Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredek

Dlaczego tylko stars ze

Polecane posty

Gość Kredek

Witam! Wiem ze to malo interesujace ale od pewnego czasu interesujace sa dla mnie tylko starsze Kobiety ! Dziwnym jest to ze Sam nie naleze do moldzieniaszkow czyli po 30tce a rozpalaja mnie jedynie Kobiety ! Brak reakcji na mlode dziewczyny nie tyle mnie dziwi co zastanawia! Dojrzalem? Czy to jedynie zmiany upodoban?

Gość Kredek
Nie potrafie odpisywac na tyle pytan na raz! Hihi :)

Gość heydehdh
DUZO starsze? czy starsze tzn w Twoim wieku? ;)

Gość Kredek
Starsze czyli Kobiety nie dziewczyny! Cieplo to ujac w rant czasowe ale dojrzale to trafne okreslenie! Dodam ze tak nie bylo ale od dwoch trzech lat rozpalaja mnie jedynie Panie ktore maja spory bagaz doswiadczen i wiele za Soba! Czyli dopiero po czterdziestce Kobiety staja sie bardziej pelne smaku I czaru?

Gość po prostu ja:)
Kredek, ja jestem właśnie ta starszą z młodszym o 8 lat:) Świetny facet, ale ja z kolei jestem trochę nieufna. Dlaczego facet wybiera starsza od siebie kobietę mając dookoła tyle młodszych. Przecież ciało młodszych jest atrakcyjniejsze, a faceci są wzrokowcami.

Gość heydehdh
ja to akurat w druga strone, bo moj facet jest sporo starszy ode mnie, ale zeby w druga strone tez to dzialalo, to dziwniejsza historia ;) niemniej - rozumiem - :)

Gość Kredek
Moze nie tyle chodzi o fizycznosc co o pryzmat patrzenia na swiat!dojrzale Kobiety nie Maja moze tyle przedmiotowosci w ocenie! Nie chodzi mi o matkowanie! Daleki jestem tez od od dominacji czy uleglosci ( choc osobiscie lubie) ale wydaje mi sie ze ta pewnosc akceptacji jest inna! Inne relacje zachodza! Jak wspomnialas jest nieufnosc z jej strony ale I'm tym bardziej wzmaga porzadanie ! I nie chodzi tu pewnie I matematyke : ile, za ile ? Ale uczucie chwili ktora moze trwac wieki lub zgasnac w mgnieniu oka! Nagadalem sie hihi

Gość heydehdh
Kredek, coś w tym jest. Rajcuje Cię dojrzałość i wszystko co z tym związane.

Gość Kredek
Ale na pytanie ktora kobieta jest sexi? Majac wybor to wybieram dojrzala kobiete ! Pewnie to dla kogos fetysz lub odmiennosc ale dobrze mi z tym! Wiec dojrzalosc przy najmniej u kobiet to slodka cecha a nie wada! Temat dojrzalych facetow pomine z grzecznosci hehe by nie stwierdzic brak tematu

kocica, szczerze to dwa lata roznicy to jest nic. a jezeli chodzi o obserwacje autora to..... na wlasnym przykladzie moge tylko przyklasnac. wiem jak czulam sie majac 20 lub 20kilka lat... i wiem jak czuje sie teraz..... kilkanascie lat pozniej......

Gość Kredek
Przyznam sie ze rajcuje mnie bardziej dojrzala pogodna mila kobieta jak kilka rozpalonych moze nie nastolatek ale dziewczyn z pazurkami ktore wbijaja dopiero szpony w zycie

Gość Kredek
Wykwintna I gleboka mysl hihi

zastanawiam sie dlaczego mnie krecą dojrzalsi faceci?:P

Gość Kredek
Jak widac kazdy ma jakies oczekiwania od zycia I partnera! Moze ten Sam poglad na zycie wcale nie jest rozpalacacy I choc razsadny nie musi w nas rozpalac namietnosci! A fizycznosc choc wazna to po zamknieciu oczy nie stanowi juz az takiej euforii jak wyobraznia mieszana z parzadaniem?

