Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtraygirl89

zerwałam...+przemyslenia.

Polecane posty

Gość ashtraygirl89

dla tych, którzy nie czytali poprzedniego tematu, chłopak miał konta na tych wszystkich zacnych portalach sluzacych do umawiania sie na seks, takie relikty z czasow jego singielstwa, ale nadal sie logował, to stwierdziłam ze do widzenia, tłumaczył sie,ze mnie nie zdradza i ze logował sie pare razy bo mu powiadomienia przychodzily na poczte o__O trace wiarę w rodzaj ludzki, głownie facetów, dlaczego większosc szuka przygod poza związkiem? :( nawet jesli nie koncza sie one stricte zdradą, to jednak ten dreszczyk emocji jest potrzebny...masakra. Dziewczyny, uwazajcie, nigdy nie wiecie czy Wasi faceci nie zabawiają się przez takie portale, a tam seks jest na wyciągnięcie ręki.

Gość darjjjjjjjjjam
moj mi ciagle powtarzal ze meczy go internet , ze nie cerpi ego typu portali ,a NK, FB, i jakies pierdolone fora , wszedzie byl

Gość ashtraygirl89
ale szukał seksu przez nie?

Gość 100 mil na północny wschód
i dobrz zrobiłaś. Normalny facet albo usunął by konta (skoro ciągle mu coś przychodziło), albo po prostu ignorowałby ten fakt i nie logował się pomimo tego że przychodziły tam wiadomości... trafiłaś po prostu na chłopca, a nie dojrzałego faceta

Gość darjjjjjjjjjam
Askad moge wiedziec, zarzekal sie ze nie lubi tych portali,dupek

Gość ksksjksjjeje
jestem kobietą i ja np wchodzę na takie portale kiedy powiadaomienia mi przychodza, zeby je zabokowac\usunac. ale tylko w tym cleu. moze on tez tak zrobil? widze, ze zaufanie to wazna rzecz w waszym zwiazku :o

Gość okropna jest
po co ci taki frajer ? ciagła niepewność w życiu i jego fiut nie do opanowania przy innych zenujący frajer niech szuka dalej w koncu trafi na suke swojego pokroju która zniszczy go emocjonalnie nie zabieraj mu tej szansy zatrzymując hujka przy sobie , puść wolno z szerokim odciskiem laczka na dupie zasłużył na coś innego? wątpie

Gość ashtraygirl89
jak to zeby je zablokowac/usunac? wystarczyło, że wszedłby tam raz widząc ze wciąz dostaje spam na pocztę i usnal konto-po problemie. 100 mil na północny wschód, tak samo uwazam, ktos kto kocha nie szuka takich przygod :/

Gość ashtraygirl89
@ okropna jest, no wlasnie, on mi cos zaczal smęcic, ze usuwa te konta juz natychmiast, powiedzialam zeby nie usuwal bo moga mu sie przydac,a teraz wydzwania i pisze ze "to nie tak jak mysle" ale fajnie, ze tak napisales/as, to mnie tez motywuje do nieodbierania bo wiem,ze obiektywnie postapilam dobrze