnie tak ,ja wolę starsze kobiety chociaż bywały takie które mimo swojego młodego wieku były dojrzałe emocjonalnie Ale 20 lat to dla mnie za mało Dlatego preferuje przedział27-40 Chyba jestem pracocholikiem:) który Zapomniał o życiu rodzinnym ....

Gość Ilum
Prawda jest taka ze musi być to coś.... A wiek to drugorzędna rzecz...

Gość reflekton
I chyba gość ma rację dla każdego coś innego:)

Gość 45ona ma
Reflekton Ile masz lat,ze zadajesz takie głupie pytanie? Nie wiek decyduje o tym,czy ktos jest dobry w te klocki. A Ty,to analfabeta jesteś,a nie pracoHolikiem.

Gość reflekton
Co z ciebie za człowiek że obrazasz tak bez powodu :( Żal mi ciebie

Gość 45ona ma
reflekton Obrazam?:-) i bez powodu?:-)

Gość reflekton
Powiem tak Myślałem że na forach jest mniej Nienawisci itp.. Niestety pomylilem się . Nazwanie człowieka analfabeta czy debilem Przychodzi Ci z taką łatwością nie chce mi się schodzić do Twojego poziomu:) Powodzenia życzę ...

Wszystko zależy od człowieka. Jeden może być w wieku 35 lat zdziadziały, a drugi po pięćdziesiątce jak młodzik.

Gość po prostu ja:)
A ja mam pytanie. Zainteresował się mną młodszy o 8 lat facet. Ja niestety mam już 52 lata, ale odstaję od moich rówieśniczek na plus(to nie moja opinia)Faktem jest , że jestem aktywna, rower, biegam, pływam itd. Lubie kochać się, dogadzać, tak abym nie tylko ja miała wielką rozkosz, ale....w mojej głowie jest mój obwisły brzuch. Czy faceci bardzo zwracają na to uwagę?

Jeżeli chodzi o mnie, to zależy jak bardzo zwisający . Trudno coś ciemno wyrokować. Są jednak amatorzy co to ich kreci, czym większy tym lepiej.

Skoro zainteresował się Tobą młodszy, jest to znak że nie jest tak źle. Głowa do góry.;)

po trzech ciążach, ostatnia cesarka. Może nie jest az tak straszny, bo ćwiczę, ale buja się trochę w czasie stosunku. Najgorzej w pozycji on na dole:)

Po prostu zależy mi na tym facecie, ale boję się, że to tylko przejsciowe dla niego. Kryzys wieku sredniego, mówi, że jest stary:)

A dla mnie liczy sie psychika i ciało. Podobają mi się mężczyźni, którzy wyglądają jak mężczyźni a nie podlotki ze śladami trądziku młodzieńczego. ;)

Gość Perw na odchodne
Ja podobnie jak Vera wolę "miękciejszego" penisa. :D:D:D

Gość Perw na odchodne
Spójrz na post z 14.06, godz. 22:13. :D

Gość nikola*
młodszy kochaniutka młodszy i to dobrze:)

Gość Śmiejecie się ale jak muszę
przyznać, że coś w tym jest co tam wyżej było napisane. Jak się ciągle kocha z tym samym to się tak nie czuje, że penis mięknie, bo się to nie dzieje z dnia na dzień. Ale jak się przesiądzie z młodego na starszego, albo ze starszego na młodego to młody naprawdę ma twardszego. Może to też z powodu kwestii zdrowotnych. Młodemu może szybciej i lepiej krew napływa. Coś musi na to wpływać.