Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowosci odnosnie filmikow z Los Angeles!!!

Polecane posty

Kochani a wiec to sie zminilo : 1/ filmiki teraz bede wstawiac kilka razy w tygidniu w rozne dni - nie stale dni jak uprzednio bo bede troche podrozowac i trudno mi zawsze w sobote i srode...nastepny filmik szykuje sie jakos srode... tutaj ten ostatni : http://www.youtube.com/watch?v=gt4wxiFHMTU 2/cokolwiek sie nowego wydarzy postowac bede na facebooku mozna tam zajrzec 3/ stworzylam dzisiaj trzeci kanal angielski : tutaj jeden filmik : http://www.youtube.com/watch?v=xPd8rLkddCQ no to tyle i caluski i zycze wszystkim wspanialego weekendu! 🌼 🌼 ❤️ 😘

Gość grossossss
dziewczyno wiesz która godzina 4 rano:)

tutaj siodma wieczorem! staram sie plan stworzyc z tymi filmikami bo mam sporo kanalow! a ty dlaczego nie spisz?

Gość Witam cie , lubie
Cie , twoj styl, tak jak mowisz i widzisz swiat. Rob wiecej, mow o sobie wiecej, jestes interesujaca. Nie zwracaj uwgi na krytyke ludzi, co ci zazroszcza.

Gość Do grossossss
grossossss dziewczyno wiesz która godzina 4 rano A co o 4 rano robisz przy kompie , no co !!!!! Spierdalaj spac, gowniaro. U nas panuje dzien i swieci slonce , wiec mozemy pisac. A Ty idz spac i nie zapomnij, ze jutro ma padac i bedzie zimno ! i ponuro ! Zycze ci takiej nocy, jak twoj glupi komentarz.

Gość Chetnie bym cie poznala
A znowu jz zniklas. Mieszkam tu od 20 lat przyjechalam jako dziecko. Z Polski nie mam zadnych znajomych jak pisalam mieszkam w Simi Valley z rodzina.

dzieki za ogladanie tak sporo tej krytyki dzisiaj nie wytrzymalam i sie wkurzylam powinnam sie bardziej kontrolowac ha ha

Gość gbrekmemb
ja cie jakos nie lubie i nie wiem po co ci te filmiki???? poco je wklejasz

Gość zona sosssssa
jak cie nie było to był spokój, po co tu znowu przylazłaś? Polska to kraj powaznych ludzi a nie takich dziwolągów jak ty