Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana w wierszach

Jak bardzo chciałabym spotać mężczyznę romantycznego!

Polecane posty

Gość Zakochana w wierszach

Taki kochający prawdziwie, wierny, czuły troskliwy taki który pisałby dla mnie wiersze jak jeden z Panów na tym forum. Z nalazłam jeden z jego wierszy o to on: Jak masz na imię piękna nieznajoma co przebiłaś mnie strzałą Amora? Ach jakaś cudowna, olśniewająca jak rozkwitająca wiosną flora. Tak właśnie Ty co czytasz te wersy płynące z serca kochającego tylko Ciebie jedyną na świecie a dla innych kobiet niedostępnego. Jak w prostych słowach opisać to piękne uczucie do Twojej osoby? Czy po prostu "kocham Cię ma jedyna nad życie wystarczyłoby"? Brak mi słów by opisać Cię całą. Taka jesteś cała wspaniała. Będę wciąż pisał o miłości do Ciebie nawet jeśli się nie będziesz domagała. Dla Ciebie jedynej, najwspanialszej i najpiękniejszej na Ziemi będę robił wszystko by Twa twarz była ciągle pełna szczęścia rumieni. Teraz kończę najdroższa zostawiam Cię z tym słowami. Mam nadzieję, że są tak piękne byś uznała je jak ode mnie różami. Dlaczego ja nie mogę w trafić na takiego mężczyznę? Tylko same chamy co k... ch... p..... jako przecinki wstawiają.

Gość wolę typ latynoski
nieświadomie takich chamów wybierasz bo Twoje potrzeby są właśnie takie

Gość Właśni taki jestem
Spotkałaś mnie,lecz w moim sercu jest już ktoś,to Ona. Jak w tym wierszu:niedostępny dla innych...

Gość Ja również pragnę
spotkać takiego mężczyznę. Wiersz cudowny. Chciałabym by jakiś mężczyzna napisał równie piękny wiersz specjalnie dla mnie.

Gość Julia dla Romea ever
To ja się dopisuję do klubu poszukiwaczy romantyków.

Nie pocieszę Cię, Autorko, ale z wiekiem coraz trudniej o romantyków...

Gość zzzzcccvccvc
dał bym Ci namiary na szwagra ale On ma żone ;) a pozatym pisze strasznie mrocznie... (chyba przez moją siostre :D poetów romantyków szukaj na poświęconych wierszom witrynach gdzie publikują swoje wiersze.... a i jeszcze jedno Ci napisze z poeatami nie jest łatwo żyć, oni wciąż żyją w obłokach, swoim świecie

Gość aniuleczkaaaaa
pewnie temat założył autor tego wiersza i teraz stara się przylansować :)

Gość Wioletta tu pisze
Drogie panie też szukam takiego. Tylko gdzie takich znaleźć?

Gość morten_harket
wam się tylko zdaje że takiego szukacie, a podświadomość wybiera kogoś dokładnie odwrotnego. dranie górą :)