Kredek, czuję, że jesteś interesujacym, inteligentnym facetem. U mnie jest dodatkowy problem, języka. Ale moze cos w tym jest, ja faktycznie jestem pogodna i byłam szczęśliwa , zanim on się pojawił:) A najważniejszy jest dla mnie człowiek, a nie jego pieniądze.

Gość Kredek
Lub jedynie chec odmiennosci? Mozliwosci , jednak przynajmniej w moim przydadku nie chcialbym niczego zmieniac!moza do pelni smaku brakuje mi tej rozpalonej dojrzalosci ?

to rozpal dojrzałośc:P tylko czy potrafisz?:classic_cool:

...chociaż w łózku przy nim....hmm nie jestem już grzeczna:)

Gość Kredek
To nie chodzi o zawody czy test zrob to sam!nie szukalem do tad odpowiedzi jak rozpalac dojrzala kobiete! Sam jedynie chcialem nakreslic swoj ideal ktory potrafi mnie najmocniej rozpalic! Jest chyba cos co kazdy gdzies ma zakodowane w srodku gdzies w podswiadomosci ! Stale cos rozpatrujemy dlaczego? Co ? Kiedy? A podniecenie przychodzi samo! Ma jakies czynniki? Mnie podnieca bardzo dojrzala kobieta? Wiec w swym malym rozomku to analizuje! Nie jestem podrywaczem lamiacym serca hihi

Gość Kredek
Czyli roznica miedzy kochankami jest wskazana?

Gość Kredek
Po prostu ja- a czy jezyk to problem w komunikacji czy problem w porzadaniu? Moze nie z kazdej namietnosci rodzi sie cos trwalego ale z kazdej jest cos fascynujacego!

No własnie tu mam chyba mały problem:) Chyba u mnie to jest więcej niż tylko porządanie. U niego chyba też. Ale jest problem z komunikacją. Ja mówię słabo w jego języku, a on po polsku wcale. Tydzień temu powiedział, że jest miedzy nami lepiej niż dobrze i cos jeszcze przez telefon, ale tego nie zrozumiałam. Wiedziałam tylko, ze zadzwoni.

A co do różnic to co miałeś na myśli? Róznice pogladów, oczekiwań, upodobań, dawca czy biorca. itd Zawsze beda jakieś różnice. Tylko sęk w tym, które nas pociagają, które sa obojętne, nad którymi przejdziemy do porzadku dziennego, a które zdecydowanie nam przeszkadzają:) Mój man jest inny niz ja. Jest mężczyzną:):):)

Gość Kredek
Skoro mu bedzie zalezalo to nawet w dialekcie Tao bedzie do Ciebie pisal! Komunikacja na szczescie nie opiera sie tylko na jezyku! Choc przyznaje ze jezyk hmmmmm poza komunikowaniem sie takze daje moc wrazen!

Gość Kredek
A poza tym jak mu sie dziwic! Potrafisz mnie zainteresowac choc wcale Cie nie znam! Tak wiec jego oczekiwania takze sa czyms dyktowane

Z tymi językami nie mamy problemu:) Ale martwie sie o cos innego. Ma troche kompleksów i uważa, że jest stary:):) Do tego problemy które nawarstwiły się u niego. Wiem, że kompleksy to nie jest dobra baza. Może nieoczekiwanie na przykład stwierdzić, że to jest niemożliwe, żeby taka kobieta jak ja(w jego oczach) nie miała kogoś innego. Teraz muszę do pracy, ale wieczorkiem jak bedziesz to popiszę . Miłego popołudnia:) Miłosc to piekna sprawa, ale równie trudna:)

Gość egvnkf
Kredek No bo młode nie zwracają uwagi na ciebie :-) Dlatego starymi babami sie zacząłes interesowac :-)

Gość egvnkf
po prostu ja:) No widzisz,twój 8 lat młodszy facet sam uwaza sie za starego,wiec za starą się wziął :-)