Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xennna

Co dzisiaj zjedliście?

Polecane posty

Gość Xennna

Jakiś mały bilansik? ; ) Liczycie kcal? Odżywiacie się zdrowo? Ja: śniadanko: serek wiejski 100g. ,bułka. IIśniadanko:jabłuszko.Obiad: kotlet, ziemniaki, surówka i zupa pomidorowa. Kolacja: Omlet z serem i cebulką, doprawiony maggi. Teraz chrupie sobie ciasteczka z czekolaadą.

Gość Gosc
Nie odżywiam się zdrowo, ale mam to gdzieś. Jem to, co lubię.

Jestem gruba i dobrze mi z tym. Na śniadanie wypiłam jogurt pomarańczowy. Potem jakieś 4-5 delicji, 2 kawy, herbata zielona i to by było na tyle mojego dzisiejszego jedzenia.

Gość Xennna
Przecież trzeba sie dobrze odżywiać. Kemma, mało jesz to dlaczego jestes gruba? Jogurt i kilka delicji to nic praktycznie...

Gość Xennna
Eh...współczuję.

Kiedyś byłam szczuplejsza, ważyłam 52 kilo, a nagle mi tyłek zaczął rosnąć i już tak zostało :/

1/3 milki kinder jajko 2 jablka dwie miseczki rosolu z makaronem kawalek sernika sok z marchwi wyciskany 2 czipsy 4 tramadole 4 kodamole kaspulke tranu teraz oze na kolacje zjem kawalek pizzy jak dam rade

Gość fdhfgj
jakieś pięć kanapek, loda i banana :o

Gość Xennna
To wy coś mało jecie kafeterianie...

1 kielbase smazona i bulke.1 paczka.2 kanapki z serem i pomidorem.1 princesse.paczke drazetek.zapiekanke z keczupem 6rzodkiewek.frytki kawalek miesa marchewke z groszkiem ze smietana.5herbat i szklanke wody.

sniadanie 3 kromki z szynka potem jablko gniazdko obiad ziemniaki z jajkiem zupa buraczkowa potem kaszka manna serek truskawkowy kolacja 3 kromki z pomidorem i teraz 3bit myslicie ze to duzo dodam ze waze 48 kg:(

Gość najwiecej jest
mnie na cały dzień wystarcza minimalizm , dzisiaj zjadłam 1,5 parówki, pół ćwiećbagietki i 3 rzodkiewki full kończyłąm już na siłe, do tego 3 szklanki wody z sokiem maliniowym i jestem przeżarta aż mi niedobrze

dzisiaj jakieś 6000kcal jak nie więcej, ogólnie jem mało, ale dzisiaj miałam taki dzień,że jadłam wszystko,co było. ://

Gość 231231231
czy wy wszyscy głodujecie???? nie macie kasy czy co? Ja zjadłam : bułkę z jajkiem na twardo, majonezem, sałata bombe rumową 3,5 pyzy s mięsem i kapusta kiszoną i jeszcze zjem na pewno jedną bułkę z jajemi chyba kisiel, a jestem na diecie